Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3-4bin eurodan asaga imkansiz

@AkyaziArena
    69. ve 70. Membran deniz tarafı kale arkası ile maratonun birleştiği köşede - 10/08/2016

birde çalışmalar yavaş diyorlar, aynı karede 8 vinç var, daha ne olsun.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kale arkası uçaklı kombine de düşünülebilir aslında, 350 liradan yola çıkarsak bence 2000 lirayı geçmez ne diyorsun?
      Onun hakkında bir şey demeyeyim ama mantıklı gözüküyor... Yakında o da açıklanacak.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• kombinemizi maclik devredebiliyor muyuz? Aydin'da yasiyorum kombine alicam ama muhtemelen cogu maca gidemicem yerim bos kalmasin.

Yorum

• İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kombinemizi maclik devredebiliyor muyuz? Aydin'da yasiyorum kombine alicam ama muhtemelen cogu maca gidemicem yerim bos kalmasin.
          Tabi ki. Maç maç devrediliyor zaten.

Kombine organizasyonumuzda buna yönelik de bir çalışma yapacağız... Stada öğrenci arkadaşlarımız öncelikli olmak üzere bir BMN üyesine ve Trabzonspor taraftarına yakışır davranışlar sergileyecek arkadaşların girmesini sağlayacağız.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabi ki. Maç maç devrediliyor zaten.

Kombine organizasyonumuzda buna yönelik de bir çalışma yapacağız... Stada öğrenci arkadaşlarımız öncelikli olmak üzere bir BMN üyesine ve Trabzonspor taraftarına yakışır davranışlar sergileyecek arkadaşların girmesini sağlayacağız.
            Tesekkur ederim cevap icin. Ben de o zaman BMN olarak uygun gordugunuz kisilere devretmek isterim kombinemi

Yorum

• Gecen yıl Zonguldakspor'un kombinesini almıştım bu yılda bizimkini alırım 950 tl güzel bir fiyat belki bir iki maçına gidebilme ihtimalim olur diğer maçlarda gidebilecek birilerini bulurum
              maksat külübe katkımız olsun
              Ekli dosyalar
              @ okşoholu

Yorum

• 350 Lıra + Forma bedava neredeyse kombıne ıcın ben alacam ama yozgatta oldugum ıcın gıdemıcem. Devredip dururtum artık bırine
                ....

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gecen yıl Zonguldakspor'un kombinesini almıştım bu yılda bizimkini alırım 950 tl güzel bir fiyat belki bir iki maçına gidebilme ihtimalim olur diğer maçlarda gidebilecek birilerini bulurum
                  maksat külübe katkımız olsun
                  750 TL ' ye indirildi 150 tl forma ücretini de çıktığımız zaman 600 TL ye kombine muhteşem ötesi bir rakam.

Yorum

• [MENTION=30542]oksoholu[/MENTION] 950 güzel fiyatsa 750 nasıl?
                    Lakin fiyatlarda indirim uygulandı kale arkaları 350'ye kenarlar 750'ye indirildi.
                    Tabi +forma hediyesi de var.
                    Ek olarak tüm öğrencilere %30, eşi için ikinci kombine alacaklara da %50 indirim yine bu son fiyatlar üzerinden uygulanacak.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [MENTION=30542]oksoholu[/MENTION] 950 güzel fiyatsa 750 nasıl?
                      Lakin fiyatlarda indirim uygulandı kale arkaları 350'ye kenarlar 750'ye indirildi.
                      Tabi +forma hediyesi de var.
                      Ek olarak tüm öğrencilere %30, eşi için ikinci kombine alacaklara da %50 indirim yine bu son fiyatlar üzerinden uygulanacak.

valla birde ikinci kombineye %50 indirim var dediler ben 950 verecektim
                      750+325 =1125 iki tane almak daha mantıklı hem misafirin olursa onu getirirsin tek başına maç seyretmek sarmaz olmayınca da iki kişiyi mutlu edersin benden 2 oldu iki tanede forma yiyenlere onları zaden alacaktım mecburiyetten
                      @ okşoholu

Yorum

• Valla işe girersem ben de kombine alacağım hayırlısı ile.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Başkan stadyum Akhisar maçına yetişecek diyor.

Muharrem Usta: "Akyazı’ya bakış açımız sadece isminden gelir elde edilecek bir proje değil. Yakın geleceğin en önemli motivasyon unsuru olarak görüyoruz. İçerideki 4. maça (Akhisar Bld.) yetişecek, açacağız. Oraya taraftarımızın yapay hareketlerle gelmesine çalışmayacağız. Amacımız kulübün havaya girmesi. Bu sağlanırsa taraftar da daha duyarlı olacaktır, o havanın içinde olmak isteyecektir.Akyazı’nın isim hakkı için yaptığımız görüşmeler var, önemli de mesafe aldık. Yakında bir şeyler açıklarız. Fakat öyle astronomik hayaller olmasın. Biz hayallerimizi gerçeklerin üzerine oturttuk. Trabzonspor’u ekonomik büyüklükle yarıştırmaktan uzak duruyoruz. Önemli olan kaynakları iyi yönetmek, yönlendirmek. Bunu başarırsak zaten sıkıntı yaşamayız. Loca satışları da biraz bu 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı ertelendi. Vatandı önceliğimiz, erteledik mecburen. Yakında satışa çıkıyoruz. Bu noktada Trabzonlu herkesin ilgisini bekliyoruz." (Fanatik)
                          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Bu arada misafir tribününün yerini de tam anlamıyla öğrenmiş olduk kamera görüş açısında olmaması iyi oldu
                            “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• yurt disinda yasadigim icin isterse 0 tl olsun yinede gidemeyecem maclara. bunun yerine durumu yerinde olmayan ve gitmek isteyen bir arkadasimiza kale arkasi kombine hediye etmek istiyorum. nasil yapabiliriz.
                              u will need justice at the end..

Yorum

• kombine satışlarına ne zaman başlanacak ve karta taksit olacak mı acaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X