İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis ifade etmis olabilirim koselerdeki arac giris yerlerini kastettim tribun butunlugunun bozulmamasi adina oralara biseyler yapilabilir mi diye
Bir de, geride bir arkadaşımız ilk proje diye bir görsel paylaşmış... Görsel de "olimpik stadyum" diyor ve koşu pisti var... Son halinde bu olmayacak değil mi?
Hastane konusunda ise yapılmayacağını düşünüyorum... Bu tarz konularda ya dediklerini yapıyorlar., ya da dediklerinden vazgeçip, bi ince daha az saçma olanı yapıyorlar.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi.
Umarım, futbol akademisi, şık bir avm, yaşam merkezi, ve benzeri şeylerle, insanları oraya daha çok çekecek bir alana dönüştürürler..
Avni akerin yerine hastane yapılsa nasıl olur? Trabzonu çok iyi bilmediğim için soruyorum...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde boşluk olması çok saçma olurdu zaten
Bir de, geride bir arkadaşımız ilk proje diye bir görsel paylaşmış... Görsel de "olimpik stadyum" diyor ve koşu pisti var... Son halinde bu olmayacak değil mi?
Hastane konusunda ise yapılmayacağını düşünüyorum... Bu tarz konularda ya dediklerini yapıyorlar., ya da dediklerinden vazgeçip, bi ince daha az saçma olanı yapıyorlar.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi.
Umarım, futbol akademisi, şık bir avm, yaşam merkezi, ve benzeri şeylerle, insanları oraya daha çok çekecek bir alana dönüştürürler..
Avni akerin yerine hastane yapılsa nasıl olur? Trabzonu çok iyi bilmediğim için soruyorum...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonumdan yazdım ki
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapabilirler , yavuz selim stadınıda katarsalar (Avni ekerin hemen yanı) baya büyük bir alan var. Lakin avni akerin hemen arkası numunr hastanesi bu yüzden 2 hastane yan yana yapmak istemeyebilirler
Telefonumdan yazdım ki
Oraya ne yapmak istendiğini biliyor muyuz..?
Aslında, bence, orasının da (Avni akerin yeri ve alanı) Trabzonspor A ait olması gerekir..
Trabzon'da Avni Aker kadar meşhur kaç yer var.. Değeri Akyazı alanından daha fazla olmalı...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki hastane bir arada olmaz bencede..
Aslında, bence, orasının da (Avni akerin yeri ve alanı) Trabzonspor A ait olması gerekir..
Trabzon'da Avni Aker kadar meşhur kaç yer var.. Değeri Akyazı alanından daha fazla olmalı...
Telefonumdan yazdım ki
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki hastane bir arada olmaz bencede..
Sırf iyi bir futbol takımı var diye, ismini duyuran bir çok yer vardır eminim..
Yorum
-
En son B61 tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 17:52.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Arkadaşlar Numune Hastanesini örnek vererek Avni Aker'in oraya hastane yapılmaz demişler. İyi güzel de zaten Numune'nin büyük bir bölümünü Kaşüstüne taşıyıp yıktılar. Kalanını da öyle yapacaklar. Numune yi, 19 Mayıs'ı, Yavuz Selim'i, Avni Aker'i de katarsak ortaya çok büyük bir alan çıkıyor. Buraya da hastane pekala yapılabilir. Zaten Trabzon'un merkezinde Fatih Hastanesi haricinde devlet hastanesi yok. Fatih Hastanesi de ahım şahım büyüklükte bir hastane değil. Trabzon'un merkezinde hastaneye şiddetle ihtiyaç var. Bu yüzden hastane yapılacaksa merkezi yere yapılmalı. Akyazı'nın yakınında Haçkalıbaba Devlet Hastanesi var. Bu yüzden buraya hastane yapma fikri çok anlamsız. Akyazı Trabzonspor'un hakkıdır. Devlet hastaneyi Akyazı'dan vazgeçip merkezi yere yapmalıEn son pokerface61 tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 19:10."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
aga o değilde bi şey soracam (cehaletimi mazur görün)
şimdi biz hastane yapılmasın vs. diyoruz da
bu alanın tamamı bizim mi?
stad flan bizim mi?
bu stadın alanın asıl sahibi -yani resmi sahibi- devlet değil mi? ya da toki filan
kimini bu akyazı spor kompleksişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaga o değilde bi şey soracam (cehaletimi mazur görün)
şimdi biz hastane yapılmasın vs. diyoruz da
bu alanın tamamı bizim mi?
stad flan bizim mi?
bu stadın alanın asıl sahibi -yani resmi sahibi- devlet değil mi? ya da toki filan
kimini bu akyazı spor kompleksi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Alanın sahibi Toki diye biliyorum. Yıllardır 2. lig takımları dahil olmak üzere devlet birçok takıma stadyum yaptı. Trabzonspor hep 2. plana atıldı. Akyazı projesi yanlış hatırlamıyorsam 2005-2006 civarında hazırlandı. Fakat uygulamaya koyan olmadı. Biz de diyoruz ki o kadar takıma stadyum vs yapılmışken bizim başımız kel mi? Akyazı'da ki mevcut alanlar Trabzonlu - Trabzonsporlu siyasilerin desteğiyle Trabzonspor'a kazandırılmalı. Bu bölgeden kulüp ciddi anlamda gelir elde edebilir. Zaten Toki Akyazı'ya karşılık Avni Aker ve çevresini aldı hastane bu bölgeye pekala yapılabilir. Zaten Numune'nin bir bölümü yıkıldıktan sonra Trabzon merkezde hastaneye şiddetle ihtiyaç varEn son pokerface61 tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 19:25."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevletin tabi
yani devlet çıkıp masaya koysa dese ki ülen zaten orayı ben yaptım hastane diyorsam hastane derse ne diyecez ki devlete
arkadaşların tepkisini anlıyor ve destekliyorum bu noktada ama sanırım bunu değiştirmeye gücümüz yetmez
artık hayırlısı neyse o olsun diyorum benşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de abi o zaman buraya hastane mi yapılacak vs. onları konuşmak saçma değil mi?
yani devlet çıkıp masaya koysa dese ki ülen zaten orayı ben yaptım hastane diyorsam hastane derse ne diyecez ki devlete
arkadaşların tepkisini anlıyor ve destekliyorum bu noktada ama sanırım bunu değiştirmeye gücümüz yetmez
artık hayırlısı neyse o olsun diyorum ben
canim diyecegiz, senin isin bize hizmettir, avni aker, 19 mayis ve yavuz selimi sana iade ediyoruz sehirin göbeginde, karsiliginda buranin halkinin takimina bu dolgu alaninin üst kullanim hakkini ücretli ver, sonra ne yaparsan yap
ist. kizkardeslerine stadyumlar, adalar, yaylalar, arsalar veriyorsun.
burasida bizim denmeli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum