Bordo üzerine maratona büyükçe bir logo yapılıp geçilecekti. Piksel nedir!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo üzerine maratona büyükçe bir logo yapılıp geçilecekti. Piksel nedir!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Sorueyzaj işleri neden bekletiliyor..Cevap:şehir şebeke suyunun ihale sınırların yakın yerlerdeki deplase işlemi tamamlaandıktan sonra yapılacak doğal çim sahalar ve peyzaj alanları sulamasının riske atılmaması için önlem alınmış durumda.. neden se bu cevaplardan sonra aklıma bu karıkatür geldi...
başkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
Stadyum maalesef pavyona dönmüş. Kim çıkarttı bu piksel işini arkadaş ya. İnsan bi bjk stadına bakar, nasıl rezalet durduğunu görür. Dünyada hiçbir kulüp bilmiyor bu işi, hiçbiri piksel falan yapmamış, bir biz biliyoruz da piksel yapıyoruz. Leş ötesi olmuş ne yazık ki. Tam bir köylü işi.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Erdoğduda oturuyorum,evim Akyaziyi goruyor ve evden gerçekten bir şeye benzemiyor stad,resimlerde de çok kötü görüyordum ama bugün Akcaabata giderken tam önünden geçtim. Fikirlerim tamamen değişti. Harika bir stad geliyor. Bu arada gerdirilmiş gibi gözüken membranların çoğu %100 gerdirilmemiş. Bitince Vodafone Arena halt yiyecek o kadar diyorum,ayrıca yanında da tesisler var çok iyi,Türkiyede yok böylesi~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO görselin kulüp tarafından yapılmış olma olasılığı çok yüksek. Çünkü kulübün oylama sunduğu görsellerde aynı açıdan görsellerdi. O görselleri hazırlayanlar dışında o görsellerin üzerinde oynayıp o tasarımı yapmak çok çok zor. Ki ortada tek bir görselde yok.
Demek istediğim başkanın yalanladığı görselin çıkış kaynağı da kulübün önceden yayınladıklarını yapanlar. Aynı yerden çıkmışlar bunu başka birisinin photoshopla üzerinde oynayıp bu hale getirmesi imkansız. Getirse bile illaki belli olur yamalandığı.
Ki dediğim gibi o tasarımın başka bir açıdan görseli de var. http://i.hizliresim.com/pPyb6o.jpg Birebir bunu seçmişler seçmemişler bilemem ama ben bu görselin "korsan" görsel olduğunu düşünmüyorum.
BMN'nin özel haberinde de eğer yanlış yoksa 1. ağızdan alınmış bilgiler var. Haber doğruysa adam yalan mı söylüyor ?
SORU: Koltuk düzenlemesi piksel mi?Pikselse eğer, beyaz koltuk düşünülüyor mu?
CEVAP: Taraftarlardan gelen istek doğrultusunda, piksel dizilimde, Karadeniz dalgasını andıran bordo-mavi-beyaz renklerden oluşan bir çalışma ,Trabzonspor tarafından da onaylandı.Renkler, stadyum dışındaki kompozit kaplama kırlangıç kanatlarıyla uyumlu olacak.
E piksel diyor. Dalgayı andıran diyor. Bordo mavi beyaz diyor. Bu tanımdan çıkacak tasarımın hiç de modern olacağını düşünmüyorum. Kulübün açıklaması lazım. Çok saçma açıklamamaları. Hiç bir şeyi açıklamıyorlar her şey sürpriz gibi, yapıldıktan sonra öğreniyoruz. Diğer yeni yapılan statları da inceliyorum koltuk tasarımını saklayan kulüp hiç görmedim.
Endişeliyim.
Yorum
-
Düz bordo olsaydı efsane olacaktı..İçi gidiyor insanınEn son pokerface61 tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 23:11."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum