Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsorların çok büyük firmalar olduğunu başkan her platformda açıkça dile getirdi ancak bazı engellerden çok da belirtemiyor anlaşma açıklanmadan...

Çok iyi mali getirisi olacak bu sponsorlukların...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ayasofya'dan Akyazı.
      20160624_190640.jpg
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger fikir tartisamicaksan foruma ugrama, benim sorunumu burda konusmuyoruz. Yatirimin gereksiz oldugunu dusunuyorum ve nedenini acikladim onceki yazilarimda. Sen bos bi avm ile mutlu oluyosan o senin sorunun. Trabzon nufusu belli, harcayabildigi parada belli. Bossa icindekiler dusunsun ne demek? Biz trabzona trabzonspora faydasi olan seyler istiyoruz. Bi luna parki, otel veya aqua parki daha yararli olur. Trabzonda forum var, cevahir yapildi bos cekiyo, simdi sen akyaziyada avm yap, forumdaki mevcut musteri sayisi azalsin ve ordakilerde iflas etsin, bos bos dursun her yer. Kusura bakmayinda sizin gibi kisa vaadeli dusunenler yuzunden ilerleyemiyoruz zaten.

peki avm dışında iş yapmayan işletmeler için fikirlerin ne ? onlar için içinde çok mu üzülüyosun... ? benım derdim avm yapılsın değil . akyazıya bende yapılmasını ıstemem. sizinde sadece istemem demeniz lazım. iş yapıp yapmayacağı tartışma konusu değil. iş yaparsa avm yapılsın demek istiyorsun o halde. senın konuşmalarından bu anlaşılıyor.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamamda o avm kapanir diyor arkadas bosluktan. Kapanirsa stadin yaninda kapali bos bir avm kalir. Yatirim yapan is adami da gider. Ne kaldi elde? 0

Ben bu yazdiginizdan pek birsey anlamadim. Yatirimciyi dusunmuyosa kurdugu avmden trabzonspor nasil para kazancak?
          sizin konusmanız gereken iş yapıp yapmayacağı değil. avm olsun mu olmasın mı. bende avm olmasını istemıyorum. iş yapsada istemiyorum. ama senın yazdıklarından avm karşı olduğun değil iş yaparsa avm yapıla bilir manası çıkıyor. !

Yorum

• Loca önleri güzel oluyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stad akıllı olacak ama tribün ısıtma işi galiba yapılacak kararı alınmadı daha. 2-3 gün önce burda paylaşılan resimlerde yer alan tesisat resimleri galiba havalandırma içindi.Videoda ısıtmalı koltuk yazılmış ama skorboarda kadar defalarca söyleyen başkan ısıtma ile ilgili tek laf etmedi daha
              Bence ısıtma hiç iyi fikir değil. Maç boyu çekirdek yiyen taraftar bu sefer bulur sıcağı 90 dakika uyur orda. Hayır istemezük....

Yorum

• maçta çekirdek satılmasın...Red Bull satilsin..Acı şeyler satilsin. ..Millet yerine duramasin
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sizin konusmanız gereken iş yapıp yapmayacağı değil. avm olsun mu olmasın mı. bende avm olmasını istemıyorum. iş yapsada istemiyorum. ama senın yazdıklarından avm karşı olduğun değil iş yaparsa avm yapıla bilir manası çıkıyor. !
                  Aynen oyle orda bos bina kalma olasiligi varsa kimse avm yapilsin istemez. Eger orasi tiklim tiklim dolcaksa Ben de avm istemesem bile hayir demem. Senin orda avm olduktan sonra yatirimcilardan sana ne deyisin anlamsiz cunku yatirimcisiz avm bos bina demek.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence ısıtma hiç iyi fikir değil. Maç boyu çekirdek yiyen taraftar bu sefer bulur sıcağı 90 dakika uyur orda. Hayır istemezük....
                    ironi herhalde
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ya arkadaşlar avm olmuyor zaten olmuyor neden anlamak istemiyorsunuz boşuna tartisiyorsunuz
                      Trabzonspor

Yorum

• Kulübün twitlerine yumlu'ya hakaret ederek cevap veren ve bunu favlayan arkadaşlar burada mı acaba?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2016, 18:46.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ironi herhalde
                            bize göre ironi ama taraftar uyur o kesin

Yorum

• Saha içindeki malzemelerin çoğu hiç başlanmayan köşenin sanırım. Öyleyse fazla bişey kalmamış.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bize göre ironi ama taraftar uyur o kesin
                                okadarda etkisi yok yani
                                +10 derece fark ediyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X