Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede Trabzonspor'un renk kodları bellidir. Ve yönetim buna göre hareket edecektir. Açık mavi çok saçma olur

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bizim asıl rengimiz açık mavi degil mi zaten 😀

Güvercin üzerinden gönderildi...

Yorum

• İlk olarak SydneyCarton tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim asıl rengimiz açık mavi degil mi zaten 😀

Güvercin üzerinden gönderildi...
      Açık maviden kastım turkuaz gibi olan...
      Kargayla gönderildi.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Bencede Trabzonspor'un renk kodları bellidir. Ve yönetim buna göre hareket edecektir. Açık mavi çok saçma olur

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Buyrun tüzük. http://www.trabzonspor.org.tr/Downlo...sporTuzugu.pdf

Renklerimiz koyu bordo açık mavidir. Nokta.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buyrun tüzük. http://www.trabzonspor.org.tr/Downlo...sporTuzugu.pdf

Renklerimiz koyu bordo açık mavidir. Nokta.
          Turkuaz

Açık Mavi

Anlatabildim sanırım?

Yorum

• Yönetim salak mı abi, renklerimiz neyse o renkte koltuk istemiştir.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetim uyarılmazsa büyük rezillik geliyor

O renk zaten açık mavi, turkuaz değil ki.

Yorum

• uploadfromtaptalk1464634169948.jpg

Arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba, 7. Tasarımdan bahsediyorum. Bende mi renk körlüğü var yoksa turkuaz mı o renk? Çok kötü geliyor gözüme. Diğer tasarımlardaki mavilere tamamım zaten...

Yorum

[ATTACH]9372[/ATTACH]

Arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba, 7. Tasarımdan bahsediyorum. Bende mi renk körlüğü var yoksa turkuaz mı o renk? Çok kötü geliyor gözüme. Diğer tasarımlardaki mavilere tamamım zaten...
                  Tasarımlara baktım da beyaz koltuk muhabbetinden dolayı, şu an galiba pikselli olacak gibi gelmeye başladı. 5-6-7 de beyaz koltuk var. Sadece yazının koltuklarını görmüş olma ihtimali az geldi bana.

7 numaradaki bence düzeninden dolayı farklı renk gözüküyor. Maviden bordoya geçişte arada beyazlar çok olduğu için öyle gözüküyor.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 21:58.

Yorum

[ATTACH]9372[/ATTACH]

Haklısın turkuaz gibi gözüküyor ancak basit bir hatadır bence diğer mavilerle aynıdır.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O renk zaten açık mavi, turkuaz değil ki.
                      bordosuna hata var gibi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan işi biliyormuş .üst kat bordo alt kat mavi olursa daha güzel gözükür. alt katta mavi üzerine arma işlensin. statta kullanılmış arma detayları, çok da güzel olmuş. onu devam ettirmek lazım. kale arkasına iyi olur.
                        Aynen benim de aklimdaki oydu. Loca camları zaten mavi, önüne bordo koltuklar dikilse ve üste koyu bi renkte reklam şeridi monte etseler çok güzel makyajlamış olurlar locaları.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yalnız çok güzel şeyler de oluyor...

bugün ordu'ya giderken akşam üzeri 5 gibi akyazı nın oradan geçerken bütün otobüs stada baktı fotoğraf felan çektiler içeriden. bitince çok müthiş olacak allahın izniyle
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim uyarılmazsa büyük rezillik geliyor

şu renkler eğer olursa Karabük Akyazı Arena hayırlı uğurlu olsun..

Birde taraftarımızın renklerimizle alıp veremediği ne anlamış değilim ? Bu tüzükte belli sonuçta koyu bordo açık mavi yani daha bunu kurcalamanın gereği var mı ? herkes gözüne hoş gelen renge kulüp rengi budur diyor ya da o renk olsun istiyor. Allahtan bi yere varmıyor bu tartışmalar yoksa şuan galatasaray gibi olurduk Allah korusun.. Sarı kırmızı forma yerine turuncu bordo gibi bişey giyiyorlar kimsede ses çıkartmıyor.

googledan koyu bordo açık mavi diye aratınca bile sonuca rahatlıkla erişebiliyoruz..
                            Ekli dosyalar
                            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 31.05.2016, 02:56.
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu renkler eğer olursa Karabük Akyazı Arena hayırlı uğurlu olsun..

Birde taraftarımızın renklerimizle alıp veremediği ne anlamış değilim ? Bu tüzükte belli sonuçta koyu bordo açık mavi yani daha bunu kurcalamanın gereği var mı ? herkes gözüne hoş gelen renge kulüp rengi budur diyor ya da o renk olsun istiyor. Allahtan bi yere varmıyor bu tartışmalar yoksa şuan galatasaray gibi olurduk Allah korusun.. Sarı kırmızı forma yerine turuncu bordo gibi bişey giyiyorlar kimsede ses çıkartmıyor.

googledan koyu bordo açık mavi diye aratınca bile sonuca rahatlıkla erişebiliyoruz..
                              Sayfadaki forma tasarlayanlar dahil herkes şu renkleri kullansada herkesin kafasına işlese artık. Bu değişik renk kullanma olayının cılkı çıktı, bu arada gs nin renkleri ali samiyenin tarifiyle "kavuniçinden iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca bir kırmızı" şeklinde açıklanmıştır ve buda şu an kullandıkları bordomsu ve turuncuya benzer sarı kullanımının çok doğru olduğunu gösteriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bence stada koltuk moltuk koyulmamalı .
                                dortmund kale arkası gibi safi beton olmalı .
                                ne sökecek beton zemin , ne de yakacak plastik aksam konulmalı .
                                öyle bir blok beton yapılmalı ki
                                maçı seyredip sinirlenecek canlıların üstlerindeki giysilerden başka atacak stat malzemesi olmasın .
                                üst başlarını da attıktan sonra dımdızlak kalsınlar .

ulan neyinize sizin son model koltuklar .

nasıl olsa 2 maç sonra çakıyla ismini kazımayacak mısın .
                                zevk olsun diye koltuğun kenarını çakmağınla yakmayacak mısın .
                                dağdan inme ayılar gibi o koltuğun üstüne basarak şarkı söylemeyecek misin .
                                hatta yenildiğin maç sonrası o güzelim koltukları zevk olsun diye kırmayacak mısın .

yemeyelim birbirimizi .

adam gibi oturup maç seyredecek kitleler için o resimlerde gördükleriniz .

git bakayım türk telekom.a , veya konya arena.ya ne hale gelmiş koltuklar .
                                hatta kadir has.a bi çık bak . ağlarsın yeminle .
                                oturmaya kıyamadığın koltukların dili olsa da anlatsa rezilliği .

koltukmuş .

üzerine çıkıp tepinen / tepinecek yüzlerce hayvan varken
                                rengi bordo olsa ne olur . mavi olsa ne olur .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X