Arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba, 7. Tasarımdan bahsediyorum. Bende mi renk körlüğü var yoksa turkuaz mı o renk? Çok kötü geliyor gözüme. Diğer tasarımlardaki mavilere tamamım zaten...
Arkadaşlar derdimi anlatamadım galiba, 7. Tasarımdan bahsediyorum. Bende mi renk körlüğü var yoksa turkuaz mı o renk? Çok kötü geliyor gözüme. Diğer tasarımlardaki mavilere tamamım zaten...
Tasarımlara baktım da beyaz koltuk muhabbetinden dolayı, şu an galiba pikselli olacak gibi gelmeye başladı. 5-6-7 de beyaz koltuk var. Sadece yazının koltuklarını görmüş olma ihtimali az geldi bana.
7 numaradaki bence düzeninden dolayı farklı renk gözüküyor. Maviden bordoya geçişte arada beyazlar çok olduğu için öyle gözüküyor.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 21:58.
Haklısın turkuaz gibi gözüküyor ancak basit bir hatadır bence diğer mavilerle aynıdır.
başkan işi biliyormuş .üst kat bordo alt kat mavi olursa daha güzel gözükür. alt katta mavi üzerine arma işlensin. statta kullanılmış arma detayları, çok da güzel olmuş. onu devam ettirmek lazım. kale arkasına iyi olur.
Aynen benim de aklimdaki oydu. Loca camları zaten mavi, önüne bordo koltuklar dikilse ve üste koyu bi renkte reklam şeridi monte etseler çok güzel makyajlamış olurlar locaları.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
bugün ordu'ya giderken akşam üzeri 5 gibi akyazı nın oradan geçerken bütün otobüs stada baktı fotoğraf felan çektiler içeriden. bitince çok müthiş olacak allahın izniyle
şu renkler eğer olursa Karabük Akyazı Arena hayırlı uğurlu olsun..
Birde taraftarımızın renklerimizle alıp veremediği ne anlamış değilim ? Bu tüzükte belli sonuçta koyu bordo açık mavi yani daha bunu kurcalamanın gereği var mı ? herkes gözüne hoş gelen renge kulüp rengi budur diyor ya da o renk olsun istiyor. Allahtan bi yere varmıyor bu tartışmalar yoksa şuan galatasaray gibi olurduk Allah korusun.. Sarı kırmızı forma yerine turuncu bordo gibi bişey giyiyorlar kimsede ses çıkartmıyor.
googledan koyu bordo açık mavi diye aratınca bile sonuca rahatlıkla erişebiliyoruz..
şu renkler eğer olursa Karabük Akyazı Arena hayırlı uğurlu olsun..
Birde taraftarımızın renklerimizle alıp veremediği ne anlamış değilim ? Bu tüzükte belli sonuçta koyu bordo açık mavi yani daha bunu kurcalamanın gereği var mı ? herkes gözüne hoş gelen renge kulüp rengi budur diyor ya da o renk olsun istiyor. Allahtan bi yere varmıyor bu tartışmalar yoksa şuan galatasaray gibi olurduk Allah korusun.. Sarı kırmızı forma yerine turuncu bordo gibi bişey giyiyorlar kimsede ses çıkartmıyor.
googledan koyu bordo açık mavi diye aratınca bile sonuca rahatlıkla erişebiliyoruz..
Sayfadaki forma tasarlayanlar dahil herkes şu renkleri kullansada herkesin kafasına işlese artık. Bu değişik renk kullanma olayının cılkı çıktı, bu arada gs nin renkleri ali samiyenin tarifiyle "kavuniçinden iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca bir kırmızı" şeklinde açıklanmıştır ve buda şu an kullandıkları bordomsu ve turuncuya benzer sarı kullanımının çok doğru olduğunu gösteriyor.
bence stada koltuk moltuk koyulmamalı .
dortmund kale arkası gibi safi beton olmalı .
ne sökecek beton zemin , ne de yakacak plastik aksam konulmalı .
öyle bir blok beton yapılmalı ki
maçı seyredip sinirlenecek canlıların üstlerindeki giysilerden başka atacak stat malzemesi olmasın .
üst başlarını da attıktan sonra dımdızlak kalsınlar .
ulan neyinize sizin son model koltuklar .
nasıl olsa 2 maç sonra çakıyla ismini kazımayacak mısın .
zevk olsun diye koltuğun kenarını çakmağınla yakmayacak mısın .
dağdan inme ayılar gibi o koltuğun üstüne basarak şarkı söylemeyecek misin .
hatta yenildiğin maç sonrası o güzelim koltukları zevk olsun diye kırmayacak mısın .
yemeyelim birbirimizi .
adam gibi oturup maç seyredecek kitleler için o resimlerde gördükleriniz .
git bakayım türk telekom.a , veya konya arena.ya ne hale gelmiş koltuklar .
hatta kadir has.a bi çık bak . ağlarsın yeminle .
oturmaya kıyamadığın koltukların dili olsa da anlatsa rezilliği .
koltukmuş .
üzerine çıkıp tepinen / tepinecek yüzlerce hayvan varken
rengi bordo olsa ne olur . mavi olsa ne olur .
Yorum