Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    asıl renk demedim, ana renk dedim..her kulüpte bir renk, diğer renge baskın çıkar. gs de kırmızı, şikebahçede sarı, bursa ve konyada da yeşil, mancesterde kırmızı, chelseda ve inter de mavi, Madrid de beyaz gibi..aşağı yukarı her takımda böyledir. bizde de baskın renk bordo dur.. bana göre maviden bir tık öndedir..kısaca Bordo candır
    +1967
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BJK stadyum açılışını şampiyonluk mücadelesi içerisinde olduğu en parlak döneminde yaptı unutmayalım, Trabzonspor un bugünkü lig sıralaması ve kadro yapısı ile Akyazı açılışını dolu tribünler önünde yapmamız hayal olur, o stadyumun dolması şampiyonluk mücadelesi ve iddialı bir takım kurmamıza bağlı net.
      Abi ben stadın dolması ile ilgili birşey demiyorum zaten.Dediğin gibi başarı gelmedikçe kolay kolay hiç bir stat dolmaz.
      Benim anlatmak istediğim, adamlar bir maçtan 16 milyon gelir sağlamış.Biz en iyi dönemimizde bile bırakın 16 milyonu yarısını bile elde edemeyiz.Bizim taraftar herşeye bahane bulur. Statın, transferlerin onlarla aynı derecede olmasını ister ama kulübe katkıya gelince çok pahalı der.Mesela Formayı barçanın giydiğinden olmasını ama fiyatının da lescon markasının forma fiyatından olmasını istemekte bir çok taraftarımız.
      Seneye göreceğiz kombine ve bilet fiyatlarını.İstanbul takımları ile büyük fark olacaktır.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        asıl renk demedim, ana renk dedim..her kulüpte bir renk, diğer renge baskın çıkar. gs de kırmızı, şikebahçede sarı, bursa ve konyada da yeşil, mancesterde kırmızı, chelseda ve inter de mavi, Madrid de beyaz gibi..aşağı yukarı her takımda böyledir. bizde de baskın renk bordo dur.. bana göre maviden bir tık öndedir..kısaca Bordo candır
        katılmıyorum. örnekler de tam olarak doğru değil. stadın tek renk bordo olması için yeterli bir sebep göremiyorum hala

Yorum

• İyi Bir Hoca Bence Takıma Ve Taraftara Bı Kıvılcım Olabılır Tabı Devamında Transferler.
          Trabzonspor

Yorum

• Dünya devinden Türkiye hamlesi! Mitsubishi Electric Corporation Türkiye'de ev tipi klima üretimi için 80.6 milyon lira (3.2 milyar yen) sermayeli şirket kurdu.

sponsor bu mu acaba ?
            Trabzonspor

Yorum

• Akyaziya gittim bayağı yoğun çalışma var. İçeri sızmak mümkün değil valla nereye baksam 3-4 kişi bi işle uğraşıyor. Antrenman sahalarının her birinde 7-8 kişilik gruplar çalışıyor. İdari binalarda onlarca işçi saydim. Maraton tribünün orda üç dört tane küçük vinç çalışıyordu. Stadın diğer taraflarında altında ustunde her yerde çalışma vardı. Aynı zamanda çevre düzenlemesi için d çalışmalar vardı. Bu şekilde yeni sezona yetişir.

Yorum

• Şuan akyazidayim içeri girmek gerçekten mümkün değil çok yoğun çalışma var çok fazla sayıda işçi var.

WOWTURKEY / AKYAZI
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akyaziya gittim bayağı yoğun çalışma var. İçeri sızmak mümkün değil valla nereye baksam 3-4 kişi bi işle uğraşıyor. Antrenman sahalarının her birinde 7-8 kişilik gruplar çalışıyor. İdari binalarda onlarca işçi saydim. Maraton tribünün orda üç dört tane küçük vinç çalışıyordu. Stadın diğer taraflarında altında ustunde her yerde çalışma vardı. Aynı zamanda çevre düzenlemesi için d çalışmalar vardı. Bu şekilde yeni sezona yetişir.
                  İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuan akyazidayim içeri girmek gerçekten mümkün değil çok yoğun çalışma var çok fazla sayıda işçi var.

WOWTURKEY / AKYAZI
                  Bende kaç zamandır bunu diyorum da....

Memur olduğumuzdan dolayı sakalımız yok diye kimse dinlemiyor herhal

Yorum

• [MENTION=42446]Mehmet Cihan[/MENTION] Kocaman [MENTION=12737]Samet Yildirim[/MENTION] [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION]

Bilgiler için teşekkürler can lar,
                    çok güzel haberler bunlar,seneye yeni stadımızdayız inşallah.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Buarada Emirates haberleri yalanmış.

Emirates'ten bilgi aldım biraz önce.

Yorum

• Stadın içinden tutun alanın her tarafındaki bol malzeme dikkatinizi çekmiştir....

Bir inşatta malzeme sıkıntısı yoksa o inşaat biter kardeşim.....

Yorum

• Kompleksin içindeki antrenman sahaları kulübe mi ait Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden oraya mı geçecekler?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bana göre tek renk ve koyu bir renk tercihi her zaman dışarıdan bakıldığında çok daha etkilidir. Bordo,kırmızı gibi renklerin bütünlüğü vardır,birleştiği zaman çok iyi uyum sağlar.Psikolojik olarak karşı tarafa baskı hissettirir ve göze hoş gözükür.O yüzden büyük takım stadlarının koltuk renkleri genelde tek ve baskın renk yoğunluğundan oluşmaktadır. San Mames'in sizin gözünüze güzel gözükmesinin büyük sebeplerinden biri kırmızı rengin doğru ton ve düzgün bütünlükte kullanılmış olmasıdır mesela.O yüzden bordo gibi güzel bir renge sahip olmak büyük bir şanstır bizim için. Ayrıca koyu rengin bir diğer artısının da; doluya yakın bir tribünde aralarda kalan boş koltukların çok sırıtmamasını sağlaması olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Yaw arkadas portatif tribun yapip mesafeleri kisaltmaya calisiyoruz herkes biliyoki boyle biseyin olmasi imkansiz yonetimin bu isle ugrascagini sanamiyorum. Ama saha olculeriyle bir iki metre oynayarak bu sikintidan kurtulabiliriz bununda gorus acisi icin sorun olabilir diyolar ama kendimi stadyumun her yerinde hayal ediyorum boyle bi sıkınti olacagini sanmiyorum. Bu konuda bilgili arkadaslar varsa eger aydinlata bilirseler bizleri seviniriz

Yorum

Yükleniyor...
                              X