Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cbnin stat açılışında şov yapacak olmasınin önüne gecemezsiniz bugüne kadar yaptiklariinin yaninda orada oolmasi devede kulak çünkü gelipp şovunu yapip gider, biz hakkimiz olan kupayi alamadik da, stat acilisini mi engelleyeceği z?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bizim stadyum açılışında millet kefen giyip gelmese bari stadyuma.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Toplum olarak çok ön yargılı davranıyoruz.

Neden mi?

Mevcut hükumetin spor alanında yaptığı yatırımlar "AK ve KARA" gibi ortadayken, "Yok be ne yaptılar?" diyen insanlar görüyorum.

Yahu yaptılar arkadaş, yaptılar!

İnkar edince bu yatırımlar yok mu oluyor? Kule gibi gözümüzün önündeki bu yatırımları inkar mı edelim?

Evet, hiç bir hükumetin yapamadığı atılımı bunlar yaptı. Adamları tebrik ediyorum.

Fakat eksik ve yanlış yaptıkları şeyler de oldu.

Şike meselesinde "HAKTAN" yana davranmadılar, adaleti sağlamadılar. Şikeyi el birliği ile akladılar!

Fakat halkın gözünde şikeyi aklayamadılar! Aklayamazlar da!

Evet sporda ciddi yatırımları yaptılar fakat vicdanların yaralanmasına da sebep oldular.

Sporda senelerdir olmayan adaletin tescilini yaptılar. Tescilli şikecileri akladılar!

Şike, teşvik, doping vb. önlemek konusunda sınıfta kaldılar.

Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, bu durumu kınıyorum. Rahatsızlığımı her ortamda haykırıyorum.

Yeri geldiğinde iyi yaptıkları işlerde haklarını veriyorum, yeri geldiğinde ağır şekilde eleştiriyorum.

Doğru olan da budur!

Bizler toplum olarak; yanlışa tepki gösterir, doğruyu da alkışlarsak ilerleyebiliriz.

Körü körüne fanatizm hiç bir zümreye sınıf atlatmaz.
        Bir sizin dediğiniz anlayış var bir de şöyle bir anlayış var.....

Bizatihi Tvden şahit olduğum bir konuşmadır.....

Zonguldak Merkez'de 2009 yılında bir seçim konuşması....
        2002 yılında iktidar olan bir partinin lideri konuşuyor..... :

Lider :
        -Ey Zonguldaklılar.... Bizden önce Zonguldak' ta üniversite varmıydı....?

Binlerce insan :
        -Hayıırrrrrrrrrrr

Lider:
        -Peki bu ile üniversiteyi bizmi kazandırdık....?

Binlerce insan :
        -Evettttttttttt....

( Oysa Zonguldak Üniversitesi 1992 yılında kuruldu. Liderin bahsini ettiği üniversite 2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesi'dir diye tahmin ediyorum...Lakin iş o değil...Lider elektriği biz bulduk dimi dese binler evettttt diyecekti.....

Bir hiç bir şeyi onlar yapmadı anlayışı var...Birde her şeyi onlar yaptı anlayışı... ikiside çok ama çok yanlış.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 1 aydır memleketteydim stadı yakından görme şansım oldu.

Valla stadı bir kenara koyun o çevre düzenlemesi etrafındaki yapılar bitmeden bizim stad birşeye benzemez.Şu haliyle çok yavan kalıyor inş en kısa sürede tamamlanır kompleks.

Vodafone Arena açıldı darısı bizim başımıza.

Yorum

• İlk olarak lazarinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 aydır memleketteydim stadı yakından görme şansım oldu.

Valla stadı bir kenara koyun o çevre düzenlemesi etrafındaki yapılar bitmeden bizim stad birşeye benzemez.Şu haliyle çok yavan kalıyor inş en kısa sürede tamamlanır kompleks.

Vodafone Arena açıldı darısı bizim başımıza.
            batı tarafı yavan kalacaktır ama doğu tarafı biter.basit işlemler var orda çünkü çoğu çim saha ve yeşillendirme.1 ay sürmez.batı tarafı artık netliğe kavuşturulmalı.

açılış konusunda umarım şovunun dozunu kaçırmaz malum zat.tabi bursa ve bjk yi gördükten sonra dozu sürekli arttırdığını farkettim.dün fikret orman ertem şenere döndü.umarım bizim başkan iki kere teşekkür eder geçer.

kötümserlere inat stad bu sene Bİ-TE-CEK...

Yorum

• iki tane hoparlor tum stat icin yeterli olacakmis bjk nin stadinda. bizdede oyle bir sistemmi kurulacak acaba.
              u will need justice at the end..

Yorum

• bjk stadının kale arkalarına tel örgü serilmemiş.inş bizdede serilmez...bu arada bitsin artık şu 8jk stad muhabbeti,,,
                içimiz dışımız vodafone oldu
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• * Stad yapmış yatırım yapmış asfalt atmış beton atmış yol yapmış vs... İçinde RUH varmı ? Hababam sınıfında Mahmut hocanın dediği gibi okul sadece etrafı dört tarafı duvarla çevrili olan yer değildir. Demem o ki dökülen her betonu yatırım olarak görüp gerçekte futbolun Ruhunu öldürenleri görmezden gelen çomar tayfadan olursan her atılan betona hüloğ çekersin
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• iyi düşünce çatıyı kefen şeklinde yapsaydık

Yorum

• stad bitmiş gibi bazıları hala ''rte açılış maçına gelsin olsun, hakkıdır'' diyor. ya kardeşim bi gidin Allah aşkına ya.

10 senede kaç tane seçim geçmiş bir bakalım

4 tane genel seçim ( 2007 - 2011 - 2015 (7 haziran ve 1 kasım )
                      2 tane yerel seçim (2009 - 2014 )
                      1 tane cumhurbaşkanlığı seçimi ( 2015 )

sen 7 seçim görmüş stadyumdan bahsediyorsun ya . 7 seçimde bu malum parti ve kişiler Trabzon'dan ne kadar nemalanmış . ne kadar oy kazanmış . ama ne vermişler buna bir bak.

olmadık yerlere stad yaptırmışsın. Trabzon gibi futbolcu fabrikası ve en büyük Anadolu kulübüne 10 senede bir stadyum inşaatını bitiremediğin gibi üstüne bir de oradan rant elde edip artı üstüne takımın emeğini çalanları aklayacaksın. bir de geleceksin o stadyum zor bela bittiğinde orada şov yapacaksın. kusura bakmayın beyler ama, Trabzonspor a Trabzonsporlulara ve Trabzonlulara bunca yapılanlardan sonra o adamlar gelip şov yapacak ve karşılığında dantelli kefenlerle karşılanıp alkış yağmurlarına tutulacaksa , Trabzon kimliğini kaybetmiştir demektir ! Trabzon insanı dik kafalı asabi , asi ve asil değil biatçı ve yalaka kültürünün vitrinini süsleyen bir obje olacaktır !

herkesin siyasi görüşüne saygı duymakla birlikte işlerine gelince (stad açılışlarında) siyaseti sporun dibine dibine sokup işlerine gelmedikleri yerde (şike davası) sporla siyaseti bir tutmayın diyenlerin şahsiyetlerine ve karakterlerine zerrece saygım yoktur !

bu stadyum özünden koparılmaya çalışılanların ( yavuz selim stadı ) emektarlarının , Trabzonspor'un kupalar kaldırdığı Avni Aker'in diyetini ve bedelini ödeyemeyecek kadar uzun bir inşaat süreci geçirmiştir ! kimse bu stadyum bittiğinde bunu bir mimarlık başarısı veya hükumet hizmeti olarak göremez !
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Stad yapmış yatırım yapmış asfalt atmış beton atmış yol yapmış vs... İçinde RUH varmı ? Hababam sınıfında Mahmut hocanın dediği gibi okul sadece etrafı dört tarafı duvarla çevrili olan yer değildir. Demem o ki dökülen her betonu yatırım olarak görüp gerçekte futbolun Ruhunu öldürenleri görmezden gelen çomar tayfadan olursan her atılan betona hüloğ çekersin
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Şu Cumhurbaşkanı olayına iki çift söz de ben etmek istiyorum.

Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır. İster seversin ister sevmezsin ama bu böyle. Sevmeyişinin altını bir dünya şey ile doldurabiliriz ve bunda haklı da olabiliriz. Ancak bu Cumhurbaşkanının bir açılışına gelmemesi için neden değildir.

Ters algı yapacak olursak Stadı kendimizin yaptığını düşünelim, bu stadı açıyoruz ve o ülkenin Cumhurbaşkanı açılışa gelmiyor. Bu ülkede ondan daha büyük makam var mıdır? Aslında gelmemesi bizim için acı bir durum olur. Ben şahsı adına değil temsil ettiği makam adına konuşuyorum.

Açılışa gelmelidir ancak bu ne yöneticiler ne de siyasiler tarafında siyasi bir şova dönüştürülmemelidir. Eğer böyle olursa sıkıntı var demektir.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Cumhurbaşkanı olayına iki çift söz de ben etmek istiyorum.

Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır. İster seversin ister sevmezsin ama bu böyle. Sevmeyişinin altını bir dünya şey ile doldurabiliriz ve bunda haklı da olabiliriz. Ancak bu Cumhurbaşkanının bir açılışına gelmemesi için neden değildir.

Ters algı yapacak olursak Stadı kendimizin yaptığını düşünelim, bu stadı açıyoruz ve o ülkenin Cumhurbaşkanı açılışa gelmiyor. Bu ülkede ondan daha büyük makam var mıdır? Aslında gelmemesi bizim için acı bir durum olur. Ben şahsı adına değil temsil ettiği makam adına konuşuyorum.

Açılışa gelmelidir ancak bu ne yöneticiler ne de siyasiler tarafında siyasi bir şova dönüştürülmemelidir. Eğer böyle olursa sıkıntı var demektir.
                            zaten sıkıntı da orada .. şov yapmaya geliyor bu adam. gs'nin stad açılışını bir hatırlayın ..
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zaten sıkıntı da orada .. şov yapmaya geliyor bu adam. gs'nin stad açılışını bir hatırlayın ..
                              O açılışı iyi hatırlıyorum. Aldığı tepkiyi de iyi hatırlıyorum. Dünkü açılışta Fiko'nun yalamalarının dışında siyasi bir şov görmedim ben. Ben öyle bir durum olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• C.Başkanı tabii ki açılışa gelmelidir.

Bunun olması gerektiği gibi mi olacağını yoksa rezilliğe mi döneceğini Muharrem Usta belirler.

Bir cümle ile teşekkür edip sonra stadyumdan bahsedersen bir şey olmaz.

Ama Fikret Orman gibi esas duruşta methiyeler düzersen mitinge döner. Göreceğiz.

Bana da yetişmeyecek gibi geliyordu ama yetişecek diyen arkadaşlar ikna etti beni diyeyim, umarım haklı çıksınlar
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X