Yakından Membran...2.jpg
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad isim hakkında 300 Milyon geldiğini varsayıp bu parayı banka borçlarına yönlendirirsek, yani borcu Sponsor-Banka ikilisine itelersek tek hamlede 300 Milyon borçtan sıyırmış oluruz.
MAY tesislerinden de 140 Milyon gelir geleceği konuşuluyor. Bu parayı da transfere ayırdıkmı geleceğimiz kurtulur.
Kartal projesi de cabası.
forma ve ek sponsorluklar eklenise ancak 300 mil. tirmanir
astronomik beklentilere girip sonra hayal kirikligi yasamayalim
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakından Membran...[ATTACH]8859[/ATTACH]
tam gerilmismi bu, degil gibi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 10:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece isimden bence 200+ milyon beklemek daha dogru
astronomik beklentilere girip sonra hayal kirikligi yasamayalimŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad isim hakkında 300 Milyon geldiğini varsayıp bu parayı banka borçlarına yönlendirirsek, yani borcu Sponsor-Banka ikilisine itelersek tek hamlede 300 Milyon borçtan sıyırmış oluruz.
MAY tesislerinden de 140 Milyon gelir geleceği konuşuluyor. Bu parayı da transfere ayırdıkmı geleceğimiz kurtulur.
Kartal projesi de cabası.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle olsa bile yine güzel günler bizi bekler.
zaten bunu en ufak seyde aglamaya baslayan trollerimize karsi önlem olsun diye yazdim
piyasa degerimizi biz az cok tahmin edebiliyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY'dan ne için gelecek, haberim yoktu ondan.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Kartal projesi de cabası.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesisler Akyazıya taşınacağı için MAY tesislerinin arsasını satabiliyoruz. 140 Milyon TL gibi bir rakam konuşuluyordu."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet
zaten bunu en ufak seyde aglamaya baslayan trollerimize karsi önlem olsun diye yazdim
piyasa degerimizi biz az cok tahmin edebiliyoruz
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni havaalani icin istimlak olmasi söz konusuŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. Zaten hava limanı yüzünden başka da bişey olmaz orda galiba.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda istanbulda oturan ve kombine almayi dusunen taraftarlar icin ucak bileti kampanyasi yapilabilse satilacak kombine sayisinda artis olur diye düşünüyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci pist aça davaları vardı bi ara. onun için istimlak edilirse orası kulüp iyi bir para kazanabilir inşallah iyi bir paraya gider
or-gi tarzi sifir havaalani yeni plan
arka sayfalarda bi sunum vardi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece isimden bence 200+ milyon beklemek daha dogru
astronomik beklentilere girip sonra hayal kirikligi yasamayalim
tam gerilmismi bu, degil gibi
Bilmiyorum Yanılıyor olabilirim Ama Gerilmiş Gib Duruyor..Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilmiyorum Yanılıyor olabilirim Ama Gerilmiş Gib Duruyor.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum