Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar benim merak ettim konular şunlar: 1. si kale arkalarına birer kat daha atma imkanı yokmu ? sanırım mühendislik anlamda olabiliyomuş bu kalıp betondan oluyo sanıırm... ee geriye ne kaldı maraton ve kapalı tribün?? şimdi benim merak ettiğim şu?? çok mu zor yani kapalı ve maratonu yıkıp yenisini yapmak? trabzonun o kadar iş adamı varken ve sponsor da bulursak ve de gelecek olan 20 trilyonla yeniden tribünleri yıkıp yenisini yapmak bu kadar mı zor Allah aşkına?
    evet sorularım bunlar ilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum...

bence zor degil ama devletden taleb edilen para stadin revizyonu icin ve bunun icinde baskan baski unsuru olarak uefa yada sampiyonlar ligi maclarinin Trabzon yerine baska bir yerde oynanmasi kendisinin degil siyasilerin sucu olacagini belirterek boyle bisey olursa size cephe aliriz ve biraz zor oy alirsiniza getirdi isi acikcasi.. hal boyle olunca biz vazgectik siz parayi verin bize,biz stadi yikip bastan yapicaz ve baska sehirde de oynariz gibi bi durum ortaya cikar ki Trabzonspor gibi bir kurum kendini boyle bir duruma dusurmez ve dusurmemelidir de..bi de ben bu ulkedeki sozde Trabzonlu ve Trabzonsporlu zenginlerden zerre kadar bu kulube bi fayda gelecegini sanmiyorum..parayi bulan hemen TS yi unutuyo..isin en traji-komik tarafi da turkiye yi insaa edenlerde yine Trabzonlular.. ama sag olsunlar ki bi faydalari yok..ergun gursoy isine gelince Trabzonlu olan bi gsli. ailesinde kulubumuzun kuruculari olmasina ragmen Ufff falan oldum kankaa bizde nisantasi cocuguyuz ayaklarindaki haluk ulusoy onun bir degisik versiyonu.. bi agaoglu muz vardi vakti zamaninda onun da secimlerden nasil cekilmek zorunda oldugunu da hatirliyor herkez.hadi onun kusmus oldugunu kabul edelim... kim var ki cuzdanindan cok TS dusunen zengin taraftar?.. sadece biz gonulden taraftar olan 7-24 bu takimi yasayan taraftarlar variz..gecmiste yasamis oldugumuz aci tecrubelerden de anlasilacagi gibi zengin hemserilerimiz goreve geldikten sonra kulubumuz icin harcadiklari her kurusu borc hanesine yazdirip gorevden ayrilinca geri talep etmistir.bizler icin bu kulub neredeyse bir din gibiyken onlar icin kartvizit ve reklam araci olmustur sadece..
    cok parali hatta basbakanin dunuru bi baskanimiz vardi..stad yapacakti..ama pekin olimpiyat stadinin fotoshoplanmis halini ve maketini gormek nasip oldu sadece..mutlaka 3 - 5 istisna sahsiyet vardir ama genelleme yaparsak kimsenin parasinin bu kulube faydasi yok malesef..

stadi yeter ki adam akilli bi hale getirsinler modern cagin gereklerini karsilasin yeterlidir bence...o resimlerdeki gibi bide cati yapildi mi al sana super bi stad..sart midir illa ki uzay mekigi gibi tasarimlar?bence degil..boyle beklentilere girdigimizde birilerinin eline koz veriyoruz,uzerimizden prim yapmasina goz yumuyoruz

belediye baskani adayken 61 modasina uyup populizm yapiyo ve akyazi projesini de sonlara koyuyo ki uflesen dusecek ordan..basa koysa hani stad nerde diye soracaz ona .bilio onu..bu siyaset iste ..bunu yapmiyacagi burdan belli ama bi dahaki secimlere kadar arada bir Isitabilmesi icinde ocagin ustunde tutuyo ki secim kapiyi calinca,sure yetmedi ama bu sefer soz yapiyorum diyebilsin...basin toplantisi yapmis baskan basindan takip ettigimiz kadariyla,belediyenin borclarindan bahsetmis enkaz devraldik edebiyati yapip hafifden sizlanmaya baslamis ve ilgincdir o meshur 61 projenin bi tanesi olan akyazi nin lafi bile edilmemis ...hani hasiralti olayini bekliyoduk zaten de bu kadar cabuk degil
    bence baskan onlarla anladiklari dilden konusuyo ki boylede yapmali..fuar alanini vermiyomusun kardesim ..istifa ederim cikar sende bunu bu taraftara anlatirsin ..nasil anlaticagin ise senin sorunun..ayni silahi kullanarak bu stad isinde de yol aldi baskan..pembe hayaller vaadetmek yerine yapabilecegini ne varsa onu yapiyo ki allah razi olsun ondan...o da bilio ki akyazi hayal ve devlet bunu yapmaz bari bu karambolde stadi elden gecirelim yoksa bu olimpiat ruzgari esip gectikten sonra hepden yalan olucak..onursal baskan m.ali yilmaz ve sadri sener den baska kimse de bi civi cakmadi bu kulub icin.ne varsa gene onlarda var.ve simdi de spor bakanimiz var insallah herkezin kendi evinin onunu supurdugu ve kendi insanina katkida bulunmayi borc bildigi bi ortamda ( yeni rize Ataturk stadi-kasimpasa r.t erdogan stadi-kayseri kadir has stadi v.b) o da kendisini bulundugu konuma tasimis olan memleketine ve camiasina borcunu oder...kusura bakmayin biraz uzun oldumaksat kafanizi agritmak degil dusuncelerimi paylasmakti
    En son ESER tarafından düzenlendi; 07.05.2009, 06:11.

Yorum

• Arkadaşlar farkında olmadan site reklamı yapıyoruz.

Arkadaş bizi aptal yerine koyarak kendi sitesinin linkini yazdıktan sonra yapıştırmıştı resimleri. Alıntı yapıcaksanız yukardaki reklamsız mesajdan yapın lütfen.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Faruk bey artık imzalar şu ödeneği de yapmaya başlarız stat çatısını
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• stad projesi siyasilerin tamamen kandırmacasıdır son 2-3 seçimde sürekli bu kozu kullandılar buna nuri albayrak ve faruk özakda dahil stad falan yok

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FARUK ÖZAK SPOR BAKANI olduguna göre zo olmamasi gerek bunu yapmak..
            aslında benim inancım biraz daha azaldı sanki. akyazı projesine ençok engel olan sayın bakanımız 61. proje olarak seçimde önümüze sürdü. gelde çık işin içinden şimdi. oysaki akyazı için hayal demişti
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• stadimizin her yeri yikilir yapilir ama bu gecekondu bizi epey ugrastirir bence.
              serdar bali ve ekip arkadaslari elinden geleni yaparlar gecekondularini yiktirmamak icin

Yorum

• Bu gecekondu harbi enteresan duruyor Kirası kaç para acaba

Yorum

• yeni trabzon belediye baskaninin cok umrunda degil bu akyazi isi...tavirlarindan belli...ona bi sekilde hatirlatmali ve unutmamasini saglamaliyiz..yada cikip erkekce diyecek bu projeyi yapamiyoruz....tabi erkekse
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadimizin her yeri yikilir yapilir ama bu gecekondu bizi epey ugrastirir bence.
                    serdar bali ve ekip arkadaslari elinden geleni yaparlar gecekondularini yiktirmamak icin

serdar bali gibilere burdan yer vermek ne kadar akil isi bilemem..yik orayi localarla donat..parasi varsa alsin izlesin..ne alaka stadin icinde futbolcular dernegi..ya su bizim trabzondakiler klubu kendi mali saniyolar ..deli oluyorum..bu takim tum trabzonsporlularin..ve hic kimsenin kimseden ustunlugu olamaz...ts uzerinden para kazanirlar ama bes kurus vermezlerr
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar farkında olmadan site reklamı yapıyoruz.

Arkadaş bizi aptal yerine koyarak kendi sitesinin linkini yazdıktan sonra yapıştırmıştı resimleri. Alıntı yapıcaksanız yukardaki reklamsız mesajdan yapın lütfen.
                      site içi moderatör arkadaşlar biraz ağır kalıyolar bu konuda ama umut bulut aleyhinde söz yasak bu sitede haberiniz olsun.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        site içi moderatör arkadaşlar biraz ağır kalıyolar bu konuda ama umut bulut aleyhinde söz yasak bu sitede haberiniz olsun.
                        niye yasak olsun beni kanser etti bu sene umut bulut site modları bıraksında biraz alehinde yorum yapalım bu platform sadece bmn yöneticilerinin değil tüm trabzonsporlularındır...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanımıza güveniyorum

belli ki devlet bize stad yapmayacak

kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

bu başkana stad konusuna gerçekten güvenim var

avni akeri modernize ederek yeniden yapacağız inşallah

dergideki maket ne kadar doğrudur bilmiyorum ama

kale arkalarının üstüne bir kat daha çıkılması lazım
                          her zaman ki gibi yine kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz...
                          bize bu güne kadar yardım eden olmadı
                          aman zaten istmeiyorum ben yardım filan,millet çakma yıldızlarla stadlarla gurur duysun,benim klübümün alın teri yeter...
                          gerekirse gider inşaat ustalarına yardım ederim...
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her zaman ki gibi yine kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz...
                            bize bu güne kadar yardım eden olmadı
                            aman zaten istmeiyorum ben yardım filan,millet çakma yıldızlarla stadlarla gurur duysun,benim klübümün alın teri yeter...
                            gerekirse gider inşaat ustalarına yardım ederim...

sana aynen katiliyorum

Yorum

• Bugün YPM den arkadaşlar ile görüştüm, Faruk Özak ın gelişinden sonra stad için çalışmaları hızlandırdıklarını, stad harici köprülü kavşaklar ve fiyat analizleri çalıştıklarını(total rakam 120 milyon $ imiş) söyledi. Bildiğiniz gibi kanun dahi değişti bu iş için, normalde denize tersane, liman dışında yapı yapılamazken sırf bu proje için spor kompleksi eklendi.. İş programı nasıl? 2011 e yetişecek gibi mi diye sorunca da, yetşir tabi de kim yapacak bilmiyoruz, biz projeciyiz diyorlar
                              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• inş. yapılırda temel atılmdan fzla kaptırmayın dereyi görmeden paçaları sıvamayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X