Rengini felan geçtim de en belirgin sıkıntı membranın parçalı olması. Paylaşılmış örnekle uyuşmuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
membranin renki kirli gözükecegi kackere yazilmisti
gerildikten ve ilk yagmurun gördükten sonra rengini alir
yine bos tartismalara girmeyelim
bir zamanlar boyada penbeydi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemembranin renki kirli gözükecegi kackere yazilmisti
gerildikten ve ilk yagmurun gördükten sonra rengini alir
yine bos tartismalara girmeyelim
bir zamanlar boyada penbeydi
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet verilen örnek güzel ancak şöyle bir problem var. Gösterdiğiniz örnekte ki membran gerilmemiş haliyle o kirli renkte. Bizimki ise gerildiği halde bu kirli renkte kafa karıştıran olay bu. Tabi bunu hava şartları foto kaliteside etkileyen diğer unsurlar bende komple bittikten sonra beyaza yakın bir hal alacağını ve gittikçe beyazlaşacağını düşünüyorum● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemembranin renki kirli gözükecegi kackere yazilmistigerildikten ve ilk yagmurun gördükten sonra rengini aliryine bos tartismalara girmeyelimbir zamanlar boyada penbeydi
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkisi gerilmedi henüz. Bahsettiğim tam gerilme anının videosunu bulabilsem daha iyi anlaşılacak durum.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım deneme amaçlı membran gerildi diye düşünüyordum oradan örnekle söylemiştim.inşallah güzel olur tabi
yaa arkadaş deneme meneme yok adamlar taktıklarını yaptıklarını direk yapıyorlar işte ben şimdiye kadar deneme ile ilgili bişey görmedim.o taktıkları membran takacakları membrandır.ne denemesi yaaaa.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu deneme muhabettini kim çıkardı çok merak ediyorum.yanibu denemeyi ilk kim yazdı.
yaa arkadaş deneme meneme yok adamlar taktıklarını yaptıklarını direk yapıyorlar işte ben şimdiye kadar deneme ile ilgili bişey görmedim.o taktıkları membran takacakları membrandır.ne denemesi yaaaa.
2016-03-07 01.39.13.jpg
Sanırım sorunun cevabını biraz gidermiş oldum.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 01:38.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraflar ilk paylaşıldığında bu bilgi ile paylaşıldı ona istinaden deneme amaçlı deniliyor.
renkdaşım galiba bu stad beni paranoyak yaptı.inanmıyorum hiçbir söyleme ve vaade .çünkü hep kandırıldık bu stad yapılırken.
yaa kardeşim koskaca 15 milyon taraftarı olan ts kulübünün taraftarları canlı yayından izleyemeiyor stad yapımını ve tarfatarın tek bir görüşü bile kaale alınmadı.kıçı kırık bursa eskişehir konya antalya vb müzesinde tek kupa olmayan asansör takımların (bursa sayemizde bir kupa aldı işte) tarftarları an be an en kaliteli yayınla stadlarının yapım aşamalarını takip ettiler ve beğenmedikleri şeyleride değiştirttiler.
biz ise 1940 model bugulu bir kamera bazen çalışmaz o kadar binlerce sayfa yazdık hiçbişeyde değişmedi .
ben şimdi bu membranın deneme amaçlı olduğuna nasıl inanayım.diyelim deneme değil ne olucak gene o membranı yapıcaklar.diğer stadlarda hiç deneme filan diye bişey görmedim okumadım hep neden bizde deneme çakallığı oluyor.çünkü deneme değil onu yapıcaklar.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 01:43.
Yorum
-
[MENTION=24730]61ronin61[/MENTION] stadımızın 3dmax görüntülerini yapan bjk nickli bir arkadaş vardı. Kendisi hobi olarak Türkiyedeki stad inşaatlarını takip ettiğini belirtmişti. WoWTurkey de diğer stadlarda yapılan membranların da ilk başlarda buna yakın bir renk aldığını ve zamanla açıldığını ifade etti. Diğer birkaç arkadaşta da bu görüş hakim.Bende biraz araştırma sonucunu bu görüşe katılıyorum. Bekleyip göreceğiz. Evet kamera konusunda söylediklerinizde haklısınız. Diğer Bursa stadını belediye yaptı.bjk zaten kendisi yapıyor. Bu tarz inşaatlarda feedback süresinin daha kısa ve verimli olduğu genel bir kabul zaten. Eğer burada istek üzerinden bir karşılaştırma yapacaksak Trabzon Büyükşehir Belediyesi burada üstüne düşenlerin ne kadarını yapmıştır hangi girişimler sonucu yapmıştır veya yapmışmıdır ? Mesela yol yapımı için 80000 tl aldığı söyleniyor bunları konuşmak sorgulamak gerek diye düşünüyorum.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@61ronin61 stadımızın 3dmax görüntülerini yapan bjk nickli bir arkadaş vardı. Kendisi hobi olarak Türkiyedeki stad inşaatlarını takip ettiğini belirtmişti. WoWTurkey de diğer stadlarda yapılan membranların da ilk başlarda buna yakın bir renk aldığını ve zamanla açıldığını ifade etti. Diğer birkaç arkadaşta da bu görüş hakim.Bende biraz araştırma sonucunu bu görüşe katılıyorum. Bekleyip göreceğiz. Evet kamera konusunda söylediklerinizde haklısınız. Diğer Bursa stadını belediye yaptı.bjk zaten kendisi yapıyor. Bu tarz inşaatlarda feedback süresinin daha kısa ve verimli olduğu genel bir kabul zaten. Eğer burada istek üzerinden bir karşılaştırma yapacaksak Trabzon Büyükşehir Belediyesi burada üstüne düşenlerin ne kadarını yapmıştır hangi girişimler sonucu yapmıştır veya yapmışmıdır ? Mesela yol yapımı için 80000 tl aldığı söyleniyor bunları konuşmak sorgulamak gerek diye düşünüyorum.
devlet yaa devlet.özelmi güçlü devletmi güçlü.bu stadı devlet (toki)yapıyor neden herşeyin en kalitelisi en muaazamı kullanılmıyor ve neden milyonlarca ts taraftarı için en kaliteli kamera ile 24 saat yayın yapılmıyor.
kendi yapıyor özel filan diyorsunuz yaa bzimkini devlet yapıyor türkiye cumhuriyetinin devleti yapıyor.özeller bizim devletten büyükmü yani dahmı iyi.
gerçekten kullanıulan malzeme olsun kamera olsun tarfatarın stad hakkında görüşlerinin kaale alınmaması olsun gerçeketen içinize sindirebiliyormusunuz renkdaşım.
siyasetle işim yok ama toki başkanı trabzonlu bi ton yöneticiside trabzonlu bi ton üst düzey insanımız var cumhurbaşkanımız trabzonlu damadı var albayraklar cumhurbaşkanımla akrabadaha binlerce yazarım yaa arkadaş bunlardan biri çıkıp demiyormu şu stada adam gibi kamera koyun büyük ts taraftarı izlesin yapım aşamalarını saniye saniye en kaliteli malzeme kullanılsın demiyormu arkadaş.
konyalı başbakanımız gördünüz nasıl stad yaptı konya gibi kıçı kırık bir futbol kentine tüm organizasyonlar konyaya veriliyor konya stadına veriliyor.konyaspor kimdir arkadaş çapı nedir taraftarı konyadan başka yerde olmayan hiçbir başarısı olmayan kupası olmayan kente yapılan stada bakarmısınız .bu direk başbakanın kendi memeleketine yaptığı kıyaktır.
peki bizim o kadar üst düzey insanımız varken bize neden gram faydaları olmaz bunların.
ts den giden futbolcu coşar ts den giden hoca bizi hep yener trabzonlu üst düzey insanların bize gram faydası olmaz ne bu yaa arkadaş.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRengini felan geçtim de en belirgin sıkıntı membranın parçalı olması. Paylaşılmış örnekle uyuşmuyor.
resmen 12 tane değişik boyutlarda kare mebranı dikmişler gibi,
gerdirince parça da kalmayacaksa,dikiş te kalmayacaksa sorun yokŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Türkiyede bizden sonra başlayan bütün stad inşaatları bitti bitecek yada bitmek üzere biz daha membrana karar veremedik deneme orda yapılmaz arkadaşlar demo yapılmıştır büyük ihtimal proje müdürüde onay vermiştir bu membrana ...TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum