Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivassporun statini gorunce bizim stat icin kusur bulamiyorum. Resmen ucube şu çatiya bakarmisiniz [emoji4]
      [ATTACH]8659[/ATTACH]
      [ATTACH]8660[/ATTACH]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Sivasspora fazla bile

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon kümeye diye bagrilan takimlarda bun icinde olsun mu, Yada sike islerine karisan takimlar?
        Bursa, Urfa, Rize gibi klüblerden karma yapılabilir. Hepsi olacak diye bir kaide yok.

Bir taraftanda da gerek olmadığını düşünüyorum. Prestij için neyse parası verip Barça veyaz Madrid'i getirelim.

Yorum

• sivasin catisina hasta oldum.. mukemmel bir dizayn.. hele koltuklarin pixelli olusuna bittim. harika olmus.
          u will need justice at the end..

Yorum

• akyazıdan çok jimnastikçilerin stadını görüyoruz yeter da

Yorum

• Aulan trabzonda yaşıyacaktım sizi fotoğraf manyağı yapmazmıydım. Stadın yanındandamı geçen yok arkadaş.anca wodafone arenanın resimlerini paylaşım öyle.
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Tam sivasspor'a yakışan bi stad olmuş. İğrenç

Yorum

• [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]

fotoğrafları çeken Uğur Pehlivan arkadaşımızın ellerine sağlık.

Vinçlerin bir kısmı kale arkasına geçti ve montaja ordan devam ediyorlar. Diğer grup maratonda membran çerçevelerini monte ediyorlar

Yorum

• Uğur Pehlivan renktaşıma da Samet sana da teşekkürler kardeşim,eksik olmayın.

Teknik detayları bilen canlar,
                    kaç baklava var toplam ve kaçını yaptık,
                    cevaplarsanız sevinirim,
                    bir de varsa bilginiz kaç günde bitiyor o baklavanın 1 tanesinin montajı.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur Pehlivan renktaşıma da Samet sana da teşekkürler kardeşim,eksik olmayın.

Teknik detayları bilen canlar,
                      kaç baklava var toplam ve kaçını yaptık,
                      cevaplarsanız sevinirim,
                      bir de varsa bilginiz kaç günde bitiyor o baklavanın 1 tanesinin montajı.
                      abi benim bildiğim köşeler dahil 20 tane var 3.den gidiyorlar 4-5-6 günde bir bi tanesini yapıyorlar diye biliyorum. Havalar ısınınca gecede montaj yapacaklarmış. Bu demek oluyor ki 3-4 güne kadar inebilir montaj. Uğur arkadaşımızın bilgisine göre membran montajına başlanmış. Benim bildiğim çatı iskeleti bittiğinde başlanacaktı ama ondan sonra ne yaparlar bilmiyorum. Örnek membran geldi. Takılıp bakılacakmış Nasıl duruyor diye

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi benim bildiğim köşeler dahil 20 tane var 3.den gidiyorlar 4-5-6 günde bir bi tanesini yapıyorlar diye biliyorum. Havalar ısınınca gecede montaj yapacaklarmış. Bu demek oluyor ki 3-4 güne kadar inebilir montaj. Uğur arkadaşımızın bilgisine göre membran montajına başlanmış. Benim bildiğim çatı iskeleti bittiğinde başlanacaktı ama ondan sonra ne yaparlar bilmiyorum. Örnek membran geldi. Takılıp bakılacakmış Nasıl duruyor diye
                        Anladım,
                        çok sağol Samedim,teşekkür ederim gardaşım,
                        demek ki en iyimser bi 2 ay sürecek gibi,
                        hadi hayırlısı bakalım,
                        mebranı da çok merak ediyorum,taksınlar bakalım nasıl duracak.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu harika bir fikir. ama bunları organize etmek düşünmek için vizyon gerek.
                          Bizde bıyık/gözlük yaparlar futbolculara.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açılış maçı Trabzonspor ile Anadolu kulüpleri Takımı yapsın. Şerefli olan bir sürü takım var. Yemişim Barcelonasını Madridini Manchesterinı.
                            Aynen katılıyorum. Kayseri ilk tercihimdir.
                            "Şehitler Unutulursa ölür"
                            Unutma-Unutturma

Yorum

• Yok 1461 ile maç yapalım sonra herkes dağılsın. Her sene yeni stad açıyoruz zaten. Sonraki sene daha yaratıcı birşey düşünürüz.

Şu forum bile bu kadar yerel düşünüyorsa sosyal ortamdan ne fikirler çıkar düşünmek istemiyorum.

Sen Barça ile maç ayarla, hasılatı minimum 2 Milyon TL olur zaten.1 ay öncesinden duyur, 15 gün öncesinden kombine satışlarını başlat da bak neler oluyor. Tüm sezon o stad 30 bin ortalama ile oynar. Barçanın maliyetini misliyle karşılarız.
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 08:20.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• ne zaman bitecek?
                                Trabzon TV ne zaman kurulacak_
                                Bu TFF ne zaman değişecek?
                                hakemler bizi katletmeyi ne zaman bitirecek?
                                Türkiye uzaya ne zaman çıkacak?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X