Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivassporun statini gorunce bizim stat icin kusur bulamiyorum. Resmen ucube şu çatiya bakarmisiniz [emoji4]
[ATTACH]8659[/ATTACH]
[ATTACH]8660[/ATTACH]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon kümeye diye bagrilan takimlarda bun icinde olsun mu, Yada sike islerine karisan takimlar?
Bir taraftanda da gerek olmadığını düşünüyorum. Prestij için neyse parası verip Barça veyaz Madrid'i getirelim.
Yorum
-
Uğur Pehlivan renktaşıma da Samet sana da teşekkürler kardeşim,eksik olmayın.
Teknik detayları bilen canlar,
kaç baklava var toplam ve kaçını yaptık,
cevaplarsanız sevinirim,
bir de varsa bilginiz kaç günde bitiyor o baklavanın 1 tanesinin montajı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur Pehlivan renktaşıma da Samet sana da teşekkürler kardeşim,eksik olmayın.
Teknik detayları bilen canlar,
kaç baklava var toplam ve kaçını yaptık,
cevaplarsanız sevinirim,
bir de varsa bilginiz kaç günde bitiyor o baklavanın 1 tanesinin montajı.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi benim bildiğim köşeler dahil 20 tane var 3.den gidiyorlar 4-5-6 günde bir bi tanesini yapıyorlar diye biliyorum. Havalar ısınınca gecede montaj yapacaklarmış. Bu demek oluyor ki 3-4 güne kadar inebilir montaj. Uğur arkadaşımızın bilgisine göre membran montajına başlanmış. Benim bildiğim çatı iskeleti bittiğinde başlanacaktı ama ondan sonra ne yaparlar bilmiyorum. Örnek membran geldi. Takılıp bakılacakmış Nasıl duruyor diye
çok sağol Samedim,teşekkür ederim gardaşım,
demek ki en iyimser bi 2 ay sürecek gibi,
hadi hayırlısı bakalım,
mebranı da çok merak ediyorum,taksınlar bakalım nasıl duracak.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu harika bir fikir. ama bunları organize etmek düşünmek için vizyon gerek.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış maçı Trabzonspor ile Anadolu kulüpleri Takımı yapsın. Şerefli olan bir sürü takım var. Yemişim Barcelonasını Madridini Manchesterinı."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-Unutturma
Yorum
-
Yok 1461 ile maç yapalım sonra herkes dağılsın. Her sene yeni stad açıyoruz zaten. Sonraki sene daha yaratıcı birşey düşünürüz.
Şu forum bile bu kadar yerel düşünüyorsa sosyal ortamdan ne fikirler çıkar düşünmek istemiyorum.
Sen Barça ile maç ayarla, hasılatı minimum 2 Milyon TL olur zaten.1 ay öncesinden duyur, 15 gün öncesinden kombine satışlarını başlat da bak neler oluyor. Tüm sezon o stad 30 bin ortalama ile oynar. Barçanın maliyetini misliyle karşılarız.En son kyodou tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 08:20.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum