Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3. Sınıf denilen koltuklar şayet bu koltuklar ise, böyle koltuklara can kurban;

Ama 3. sınıf denilince insanın aklına bu koltuklar geliyor

bencedde
    ama iste böylede klaslanma olabilirmi demiyor degilim
    1. sinif

2.sinif

3.sinif

4. sinif
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olması gereken bu .boşuna çetrefilli işlere yöneliyoruz.tek renk .bu resim mutlaka usta başkanımıza gösterilmeli.asla trbünde beyaz koltuk olmamalı.

şu stadın havaya bakarmısınız bu renkle ihtişama heybete bakarmısınız.tek bizi kurtaracak olan renk budur .

şimdiye kadar en hasta olduğum stad kolruk rengi budur.stadı 10 kademe yukarı atıyor.

mavi koltukar stadı adi gösteriyor.asla iki renk olmamalıdır .yazılar mavi olabilir o kadar.

alt kat yada üst katın mavi olduğu kombinasyonlar stadı bitiririr şimdiden yazayım.

Yorum

• koltukalr mutlaka raylı sistemde olmalı .hem ip gibi düz gözükür.

tek tek koltuk montajı hem çok büyük zaman kaybı hemde mutlaka simetri kayması bir yamukluk olur montajda.

çatı alt kısmına mebran yapılmassa kimse kendini kandırmaısn alçam malçak olmuyor çatı.denemesi bedava .sonuçta mebran alta konulmayın o üçgen boşlukları ne kadar yukarıda kalıyor bi bakın isterseniz .

çatı gerçek anlamada alçak olması anlam kazanması için alt kısıma mebran Allahın emri.

Yorum

• Stad 4 kenarli arkadaşlar 3 kenara yazılar yazılır karisya da logo konur illa ust uste yapılması gerekmiyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bencedde
            1. sinif

2.sinif

3.sinif

4. sinif
            Eger kıyaslama buysa 4. Sinifa bile ses etmem bence hatta kolsuz olmasi daha iyi.

Yorum

• birazönce mustafa ve zeki sevinci Trabzonsporda diye baslik gördüm bir haber sitesinde

kabusdan kurtulmak icin foruma attim kendimi
              ne demeszin buradadada tazmanya canavari online, kabusdan uyanmak icin kendimi camdan atiyorum
              ciao windows
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence büyük logo, küçük logodan daha heybetli ve güzel duruyor
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stad 4 kenarli arkadaşlar 3 kenara yazılar yazılır karisya da logo konur illa ust uste yapılması gerekmiyor.
                  Katılıyorum.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eger kıyaslama buysa 4. Sinifa bile ses etmem bence hatta kolsuz olmasi daha iyi.

valla 3 numara gayet yeterli onuda yaparlarmı süpheli yok bu konuda yönetimden bi haber

Yorum

bencedde
                      1. sinif

2.sinif

3.sinif

4. sinif
                      Yalnız bence en iyisi 3. sınıf olan..
                      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ara ara bıkmadan soracağım.çatı altı kaplama işi için bir girişimde bulunacak mıyız?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

bencedde
                          1. sinif

2.sinif

3.sinif

4. sinif
                          3. Sınıf ile 4. Sınıf arasında sadece alttan havalandırma farkı var [emoji12]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın ışıklandırılması olayı da çok önemli gs nin stadı gibi ışıklandırma çok güzel tribünlerin karanlık kalması farklı bi ambiyans oluşturuyo inşallah Hayri Gür'deki gibi ışıklandıma yapılmaz...
                            Tribünlerin karanlık kalması olayını hiç sevmiyorum bence tribün ışıklandırması da yapılmalı

Şu güzel bir görüntü değil bence http://i56.tinypic.com/rtixjo.jpg

http://www.fluesterer.com/wp-content...enfica_002.jpg http://www.fluesterer.com/wp-content...enfica_008.jpg http://i55.tinypic.com/2ch94pk.jpg
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Toki'nin şu ana kadar yaptığı stadyumlarda raylı sistemler kullanılmadı yanılmıyorsam, Sivas'ın stadyumu bunun örneği, inşallah bizimkisi öyle olmaz.

Yorum

• Yalnız paylaşılan koltuk 3. sınıf değildir. Haberlerde açılır kapanır olmayan sabit koltuklardan bahsediliyordu. O koltuk bildiğin san mames.

Daha önce örnek olarak getirilen koltuk olacaksa zaten Türkiye'nin en iyi koltuğu bizim statta olur. Bunu da 3. sınıf diye haber yapmazlar, belli ki değiştirilmiş bu koltuk.

bjknin koltukları : https://store.donanimhaber.com/56/c4...a2ff027ba6.jpg https://store.donanimhaber.com/9c/4b...901a24eec5.jpg
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X