koltukalr mutlaka raylı sistemde olmalı .hem ip gibi düz gözükür.
tek tek koltuk montajı hem çok büyük zaman kaybı hemde mutlaka simetri kayması bir yamukluk olur montajda.
çatı alt kısmına mebran yapılmassa kimse kendini kandırmaısn alçam malçak olmuyor çatı.denemesi bedava .sonuçta mebran alta konulmayın o üçgen boşlukları ne kadar yukarıda kalıyor bi bakın isterseniz .
çatı gerçek anlamada alçak olması anlam kazanması için alt kısıma mebran Allahın emri.
birazönce mustafa ve zeki sevinci Trabzonsporda diye baslik gördüm bir haber sitesinde
kabusdan kurtulmak icin foruma attim kendimi
ne demeszin buradadada tazmanya canavari online, kabusdan uyanmak icin kendimi camdan atiyorum
ciao windows
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Stadın ışıklandırılması olayı da çok önemli gs nin stadı gibi ışıklandırma çok güzel tribünlerin karanlık kalması farklı bi ambiyans oluşturuyo inşallah Hayri Gür'deki gibi ışıklandıma yapılmaz...
Tribünlerin karanlık kalması olayını hiç sevmiyorum bence tribün ışıklandırması da yapılmalı
Yalnız paylaşılan koltuk 3. sınıf değildir. Haberlerde açılır kapanır olmayan sabit koltuklardan bahsediliyordu. O koltuk bildiğin san mames.
Daha önce örnek olarak getirilen koltuk olacaksa zaten Türkiye'nin en iyi koltuğu bizim statta olur. Bunu da 3. sınıf diye haber yapmazlar, belli ki değiştirilmiş bu koltuk.
Yorum