Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hamidoların stadı da bitmiş

bu ne böyle her stada aynı koltuk modeli yapılıyor
    Şu projeyi çizene de, yapana da, söylenecek çok şey var ama neyse İnsan kendine saygısı olsa yapmaz yahu şunu stad diye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Allah ıslah etsin ne diyelim

bi tane de mi adam yok şu koltukları şöyle yapmayalım diyecek karar merciinde şu ülkenin...
      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

türkiye'de stadlar dışarıdan güzel gözüksün diye yapılıyor bence yoksa şunun izahı yok.

Yorum

• Dusuncelerinizi cok merak ediyorum. Elestiriye acigim ama lutfen cok acimasiz olmayin.
          En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 00:35.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dusuncelerinizi cok merak ediyorum. Elestiriye acigim ama lutfen cok acimasiz olmayin.
            Arma ve ihtilal yazısının üst üste gelmesi dışında gayet iyi. Önceki sayfalarda Armanın tek üst kata uyarlanmış şekli vardı. O şekilde olursa daha güzel olabilir.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arma ve ihtilal yazısının üst üste gelmesi dışında gayet iyi. Önceki sayfalarda Armanın tek üst kata uyarlanmış şekli vardı. O şekilde olursa daha güzel olabilir.
              Tesekkur ederim, yarin zamanim olursa bir deneme yapabilirim.

Yorum

• Efsâne

Yorum

• Beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele ama yapılan stadyumlar için en özgün, en farklı olan bizimki. Yapılan bütün stadyumlar birbirinin kopyası, oval tribünler ortaya doğru yükselen oval çatı. Zaten o çatının ortaya doğru yükselmesi dünyanın en çirkin görüntüsü.

Özellikle vodafone arena'yı gördükten sonra iyice emin oldum ki stadyumu stadyum yapan kısım kesinlikle çatı. Hal böyle olunca bizim çatının gerek alçaklığı, gerek düz hizada olması bence gayet iyi. Eğer maraton ve kale arkalarındaki loca kısımları çok kötü olmazsa stadyum bence gayet güzel olacak.

En son gometra tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 06:25.

Yorum

• Konyanın çatısı bile bjk'nin stadından çok daha güzel duruyor..ama bence de en iyisi bizimki olacak gibi duruyor inşallah yanılmayız..

Yorum

• Çatıya kafamız değmez inş .s
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Çarı konusunda iyiyiz iyiyiz diyoruz ana ben çatı şeklini almaya başladıkça şüpheleniyorum bu konudan. Bjk çatısını da son şeklini alana kadr beğeniyorduk, sonra bir anda puf oldu.
                        O yüzden gelen son fotoğraflardan sonra bizimkiyle alakalı ciddi şüphelerim var İnşallah güzel olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• çatıda 20 üçgen var

bir tanesini 5 günde yapsalar

bir problem çıkmazsa üç ay sonunda- haziranın başlarında bitirirler ki bu süre içinde diğer alanlarda da sona gelinir.
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Dusuncelerinizi cok merak ediyorum. Elestiriye acigim ama lutfen cok acimasiz olmayin.
                            bence de çok güzel olmuş arma ve ihtilal yazısı üst üste gelmeyecek şekilde ayarlanırsa ve ve yazılar farklı bir renkte yazılırsa on numara olacağı kanaatindeyim !
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• renkdasin arka sayfada dedigi mimar degerlendirmesini ararken skyscraperda gözüme carpan kareler
                              degerlendirmeyide bulamadim

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Evet arma ile ihtilal karışmış olmamış
                                geçişli tasarımların hoş gözükmediği gerçeği ortadayken,
                                sizin şu paylaşıma dönmek lazım çünkü sade ve şık,
                                zaten tüm oylamalarda komple bordo çok seviliyor,sıralama da önlerde,
                                ama ben olsa şöyle yapardım,
                                Fırtına kameranın karşısında olmalı,
                                sıralama değişip,
                                İHTİLAL-FIRTINA-EFSANE ve AÇIK MAVİ renklerle yazılırsa şahane olur diye tahmin ediyorum,
                                eğer zor değilse,fazla zamanınızı almazsa bir de öyle yapın da bakalım renktaşım olma mı.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X