Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emeğine sağlık.
    En beğendiğim tasarım bu.
    Çekingem tribünler yukardan değil de alttan göründüğünde tasarım bütünlüğünde kayma olabilir.
    Arkadaşlar yapmayın etmeyin stadyum bu. Burası tribün. Bu kadar renk karmaşasına gerek yok. Stad yapı itibariyle düz hatlara sahip. O yüzden sadelikten çok kaçmadan birkaç figürle güzel şeyler yapılabilir. Yapan arkadaşlar da var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Düz bordo en iyisi gibi bencede
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Ankete katılmak için http://akyazistadi.com/anket/

Koltuk Rengini Sen Seç , projesi kapsamında hazırlanan görselleri oyluyoruz.

En çok beğenilen bir/birkaç tasarımı kulübe anket sonuçlarıyla birlikte raporlanarak iletilecek.
        En son bordo61 tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 20:35.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankete katılmak için http://akyazistadi.com/anket/

Koltuk Rengini Sen Seç , projesi kapsamında Selim Turan tarafından hazırlanan görselleri oyluyoruz.

En çok beğenilen bir/birkaç tasarımı kulübe anket sonuçlarıyla birlikte raporlanarak iletilecek.
          Şöyle bir hata alıyorum, oylama yapılamıyor: (daha önce oy vermememe rağmen)

Could not cast your vote. Error returned by server: User has already voted on poll
          En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 19:26.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yakında dantel tasarımlı dizaynlar da gelir

En son kanforfi tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 22:32.

Yorum

• burdaki tasarımların selim turana ait olduğunu kim söyledi sana

Yorum

• yukardan öyle gözküyoor yandan şöyle gözüküyor ozaman koltukta koymayalım üstten başka bişeye benziyor yandan başka bişeye benziyor arkadaşlar el insaf ya bunlar daha demo çalışmalar sadece hayal ürünü biz yapıyoruz senin beğenin bizim için ne kadar önemliyse başkasınında beğenmemesi okadar önemlii

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Selim Turan Metin Ağabey'in dediği logolu çalışmayı bu resimler üstünde deneyebilir misin? 2 kat arası daha belirgin olduğu için görünüşe bir bakalım.
                  işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
                  En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 19:43.
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
                      eline sağlık harika olmuş.
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Şimdi ankete atacağınız oyu tekrardan logo stadyumda nasıl gözükecek diye gördükten sonra tekrar değerlendirin bence.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Ayrıca logo bölgesinde oturanlara mavi giyme zorunluluğu getireceksin o logo hep orda görünecek
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Büyük logo güzel duracak diye inanarak büyüğü yaptım. Küçük logonun kaplayacağı alan bakımından belirsiz kalacağı için yapılmaması tarftarıyım.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Arkada kalmasın

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buyrun efendim...

t @Selim_Turan

Yorum

• Bazı yeni arkadaşlar düzgün üslup ile yazmayı öğrenemeyecek sanırım

Burası twitter değil köklü bir Forum , bilginiz olsun da yarın bugün biri de size aynı üslup ile cevap verir kavga çıkar sonra bir bakmışsınız ceza yemiş bi köşeden izliyorsunuz.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Çalışıyor...
                                X