Emeğine sağlık.
En beğendiğim tasarım bu.
Çekingem tribünler yukardan değil de alttan göründüğünde tasarım bütünlüğünde kayma olabilir.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin stadyum bu. Burası tribün. Bu kadar renk karmaşasına gerek yok. Stad yapı itibariyle düz hatlara sahip. O yüzden sadelikten çok kaçmadan birkaç figürle güzel şeyler yapılabilir. Yapan arkadaşlar da var.
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
yukardan öyle gözküyoor yandan şöyle gözüküyor ozaman koltukta koymayalım üstten başka bişeye benziyor yandan başka bişeye benziyor arkadaşlar el insaf ya bunlar daha demo çalışmalar sadece hayal ürünü biz yapıyoruz senin beğenin bizim için ne kadar önemliyse başkasınında beğenmemesi okadar önemlii
@Selim Turan Metin Ağabey'in dediği logolu çalışmayı bu resimler üstünde deneyebilir misin? 2 kat arası daha belirgin olduğu için görünüşe bir bakalım.
işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.
Buyrun efendim...
Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 19:43.
işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.
Buyrun efendim...
Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
eline sağlık harika olmuş.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Ayrıca logo bölgesinde oturanlara mavi giyme zorunluluğu getireceksin o logo hep orda görünecek
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Buyrun efendim...
Bazı yeni arkadaşlar düzgün üslup ile yazmayı öğrenemeyecek sanırım
Burası twitter değil köklü bir Forum , bilginiz olsun da yarın bugün biri de size aynı üslup ile cevap verir kavga çıkar sonra bir bakmışsınız ceza yemiş bi köşeden izliyorsunuz.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum