Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manchester'ın iki devine ait stadyumlar. Old Trafford çocukluğumdan beri gitmek istediğim iki stadyumdan biri. Kırmızının verdiği his midir yoksa lakabı olan kırmızı şeytanın cazibesi midir bilmiyorum ama çok yakışıyor. Ciddi işlerde koyu renkleri tercih etmişimdir. Trabzonspor'un logosundaki mavinin kodunu eğer bu tribünlere uyarlarsak istediğimiz sonucu alamayabiliriz bence.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Iki tribunu kapsayan logolu tasarimlar fotograftan bakinca hos duruyor ama unutmamak lazim ki bizim alt ve ust kat tribun egimlerimiz farkli. Karsidan bakinca kirilma olur ve simetriden uzak bir goruntu verir. O yuzden sahsi fikrim iki kata yaygin logolu tasarimlar kotu goruntu olusturur.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• TRABZONSPOR yazısı şeref tribününün altına konulabilir karşı tarafta logo çok güzel gözüküyor ama yıdızı logonun sağına daha küçük koyabiliriz
        En son oksoholu tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 11:03.
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH=CONFIG]8480[/ATTACH]
          Koltuk rengi bu formamızda ki gibi bordo ile başlayıp maviye doğru gitse nasıl durur diye çok merak ediyorum. Piksel olarak değil formadaki gibi olması önemli. Tasarımcı arkadaşıma ulaşamadım yapabilecek bir arkadaş varsa el atabilir. Çok güzel duracak gibi geliyor bana.
          Güzel kardeşim bunun tribüne uyarlanmış hali piksel oluyor zaten. Bütün koltuklı taktıktan sonra boymayayı flan mı düşünüyorsun pixelli olmasın derken. Anlamadım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manchester'ın iki devine ait stadyumlar. Old Trafford çocukluğumdan beri gitmek istediğim iki stadyumdan biri. Kırmızının verdiği his midir yoksa lakabı olan kırmızı şeytanın cazibesi midir bilmiyorum ama çok yakışıyor. Ciddi işlerde koyu renkleri tercih etmişimdir. Trabzonspor'un logosundaki mavinin kodunu eğer bu tribünlere uyarlarsak istediğimiz sonucu alamayabiliriz bence.
            City' nin rengi açıkara daha şık. Bizde illa logodaki tonu kullanmak zorunda değiliz.

Bordo daha yerel, daha bizden
            Mavi daha şık, daha global duruyor.

Göze hitap olarak da mavi tercihim.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunun altı bordo üstü mavi olanı yapabilir misiniz rica etsem? Sadece buna da bağlı kalmamak gerekir bunun gibi daha nicesi bulunur diye düşünüyorum.İnşallah en güzelini yapacaklardır.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Tribünleri alacalı bulacalı isteyenleri anlamıyorum.
                Bütünlük bozuluyor ve çirkin bir görüntü oluşuyor bence. Hiç şık değil.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu sadece mavi deyip de mavinin anlamini bahane olarak yazanlar, bordo ne olacak peki ?
                  Yahu zaten her yer mavi, gök mavi, stadin bir tarafi tamamen mavi, bir tarafi da yesil, e stadda da bordo olsun da tam olsun, yok onu da tam mavi yapalim da bordo mordo diye bir sey kalmasin, anlamadim gitti....

Yok yani, bordoyu pek sevmezsin maviyi tercih edersin anlarim da, mavinin anlamini falan bahane ederek bordoyu silmek neyin nesi ?

Bence tek renk olmasi da pek dogru olmaz, ikisi de olmali, ama agirlik kesinlikle bordo olmali, mavi de biraz daha koyu olmali, ne o öyle mavi degil de resmen turkuaz gibi duruyor bu paylasilan maviler.... bu zamana kadar formamizda yer alan mavi, açik mavi oldugu kadar koyu mavi/lacivert olarak kullanilmistir... fb kadar koyu olmasina gerek yok ama bu resimlerdeki mavi de mavi degil turkuaz, biraz daha zorlasalar beyaz olacak...

alt üst farkli olacaksa, alt bordo olmali, üst mavi, baskanin da paylastigi Nou Camp gibi fena olmaz, ona yakin bir sey olsa sevinirim, tabi ayni görüntüyü vermeyebilir, çünkü o stad biraz yuvarlakken bizimkisi dümdüz 4gen

En iyisi, bana göre, koltuklar falan sadece bordo olsun, ama diger ufak tefek yerlerin hepsi mavi olsun : merdivenler duvarlar bilmem neler bosluklar hep mavi olsun... böylece çok güzel bir bordo-mavi görüntü ortaya çikar
                  Kesinlikle aynı fikirdeyim sadece bordo yazılarda mavi olsa daha sade güzel durur ama asıl sıkıntı o stad nasıl dolacak kampanya lazım başkana tweetledim 3 yeni sezon forması alana kombine bedava örnek 10000 kombine 30000 forma çok iyi rakam

Yorum

• Logomuzdaki top figürü de kullanılabilir statta . Hep dislanan bir figür oluyor nedense. Böyle ayrıntılar önemli bana kalirsa. Tek Renk bordo logo ve yıldız çalışmalari ile çok hoş olacaktır.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Logonun tribünlere kesinlikle bölünmemesi gerek.
                      Tek katta olmalı. Tercihim Trabzonspor alt katta. Logo aynı tribün üst katta.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Logonun tribünlere kesinlikle bölünmemesi gerek.
                        Tek katta olmalı. Tercihim Trabzonspor alt katta. Logo aynı tribün üst katta.
                        +08
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] 'ın yaptığı görseller bu şekilde bakınca güzel duruyor. Ancak logo bu şekilde stada uygulanırsa 2 kat arasındaki boşluk ve tribün eğimlerinin farklı olmasından dolayı böyle gözükmeyecek. Avni Aker'in maratonunda ( http://i29.tinypic.com/2qbhoht.jpg ) uygulanabilir, ama akyazı ? http://lh3.googleusercontent.com/-KL...29_n%20(1).jpg

Logo küçültülerek maratonun 2. katının ortasına 2 çıkış kapısı arasına koymak daha mantıklı gibi.

Eline sağlık.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TRABZONSPOR yazısı şeref tribününün altına konulabilir karşı tarafta logo çok güzel gözüküyor ama yıdızı logonun sağına daha küçük koyabiliriz
                            Birde Güney Tribününe "1967" yazabilecek varmi ?

Yorum

• Taze resim isteyen var mı ? Varsa yarım saat 45 dakika sonra facebook adresinden buraya aktarma bilir mi acaba? Hızla Akyazı arenaya doğru gidiyorum şu anda
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kayseri stadi gibi renk cumbusune cevirmeyelim stadi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X