Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allaaahu Aqbaarr!!!

Reyiz sunun gecislerinin alt tribünden baslayan halini yapabilir misin? Bir de sana zahmet mavi asagida, bordo yukarida olsun.

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 4 dk.4 dakika önce
      Yeni stad için bence de muhteşem bir dizayn olur.Ama...taraftarsız hiç bir stad birşey ifade etmez.Orası dolacak.

ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Koyu renk yukarda bu örnekte de yanlış olmasın.

Yorum

• Başkan kararı verdi galiba alt bordo-üst mavi

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 4 dk.4 dakika önce
            Yeni stad için bence de muhteşem bir dizayn olur.Ama...taraftarsız hiç bir stad birşey ifade etmez.Orası dolacak.

Olay budur!
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yanlış secim olur bizim mavi barcelona daki gibi durmaz gecmis olsun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar Başkan kendi şahsi beğenisini belirtmiştir. Bu iş seçimle olacaktır.

Başkanın istediği olacak diye bir husus yok.

Ki Başkanımız da benim dediğim olacak diye bir dayatma içerisinde değil...

Bazı haber siteleri de ''Usta renkleri açıkladı'' diye saçma sapan haberler yapmaya başladı.

Ne kadar manipülasyon yapılan bir toplumuz ya!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ikisi çok hoş. Tribünde yazı olmasındansa böyle logo ve yıldız daha iyi olur bence.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• trabzonspor-gecisli-third-forma.jpg
                    Koltuk rengi bu formamızda ki gibi bordo ile başlayıp maviye doğru gitse nasıl durur diye çok merak ediyorum. Piksel olarak değil formadaki gibi olması önemli. Tasarımcı arkadaşıma ulaşamadım yapabilecek bir arkadaş varsa el atabilir. Çok güzel duracak gibi geliyor bana.

Yorum

• Alt kat mavi,üst kat bordo en güzeli bence.Tabi merdivenler sarı olmamak kaydıyla uploadfromtaptalk1454205821675.jpg
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yer Bordo Gök Mavi
                        1 numara
                        olsun..

Yorum

• Yahu sadece mavi deyip de mavinin anlamini bahane olarak yazanlar, bordo ne olacak peki ?
                          Yahu zaten her yer mavi, gök mavi, stadin bir tarafi tamamen mavi, bir tarafi da yesil, e stadda da bordo olsun da tam olsun, yok onu da tam mavi yapalim da bordo mordo diye bir sey kalmasin, anlamadim gitti....

Yok yani, bordoyu pek sevmezsin maviyi tercih edersin anlarim da, mavinin anlamini falan bahane ederek bordoyu silmek neyin nesi ?

Bence tek renk olmasi da pek dogru olmaz, ikisi de olmali, ama agirlik kesinlikle bordo olmali, mavi de biraz daha koyu olmali, ne o öyle mavi degil de resmen turkuaz gibi duruyor bu paylasilan maviler.... bu zamana kadar formamizda yer alan mavi, açik mavi oldugu kadar koyu mavi/lacivert olarak kullanilmistir... fb kadar koyu olmasina gerek yok ama bu resimlerdeki mavi de mavi degil turkuaz, biraz daha zorlasalar beyaz olacak...

alt üst farkli olacaksa, alt bordo olmali, üst mavi, baskanin da paylastigi Nou Camp gibi fena olmaz, ona yakin bir sey olsa sevinirim, tabi ayni görüntüyü vermeyebilir, çünkü o stad biraz yuvarlakken bizimkisi dümdüz 4gen

En iyisi, bana göre, koltuklar falan sadece bordo olsun, ama diger ufak tefek yerlerin hepsi mavi olsun : merdivenler duvarlar bilmem neler bosluklar hep mavi olsun... böylece çok güzel bir bordo-mavi görüntü ortaya çikar
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 04:18.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu sadece mavi deyip de mavinin anlamini bahane olarak yazanlar, bordo ne olacak peki ?
                            Yahu zaten her yer mavi, gök mavi, stadin bir tarafi tamamen mavi, bir tarafi da yesil, e stadda da bordo olsun da tam olsun, yok onu da tam mavi yapalim da bordo mordo diye bir sey kalmasin, anlamadim gitti....

Yok yani, bordoyu pek sevmezsin maviyi tercih edersin anlarim da, mavinin anlamini falan bahane ederek bordoyu silmek neyin nesi ?

Bence tek renk olmasi da pek dogru olmaz, ikisi de olmali, ama agirlik kesinlikle bordo olmali, mavi de biraz daha koyu olmali, ne o öyle mavi degil de resmen turkuaz gibi duruyor bu paylasilan maviler.... bu zamana kadar formamizda yer alan mavi, açik mavi oldugu kadar koyu mavi/lacivert olarak kullanilmistir... fb kadar koyu olmasina gerek yok ama bu resimlerdeki mavi de mavi degil turkuaz, biraz daha zorlasalar beyaz olacak...

alt üst farkli olacaksa, alt bordo olmali, üst mavi, baskanin da paylastigi Nou Camp gibi fena olmaz, ona yakin bir sey olsa sevinirim, tabi ayni görüntüyü vermeyebilir, çünkü o stad biraz yuvarlakken bizimkisi dümdüz 4gen

En iyisi, bana göre, koltuklar falan sadece bordo olsun, ama diger ufak tefek yerlerin hepsi mavi olsun : merdivenler duvarlar bilmem neler bosluklar hep mavi olsun... böylece çok güzel bir bordo-mavi görüntü ortaya çikar

400854_320414508055141_724713143_n.jpg

Bence de böyle iyidir. Mavi çabuk kirlenir , koyu ağırlık iyidir
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekir kardeşim ne gerek var sonrasında uğraşmaya.
                              Yol yakınken şimdiden gereken şeyleri yapmamız gerek.
                              Bizim ülkede anlamadığım şekilde kanunlar yanlış yorumlanıyor.
                              Yönetmelik çok net yazmış, ''AÇIK RENK'' demiş.

O nedenle merdivenler kesinlikle ''AÇIK MAVİ'' olmalı...
                              Bence bunu kesinlikle yaptırmalıyız. Hem de şimdi.
                              Hiç beklememeliyiz.
                              Hocam sen bunların kafa yapısını bilmiyorsun, ben birebir şahit olduğum için kendimizi yormaya gerek yok diyorum.

"Hayri Gür'ün koltuk tasarımını ben yaptım" diye övünen adamdan nasıl bişey beklersin? İlla sarı olacak diye tutturur, stadı teslim etmez bu yüzden, bunlardan herşeyi beklerim ben.

Stad yeter ki bize devredilsin, ilk maç oynanmadan o iş halledilir, inan böylesi daha kolay.

Yorum

• Tek renk mavi yada üst kat mavi-alt kat bordo olmalı bence. Kesinlikle degrade olmamalı. Kalıcı dövme gibi zamanla sıkar.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X