Sade en güzel olandir. 1 numaradan baskasini secmez taraftar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben 2-5 arasında gidip geliyorum. Ama sanki bu 2 numara ingiterede sık kullanıyor . Alt kat baska üst başka renk. Ama 5de çok modern gözüküyor . Ben stadyumda mavi renginde muhakkak olmadı gerektiğini düşünüyorum. Taraftarımız , daha güzelini ve Özgününü tasarlar diye düşünüyorum. Süreci takip edeceğiz
Yorum
-
sade iyidir düz bordo yada düz mavi olmalıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyazın yerine mavi, siyahın yerine bordo renk kullandık mı bu sistem tribün için gayet uygun olur abi.bjk de sanırım böyle yapıyor tribünleri
o değil de juvenin stadı acayipmiş.o nası bir tribün tasarımıdır.burda nazilli belediye feneri yener
Yorum
-
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU STADYUM ve GÜVENLİK KOMİTESİ TALİMATI
Madde 106 - Kulüpler , halka açık geçit, koridor, merdiven, kapı vb. alanların bir olay anında seyircilerin serbestçe akışına mani olacak engellerden arınması için gerekli sistemi kuracaklardır. Büfeler temiz, güzel görünümlü, kolay ulaşılabilir ve stadyum içinde merkezi bir yerde konumlanmalıdır. Tribünlere ait stadyum dışına açılan tahliye kapıları kesinlikle dışa doğru açılmalıdır.Sürgülü kapı sistemi kabul edilmemektedir.
Madde 107 - İzleyici bölümlerindeki tüm koridorlar ve merdivenler , izleyici bölümünden oyun alanına açılan tüm kapılar ve stadyum dışına açılan tüm çıkış kapıları ve tahliye koridorları parlak renge ( sarı ve benzeri) boyanacaktır. ( yazıyı bu renge boyadım ki mesele iyice anlaşılsın )
Madde 154- Tahliye Sistemleri olan tahliye merdivenleri ,tahliye koridorları , çıkış kapıları ve çıkış koridorları özel aydınlatmaya sahip olan Acil Aydınlatma Sistemine sahip olmalı ve acildurumda tahliyeye yardımcı olacak şekilde , madde 126da de belirtilen Stat Genel Sistemlerini destekleyen ikinci jeneratöre direkt bağlantılı olmalı ve kesintisiz bir şekilde çalışması sağlanmalıdır.
Yukarıdaki seçeneklere bakıp beğeniyorsunuz ancak o merdivenler sarıya boyandığı zaman , çok alakasız bir şey çıkacak ortaya , ben baştan uyarayım.
Ayrıca ilüstrasyonlar çoğu zaman gözü yanıltır. Siz bakıp beşi beğenirsiniz ancak stadyum o renk düzeninde oluşturulunca ortaya çıkan görüntüyü hiç sevemeyebilirsiniz...
O nedenle erken karar vermektense , biraz demlenerek düşünmek daha iyidir. Örneğin O beş numaranın dünya stadlarındaki örneklerine bakmak gerekir.
Benim tercihim 8 numara. Olmayan seçenek yani.
Düz mavi , koridorlar bordo , Trabzonspor ve sponsor isimleri beyaz .
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 02:56.
Yorum
-
Parlak renk ibaresine takıldım ben,fosforik bi mavi tonu kullanılamaz mı acaba,sarı ve benzeri olarak kısıtlandırmalarına bi anlam veremedim açıkcası,teşekkürler Serdar,iyi geceler bu arada.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
1 numara olmali ve merdivenler beyaz olmal beyaz baska bir takimi cagristirmaz ayrica gecisli modeller cok kotu duruyor birde gorseldeki kat plani bizim stada uymuyor bizim stdain kapali bolumundeki localardan neredeyse ust katinda koltuk yok oyuzden 2 renkli modeller bizim stada uymuyor.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Sarı işi neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum. ki onu geç, animasyonla gerçek birbirine benzemez deyip boydan boya cart sayı boyamak da enteresan yani. San Mames örneğinde olduğu gibi belirgin bi gri renge boyanır olur biter.
Yorum
-
Daha açık izah edeyim :
1.TFF sarı olmasını öneriyor. Bana kalsa bende koyu tondan yanayım , bordo örneğin. Ancak bu işin bir standardı varsa , alternatif olmalı.
2.Tff sarı önermekle kalmıyor,O rengin parlak ve cart olmasını istiyor. (madde107)
3.Ligimizdeki tüm merdiven ve koridor girişleri açık ve parlak tonlarla boyanıyor. Özellikle yeni yapılan stadlardaki uygulamalar rezalet.
4.Merdivenlerde kullandığın tonun farklı olması isteniyor. Aynı renkten koltuğu tribüne takamıyorsun.
5.İşte bunun için çok geç olmadan bir bilinç oluşturulması adına çabalıyorum. En azından tartışılsın , değerlendirilsin. Yukarıda söylediğim gibi , özellikle piksel gradient tarzı tasarımların gerçekteki örneklerinin nasıl durduğuna ve gradient /çok renkli olursa mecburi sarı yada turuncu olacağı için, ülkemizdeki bu merdiven koridor uygulamalarına bakmak gerekir.
6.Şayet düz bordo tribün olursa , koridor ve merdivenler açık mavi olabilir mi ; Düz mavi olursa , merdiven koridorlar beyaz olabilir mi bu konunun en azından yetkili kişilerin kulağına gitmesi tercihine sunulması gerekir.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 08:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum