Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Akyazı arena gibi isimlere pek anlam veremiyorum. Neden stada "Fırtına" gibi bir isim verilmiyor ki ? Hem söz edilen gök gürültüsü ve yağmur konseptiyle de harika olur. Atıyorum "Trabzon Fırtına Bulutu'ndan iyi akşamlar sayın seyirciler..." gibi.
Arena, park falan pek özgün isimler değil. Her şehirde arena oldu artık.
'.
En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 13:42.
Kyodou renktaş. Geçen forumda paylaştığım aşağıda belirttiğim statın çizim görseli var.merdiven rengi, hibrid çim ,çatı ısıtma v.s konuları görselde belirtilmişti.onu yeniden yollarmısın.bu hususlar taraftarın daha evvelden fikir birliği yaptığı konulardı
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 19:20.
Genel anlamda statta olmasını istediğimiz ve hemfikir olduğumuz hususlar görselde belirtilmiştir.
Ayrıca Statın çatı altı.g antep gibi hafif malzeme ile örtülebilir mi? akustik için;
İdealimizdeki statın iç mimarisini anlatması bakımından son olarakta şu fotoyu başkana yollarsan sevinirim.gerçi ben tweetrrdan yolladım ama birebir senin yollaman etkili olur.
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:47.
Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Hocam sende de herkesin numarası var valla helal olsun
Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Iste buna cok heyecanlandim, insaallah gerceklesir. Kyodou kardesimize tesekkurler. Kardesim simsek effektini de soyledin mi?
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:56.
Iste buna cok heyecanlandim, insaallah gerceklesir. Kyodou kardesimize tesekkurler.
Fikir [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] kardeşimizindi. Teşekkür de rep de ona. Ben sadece fikirbirliği olduğunu düşündüğüm için aracılık ettim.
Bende çok heycanlandım açıkcası. Düşününce müthiş ve özgün bişey olacak.
En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:59.
Birkaç gün önce @ucurum arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Birkaç atışma yaşamıştık Transfer başlığında. Gerçekten Trabzonspor'u seviyorsun. Teşekkürler iletin için. Başkanda çok nazik arkadaş. Helal olsun vallahi. Numaramı nerden aldın dememiş Hakan Çalhan gibi
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Birkaç atışma yaşamıştık Transfer başlığında. Gerçekten Trabzonspor'u seviyorsun. Teşekkürler iletin için. Başkanda çok nazik arkadaş. Helal olsun vallahi. Numaramı nerden aldın dememiş Hakan Çalhan gibi
Iyi güldüm son cümleye.
Valla bi atışma hatırlamıyorum. Ben adam seçmem, kin de tutmam. Fikir ayrılığım oldumu eleştiririm, kafama uydumu savunurum. Kim olursa olsun. Forumda sevmediğim kimse yok. 1-2 troll vardı onlarıda engelledim zaten. Ortak amaç Trabzonspor sonuçta.
Yorum