Daha önce başka bir arkadaş da açıklamıştı ben de söyleyeyim. O beton yapının üzerine diğer taraflarda olduğu gibi destek kulesi oturacak ama şu an stadın içine giren tek yol orası olduğu için mecburen bu şekilde yapmak zorunda kaldılar. Diğer giriş-çıkışlar kapandı dökülen betonlarla farkındaysanız. Burası da kapansaydı içeri hiçbir araç girip çıkamazdı. Amaç bu yani, çatı bitince yıkılacak tamamen...
Türkçesi 'panik oda'. Çok güvenli bir oda.
Kendini tehlikede hissettiğin anda o odaya kaçıyorsun ve güvende oluyorsun.
UEFA direktiflerine göre, bir hakim misafir takımlara penaltı verdikten en geç 15 saniye sonra rahatlıkla ulaşabilceği bir oda olması gerekiyor (2017/2018 yılından sonra zorunlu).
Panik odaları çok sağlam. Depreme karşı olarak evlerde de kullanılıyor.
Haha ya çok ince bir detaymış, 15 saniye içinde ulaşmaları gerçekten olayın vehametini gösteriyor.
Şeffaf çatı çadır stadyum resimlerine uzun zamandır bakmamıştım. İlerleme var ama o kaplamadan kurtulamayacağımız bariz belli. 40 sene sonraki değişiklikte beğenirim belki stadyumun çatısını. Mükemmel fikirleri var başkanın, bu çadır görünümünün acısını bir nebzede olsa azaltıyor.
(Ne giriş yaptım konuya ama? )
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
akyazı Usta başkanın dediği gibi yapılmalı burası Trabzonsporun AVM si olmalı ,paralar başkasına gideceğine kulubumuze gider,kesinlikle diğer Avm lerden çok çok daha iyi olacaktır.
Buranın yeni sezona yetişmesi imkansız gibi bir şey, bence Usta stadyum konusundaki söylemlerini biraz gözden geçirsin.
Çok rahat yetişir yeni sezona. Bundan emin olun. Kompleksin tamamı %100 oranında yetişmeyebilir ama stadın her türlü yetişeceğinden eminim. Şu an stada değil diğer yerlere ağırlık veriliyor. Stada yüklenildiğinde çabuk ilerler. Ayrıca stadın iç kısımları büyük ölçüde bitti.
Buranın yeni sezona yetişmesi imkansız gibi bir şey, bence Usta stadyum konusundaki söylemlerini biraz gözden geçirsin.
Çatının normalde planlanan montaj süresi 3 ay. Burada başka sorunlar var ama biz bilmiyoruz. Usta bu sorunları çözerse, iş normal seyrinde ilerlerse çok rahat biter stad.
Destek kulelerini legodan yapsak daha erken bitmişti. Bişeyler dönüyor ama ne olduğundan haberimiz yok. O destek kulelerinin tamamı 2 günde dikilir ama 2 ay oldu.
Çok rahat yetişir yeni sezona. Bundan emin olun. Kompleksin tamamı %100 oranında yetişmeyebilir ama stadın her türlü yetişeceğinden eminim. Şu an stada değil diğer yerlere ağırlık veriliyor. Stada yüklenildiğinde çabuk ilerler. Ayrıca stadın iç kısımları büyük ölçüde bitti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kompleksin tamamı da yetişir hiç sıkıntı yok, bir emir lazım o kadar, bu kadar gevşeklik olmaz.
Muharrem Usta nin temaslari sonucunda Akyazi Projesi tekrar hizlanacagini düsünüyorum. 2016-2017 Sezonuna yetisecektir diye düsünüyorum 8 ay gibi bir süre var az degil.
Yorum