Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• f1Bekir bey bile artık resim çekme zahmetine girmiyor insanda iştah bırakmadılar.Her hafta sonu bekirin fotolarını heyecanla beklerdik.Bakın o bile ekran görüntüsü ile idare ediyor.

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      f1Bekir bey bile artık resim çekme zahmetine girmiyor insanda iştah bırakmadılar.Her hafta sonu bekirin fotolarını heyecanla beklerdik.Bakın o bile ekran görüntüsü ile idare ediyor.
      Her hafta aynı resimlere bakıp bakıp dururuz. Bir değişiklik yok ki ya.

Yorum

• FB_IMG_1445893040285.jpg
        o çok övdugunuz bursa stadı. tel örgü ve ilk 7 sıra maç izlenmiyor.inş bizde böyle yapmazlar
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• antalya stadı ile ilgili daha önce fotolar paylaşmıstım.kale arkasından kombine bileti aldım.bu akşam maçtaydım.sizlere fikir olması açısından;
          1-araç çıkışları
          2-çatı görünümü (bizim statta olsa tüm taraftarlar orada maç seyreder)
          3-yayın bölümü (tam bir rezalet.)
          4-locaların konumu (localarda 5x5 koltuk sırası var)
          5-tribün/saha uzaklığı (saha bizimkine göre daha yakın gibi geldi bana)
          6-genel ambians
          fotolarını paylaşıyorum.ben bizim stadı eleştirmeme rağmen her yönüyle daha modern,daha konsept bir stad oldugunu düşünüyorum.tek takıldığım antalya stadı araç çıkısı iki tane iken bizimkiler neden 4.

IMG_20151026_194322.jpgIMG_20151026_194319.jpgIMG_20151026_194611.jpgIMG_20151026_204105.jpgIMG_20151026_205501.jpgIMG_20151026_204148.jpg
          En son chener tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 00:31.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• su kenarlarda kimse oturup mac izleyemez. hic mi yaparken bunu akil etmediler. rezillik resmen

İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH=CONFIG]7592[/ATTACH]

Yorum

• Elalemin stadı çatır çatır bitiyor ama bizimkinde tık yok.

Süper bir stadyum projesi olsa anlayacağım ama iğrenç, ucube bir stadyumun bitmesini beklerken bile kanser oluyoruz.

Allah'ım bu kulüp nasıl insanların eline düştü böyle, tez zamanda kurtar bizi yarabbi

Yorum

• bjk yeni stadını kendisi yapıyor. Sanırım bir kanun çıkmıştı; stada harcadığın parayı stadın bulunduğu arsanın bedelinden düşerek o arsayı alma hakkı bulunuyordu. Acaba bjk'nin böyle bir amacı olabilir mi?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk yeni stadını kendisi yapıyor. Sanırım bir kanun çıkmıştı; stada harcadığın parayı stadın bulunduğu arsanın bedelinden düşerek o arsayı alma hakkı bulunuyordu. Acaba bjk'nin böyle bir amacı olabilir mi?
                  Arsa zaten bjknin diye biliyordum ben değil miymiş?
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• O kadar değerli bir arsanın bjk'nin olduğunu sanmıyorum. Üst kullanım hakkı vardır
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elalemin stadı çatır çatır bitiyor ama bizimkinde tık yok.

Süper bir stadyum projesi olsa anlayacağım ama iğrenç, ucube bir stadyumun bitmesini beklerken bile kanser oluyoruz.

Allah'ım bu kulüp nasıl insanların eline düştü böyle, tez zamanda kurtar bizi yarabbi
                      Bu kadar ağır konuşmadan daha hoş olurdu. Kesinlikle iğrenç ve ucube değil. Stad ortalamanın üstünde özelliklere sahip. Bunu yapıldığında göreceksiniz.

Ayrıca olaya nerden baktığınıza bağlı. Bizim stadın kompleksle beraber maliyeti yaklaşık 200 milyon Tl. Bu TOKİ'nin bu zamana yaptığı en maliyetli stad projesi. Diğer şehirler bir stadla avutulurken Trabzon gibi bir futbol şehrine kocaman bir kompleks yapılıyor. Modern kulüp binası ve modern antrenman sahaları. Biraz da bunları önümüze koyup düşünmek lazım. Kabul ediyorum mükemmel bir stadımız yok ama Türkiye'deki yeni yapılanlar da dahil olmak üzere çoğu staddan iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Keske 40 bin yapmasalardi 10 15 bin yapsalar yeterdi bize. Stad bos kaldiktan sonra hic bi onemi yok nasil gozuktugunun

Yorum

• baslik acilali 7 sene oldu hala stadyum bitmedi bitmemesinin sebebi ise belli fb korumak icin serefsizler herseyi yapti. Keske söyle bir yönetim gelse artik o stadyumu alin biryerinise ekleyin diye bilecek babayit gelse ama nerde.
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Nasıl doldururuz bunun planlarını yapmalıyız. Büyümenin yollarını, camiayı ayağa kaldırmanın yollarını aramalıyız

Yorum

• Camiamiz gerçekten hiç olmadığı kadar kötü bir durumda inşallah en yakın zamanda bu girfaptan çıkarız . Aksi takdirde çok ciddi geri dönüşü olmayan zararlar olabilir .
                              Trabzonspor

Yorum

• stadiniz batsin, yaziklar olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X