Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deniz verdigini geri alir. Hele bu turkiyede hayli hayli alir. Ustune birde karadenizde ise kesinlikle alir. Bende insaat muhendisiyim ancak yinede guvenemiyorum bu stada. Arkadas ise zaten stad yikilacak bari icinde insan olmasin temennisinde bulunmus bence..
    Okulda size bunu mu öğretiyorlar ? Mesela ilk ders deniz verdiğini geri alır mı oluyor merak ettim şimdi !!
    Eğer mühendislik buysa ben de okumak istiyorum bu mesleği nasıl olsa koca karı sözleriyle eğitim veriliyor hiç zorluk çekmem diye düşünüyorum
    1. DERS: Deniz verdiğini geri alır.
    2. DERS: Yel gider tozu kalır.
    3. DERS: Elmadamı yemiyak
    ---------- Öğle Tatili
    4. DERS:
    Müzik
    5. DERS: Beden Eğitimi
    ---------- Evli evine evi olmayan sıçan deliğine ile gün sonu.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Hala millet deniz alacak orayı diyor
          Pes vallaha
          Rize de dolgunun üzerinde hep binalar vay bizim halimize o zaman
          Deniz alacak bizi
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• En tehlikeliside okumuş cahiller.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kıyamet gününden bahsediyor olabilir mühendis arkadaş tepki vermeyin,yalnız alttaki yorumun hangi kafayla yapıldığını cidden merak ediyor insan.Yazık değil mi,milli servet o harcanan paralar.

İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnşallah en yakın zamanda açılmadan deniz yutar o stadı...

Sent from my iPad using Tapatalk
              • Memento mori

Yorum

• * Piramidlerden sonra nasıl yapıldığı yıllarca tartışılacak 2. başyapıt,filmi bile çekilebilir
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Deniz verdigini geri alir. Hele bu turkiyede hayli hayli alir. Ustune birde karadenizde ise kesinlikle alir. Bende insaat muhendisiyim ancak yinede guvenemiyorum bu stada. Arkadas ise zaten stad yikilacak bari icinde insan olmasin temennisinde bulunmus bence..
                  Eğer mezun olduysan sana ders veren hocaya yazıklar olsun. Yırt at o diplomayı.
                  Olmadıysan da yol yakınken dön böyle dar kafalı mühendis olmaz.

Ordan burda duyduğunuz saçma lafları burada satmayın.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okulda size bunu mu öğretiyorlar ? Mesela ilk ders deniz verdiğini geri alır mı oluyor merak ettim şimdi !!
                  Eğer mühendislik buysa ben de okumak istiyorum bu mesleği nasıl olsa koca karı sözleriyle eğitim veriliyor hiç zorluk çekmem diye düşünüyorum
                  1. DERS: Deniz verdiğini geri alır.
                  2. DERS: Yel gider tozu kalır.
                  3. DERS: Elmadamı yemiyak
                  ---------- Öğle Tatili
                  4. DERS:
                  Müzik
                  5. DERS: Beden Eğitimi
                  ---------- Evli evine evi olmayan sıçan deliğine ile gün sonu.
                  Hani bi söz var ya "Senin okuduğun mektebin..." diye başlayan ve devam eden, işte bu o hesap.
                  En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 22:51.
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• ...
                    En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 22:51.
                    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hani bi söz var ya "Senin okuduğun mektebin..." diye başlayan ve devam eden, işte bu o hesap.
                      Belki bir bildiği vardır düz mantıktan bakınca

Yorum

• bana basarı lazım sı..ım stada ,ancak böle kandırıyotrlar bizi.
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Bir profumuz dedi ki Akyazıya hiç gittiniz mi biz de dedik ki yok hocam geçerken gördük.O da dedi geçerken ben de görürüm insan içine girer bakar.Ama yasak değil mi?

Sonra da çatının örtüsünün dışarıdan kurulup giydirileceğinden falan bahsetti ya da ben yanlış anladım.
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir profumuz dedi ki Akyazıya hiç gittiniz mi biz de dedik ki yok hocam geçerken gördük.O da dedi geçerken ben de görürüm insan içine girer bakar.Ama yasak değil mi?

Sonra da çatının örtüsünün dışarıdan kurulup giydirileceğinden falan bahsetti ya da ben yanlış anladım.

yakında ziyarete açarlar müze olarak gezer görürüz
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• ben içeriye girdim gezdim ağustos başında saat 7 gibi akşam.1 işçi bile yoktu inanın.sadece şantiyede 4-5 kişi vardı.onlarda oturuyordu şantiye şefi falan.stad büyük çevresi güzel ama cok isi var yani

Yorum

• Hybrid cim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X