Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben çözümümü söyledim..ilümünati gözcülerinin pek hoşuna gitmesede verilen mesaj budur
    Hayır dostum. Geçenlerde kuruluşumuzun 48. yılı idi. Sonsuzluk simgesiyle 48'i birleştirip mesaj vermişler. Ha 8'e vurgu olabilir mi? olabilir :9
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sende İHO oluyorsun o zaman
      Bana mantıklı bir açıklama yap ama oy için deyip kenara çekilmek yok.
      Senin ''analitik'' düşünceni görelim.
      Soru: Siyasi bir parti bir ilde oyları garantiyken, senin iddia ettiğin şekilde bir uygulamaya gider mi, giderse neden gider ve bu uygulamadan karı ne olur ?
      sen önce oyların garanti olmasını bi ispatla bakalım. yoksa gelecekten haber mi alıosun?

Yorum

• Pankartın neyini anlamadınız 48. yıl, 8'i yan yatırmışlar ve sonsuzluk işareti yapmışlar hepsi bu

Yorum

• Yukarda yazılanlar gercek mi yoksa ironi mi yaptınız beyler? İnşallah ironidir
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İronidir ironi...

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Bence içi bordo dışı bordo sıkıcı olacak deyecem ki dışı kırmızı
                  Her neyse o beyaz duvarlar da kırmızı olursa dıştan daha tek parça ve iyi gözükür bence...
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bir şey kalmadı ha 100 tane daha ana direk gelirse bu iş bitecek

Yorum

• Yorum

• stad kampa yetişecek mi?

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stad kampa yetişecek mi?
                          Devre arası kampına yetişebilirmiş. Takipte oldukları stadyumlar varmiş.

Bir akşam havaalanı vip kapısından stadyum çıkabilir

Yorum

Bir şey kalmadı ha 100 tane daha ana direk gelirse bu iş bitecek
                            Toki'nin birde bu ihaleyi alan firmanın en uyuşuk elemanları bizde çalışıyor galiba,kıçlarını kaldırsalar iki direk daha dikip işi bitirecekler ama nerdeee..

Yorum

Kriminal ekiplerimiz incelesinler raporlar halinde bu pankarttaki subliminal msjı çözüp buraya yazsınlar
                              7 Şampiyonluğumuzun 6'sının resmedilişi var 8'in içinde.
                              7 Tane olduğu sol alt köşede vurgulanmış zaten.
                              8'e yürüyeceğiz evelallah.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                7 Şampiyonluğumuzun 6'sının resmedilişi var 8'in içinde.
                                7 Tane olduğu sol alt köşede vurgulanmış zaten.
                                8'e yürüyeceğiz evelallah.
                                Bence 400ü verin bu iş çözülsün mesaji var

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                MCMLXVII

Yorum

Yükleniyor...
                                X