Bizim mimari keske nou camp gibi olaydi catilari frlan sade ve guzel insAllah yeni stad da guzel olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni akerdeki reklam panosu bayadır var...İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çıkarmaya useniyorlarkaç senedir kale arkasında aytaç yazıyor.
evet baska isimiz yok adamlarin gömlekleri icin reklam yapiyoruz
iyiki 1-2 ufakda olsa uzun süreli sponsorumuz var, onlarida kulüpden sogutalim
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum olacak. Bizim çatının rengi niye bordo mavi değil de beyaz?En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 13:27."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
akyazı da kullanılacak teflon membran koza arena tenis kortunda da kullanılmış
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Tudors u akü markası biliyordum...
böyle 3-5tane hayirli is admimiz varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 23:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı da kullanılacak teflon membran koza arena tenis kortunda da kullanılmış
O da bir mücevher markasıyla anlaşırsak tabiki. En güzel Swarovski paklar bizim stadyumun imajını. Bi hava kadar stadyumun görünüşüne bir tema olarak.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bugün, Beşiktaş'ın yeni yapılan stadının yanında bulundum. Açıkcası hiç etkilemedi beni. Köşede duran bir stad. Fenerbahçe'nin stadını da görme şansım oldu, Galatasaray'ın da. Her iki stad ben burdayım diyordu dış mimarı kötü olsa da. Beşiktaş'tan öyle bir ihtişam yoktu. Bizim stadımız dışarıdan daha ihtişamlı ve güzel.En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 00:05.
Yorum
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün, Beşiktaş'ın yeni yapılan stadının yanında bulundum. Açıkcası hiç etkilemedi beni. Köşede duran bir stad. Fenerbahçe'nin stadını da görme şansım oldu, Galatasaray'ın da. Her iki stad ben burdayım diyordu dış mimarı kötü olsa da. Beşiktaş'tan öyle bir ihtişam yoktu. Bizim stadımız dışarıdan daha ihtişamlı ve güzel.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 02:01.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhtişamlı olmaması normal çünkü yerin altında o stadyumSonuç olarak güzel değil. Tam olarak bitince değişir mi bilmem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum