Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim mimari keske nou camp gibi olaydi catilari frlan sade ve guzel insAllah yeni stad da guzel olur
    Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Örnek alınması gereken tasarım bu olmalıdır.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 22 temmuz günü Trabzon akyazidayim Allahın izniyle.memleket sevdası beni benden aldı.inşallah siz resimler atacağım renktaslar.
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Bir sorum olacak. Bizim çatının rengi niye bordo mavi değil de beyaz?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avni akerdeki reklam panosu bayadır var...
            İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence çıkarmaya useniyorlar kaç senedir kale arkasında aytaç yazıyor.

evet baska isimiz yok adamlarin gömlekleri icin reklam yapiyoruz
            iyiki 1-2 ufakda olsa uzun süreli sponsorumuz var, onlarida kulüpden sogutalim

İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir sorum olacak. Bizim çatının rengi niye bordo mavi değil de beyaz?
            mimarin tasarimi oyle oldugu icin
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 13:27.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben Tudors u akü markası biliyordum...

Yorum

• akyazı da kullanılacak teflon membran koza arena tenis kortunda da kullanılmış

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Güzelmiş...

Yorum

• Foto: YES
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Tudors u akü markası biliyordum...

böyle 3-5tane hayirli is admimiz var
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 23:55.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        akyazı da kullanılacak teflon membran koza arena tenis kortunda da kullanılmış

Resmen leş gibi yapmışlar. Bu kadar iğrenç bir tasarım görmedim. Bizimkinin bile daha çok gideri var.

O da bir mücevher markasıyla anlaşırsak tabiki. En güzel Swarovski paklar bizim stadyumun imajını. Bi hava kadar stadyumun görünüşüne bir tema olarak.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bugün, Beşiktaş'ın yeni yapılan stadının yanında bulundum. Açıkcası hiç etkilemedi beni. Köşede duran bir stad. Fenerbahçe'nin stadını da görme şansım oldu, Galatasaray'ın da. Her iki stad ben burdayım diyordu dış mimarı kötü olsa da. Beşiktaş'tan öyle bir ihtişam yoktu. Bizim stadımız dışarıdan daha ihtişamlı ve güzel.
                          En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 00:05.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün, Beşiktaş'ın yeni yapılan stadının yanında bulundum. Açıkcası hiç etkilemedi beni. Köşede duran bir stad. Fenerbahçe'nin stadını da görme şansım oldu, Galatasaray'ın da. Her iki stad ben burdayım diyordu dış mimarı kötü olsa da. Beşiktaş'tan öyle bir ihtişam yoktu. Bizim stadımız dışarıdan daha ihtişamlı ve güzel.
                            İhtişamlı olmaması normal çünkü yerin altında o stadyum
                            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 02:01.

Yorum

• Stad konusunda tek önem verdiğim konu tribünlerin sahaya olan yakınlığı gerisi teferruat..Evet loca kısmı benim de hosuma gitmedi ama artik onu degil o stadta ortalama 30 35 bine nasil oynayacagimizi dusunmek lazim..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İhtişamlı olmaması normal çünkü yerin altında o stadyum
                                Ben de biliyorum yerin altında olduğunu. Sonuç olarak güzel değil. Tam olarak bitince değişir mi bilmem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X