Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @marazeren birde rica etsem çıkış kapılarını koyu mavi yerine şu tonda yapabilir misin. Avni Aker'de bütün duvarlar bordo. Burda da tahminimce ya griye ya da bordoya boyanır. Mavinin kullanılacağını zannetmiyorum.

İstediğin gibi yaparım ama benim kafamdaki stadyum atmosferi açısından mavi oldu ve biraz bekle ileride hastası kalacaksın.

Yorum

• goruntuler iyi de su arac cikislari cok fena ya burda da tartisildi biliyorum ama cok kotu gozukuyor bence.

portatif tribun dediler ama onun da yapilcagini sanmiyorum.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstediğin gibi yaparım ama benim kafamdaki stadyum atmosferi açısından mavi oldu ve biraz bekle ileride hastası kalacaksın.
        Mavi bizi çağrıştıran bir renk değil açıkcası. En azından bana o havayı vermiyor.

http://i.bilgi-bilgi.com/i/o/tra/1415253940.3403.jpg http://i29.tinypic.com/2qbhoht.jpg

Bordo olmayacaksa açık mavi olur. Görseldeki mavinin tonu bizimle ilgisi yok.

Ayrıca portatif tribün şart oğlu şart. Maratondakiler felaket. Erol Ağaoğlu en azından bunu yapabilsin.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Hız kesmeden devam

Lütfen merdiven boşluklarına oturmayalım!!!, İyi gene çıldırdı bu stadyum. Kapasite 41.461.

Diğer resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
          Yok reyiz sen bordo yap şunu.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• stadyumda kac loca var loca satısı basladımı.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              goruntuler iyi de su arac cikislari cok fena ya burda da tartisildi biliyorum ama cok kotu gozukuyor bence.

portatif tribun dediler ama onun da yapilcagini sanmiyorum.
              Yapılacakmis, bakalim tribün olmasa bile, sponsor brandasi gibi vs olsa en azindan biraz estetik durur
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Abi bordo bordo bordo nedir bu bordo aşkı koltuklar bordo ışıklandırma bordo saçmalamayın gayet güzel olmuş bu şekilde.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olabilir
                  ama en dolu ingiliz ligi
                  %92 len
                  2. almanya

ingilterde bir kombine icin 40 yil sira bekleyen var

uefaya göre oranlar
                  İngilizler statlarının yüzde 92’sini doldururken, Hollandalılar yüzde 90, Almanlar da yüzde 88 doluluk oranı ile oynuyor.

buda baska bir kaynak
                  Bilgi icin tesekkür ederim ancak istatistikler 6 sene öncesine ait.
                  1 Seneye yakin bir süre önce Bild Zeitung'da da Alman Bundesliga'nin
                  Avrupa'da en fazla seyirci ortalamasina sahip lig oldugu yaziyordu.
                  Hafta sonlari kameralar tüm takimlarin maclarini dönüsümlü olarak
                  verirken müthis bir doluluk orani, müthis bir ilgi ve cosku
                  oldugu görülüyor. Bild Zeitung'daki siralama Almanya, Ingiltere, Ispanya
                  seklindeydi.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi bordo bordo bordo nedir bu bordo aşkı koltuklar bordo ışıklandırma bordo saçmalamayın gayet güzel olmuş bu şekilde.
                    Ben bordo yaptım çoktan ve inan ki mükemmel oldu yani direk bu stadyum Trabzonspor'un dersin.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilgi icin tesekkür ederim ancak istatistikler 6 sene öncesine ait.
                      1 Seneye yakin bir süre önce Bild Zeitung'da da Alman Bundesliga'nin
                      Avrupa'da en fazla seyirci ortalamasina sahip lig oldugu yaziyordu.
                      Hafta sonlari kameralar tüm takimlarin maclarini dönüsümlü olarak
                      verirken müthis bir doluluk orani, müthis bir ilgi ve cosku
                      oldugu görülüyor. Bild Zeitung'daki siralama Almanya, Ingiltere, Ispanya
                      seklindeydi.
                      kaynagin linkini atarmisin
                      merak ettim bir okuyim
                      wolfsburg gibi takimlarin dolmuyor hepden
                      bayern münihinde cogu zaman hepden dolmuyor
                      tam dolu sezon boyunca oynayan bir bvb var
                      benim bildigim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hız kesmeden devam

Lütfen merdiven boşluklarına oturmayalım!!!, İyi gene çıldırdı bu stadyum. Kapasite 41.461.

Diğer resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
                        Skorboardlar köşede değilde çatının ortasında olacak diye biliyorum ?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Skorboardlar köşede değilde çatının ortasında olacak diye biliyorum ?
                          Kaynak?

Yorum

• Eren'in paylaştığı resimlerden sonra merdiven boşluklarıyla ilgili sıkıntı kalmamıştır sanırım.
                            Bursa stadına göre çok daha güzel duruyor.

Emeğine sağlık Eren

Yorum

Kaynak?

Yorum

• @marazeren
                                vallahi ellerine sağlık harika olmuş.
                                localı tribün gözüme çok hoş göründü.
                                bu arada oyundaki fileleri sen mi seçtin, en iğrenç fileler onlar yav :/

Yorum

Yükleniyor...
                                X