Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nacizane
    oguzhan mavi çok ince olmuş en az dört katı daha kalın olmalı bi 4 katı kalın yapabilirmisin resmi

Yorum

• O kaleye atak sağ taraftan yapmak lazım yoksa gol zor
      İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nacizane

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çüş ronin çüş. Hangi stadda 10 basamak sarkma var? Bjk stadında üst katta 3 alt katta 2 basamak sarkmış bizde 2 basamak sarkmış. Atıyorsun biraz usturuplu at yav.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        valla internette gezerken görmüştüm prekastları 7-8-9- sıra aşağı sarkıtmışlardı dehşet bişeydi arakatlar tamamane yok edilmişti şimdi bulamadım bulsaydım yapıştırıcaktım resmi hee benim dediğim zaten türkiye stadlarında değil yabancı stadtı o fransız stadıydı galiba.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oguzhan mavi çok ince olmuş en az dört katı daha kalın olmalı bi 4 katı kalın yapabilirmisin resmi
          Hocam o maviyi dijital reklam panosu olarak düşünün öylesine çizdim
          En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 13.06.2015, 17:32.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kaleye atak sağ taraftan yapmak lazım yoksa gol zor
            ahahah mehmet ekicinin şutları sonrasında kale :P

Yorum

ahahah mehmet ekicinin şutları sonrasında kale :P
              O kaleye Mehmet bile bir şey yapamaz

Yorum

Hocam o maviyi dijital reklam panosu olarak düşünün öylesine çizdim
                biliyorum dijital reklam panosu olduğunu 4 kat daha kalın yapabilirmisin.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biliyorum dijital reklam panosu olduğunu 4 kat daha kalın yapabilirmisin.

Yorum

helal.renkdaşım şimdi yaptığını 2 kat daha kalınlaştırabilirmisin bakalım localar ne kadar kaybolucak

Yorum

• Aşağıya doğru uzatıyorum o zaman

Yorum

• hemen hemen böyle bir şey oluyor...

Yorum

hemen hemen böyle bir şey oluyor...
                          helal işte budur tabi bide trübünler fuul bordo olsaydı koltuklu hali önceden bir arkadaş paylaşmıştı ona bu reklam panosunu monte edebilseydin reklam panolarıda bordo olsaydı acaba nasıl olurdu senide yoruyoruz ama

Yorum

Aşağıya doğru uzatıyorum o zaman
                            tabi tabi aşağıya ne olsa meşhur localarımız orda direk aşağı renkdaşım

Yorum

• Onu bordo koltukları ekleyen arkadaş yapsa daha iyi olur sanırım onda program da var gerçek reklam panosu bile koyabilir benim elimde ki ile çıkabilecek en iyi malzeme bu

Yorum

Onu bordo koltukları ekleyen arkadaş yapsa daha iyi olur sanırım onda program da var gerçek reklam panosu bile koyabilir benim elimde ki ile çıkabilecek en iyi malzeme bu
                                eyvallah renkdaşım sende güzel faydalı bir paylaşım yaptınbu locaların göze batması ve alt kat üst kat trübün bütünlüğü ancak bu kaılın panolarla çözülebilir tabi pano rengi koltukla uyumlu olmalı

Yorum

Çalışıyor...
                                X