Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonlar Ligine kaldığımız sezon UEFA'nın kulübümüze göndermek için yurt dışına yaptırdığı flamayı yine dönüp dolaşıp biz yapmıştık. Yurt dışından sipariş veren firma Pantone kodu olarak Mavi=279 C ve Bordo=7421 C göndermişti bizde renkleri bu kodlara göre yaptık ve onaylandı hatta TsClup'larda bile satılmıştı..

Renk paletindeki bordo renk ile flamalardaki bordo rengin alakası yok gibi duruyor. Zemine, etraftaki diğer renklerin durumuna göre göz yanılıyor işte, yanılıyor muyum?

Gerçek hayatta gözümüzdeki bu sapmanın daha fazla olacağını düşünüyorum. Yani verdiğiniz bu kodu betona vurduğumuzda istediğimiz rengi tutturabileceğimizi düşünmüyorum. Ancak deneme-yanılma ile istenilen renk bulunabilir bence.

Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renk paletindeki bordo renk ile flamalardaki bordo rengin alakası yok gibi duruyor. Zemine, etraftaki diğer renklerin durumuna göre göz yanılıyor işte, yanılıyor muyum?

Gerçek hayatta gözümüzdeki bu sapmanın daha fazla olacağını düşünüyorum. Yani verdiğiniz bu kodu betona vurduğumuzda istediğimiz rengi tutturabileceğimizi düşünmüyorum. Ancak deneme-yanılma ile istenilen renk bulunabilir bence.

Abi kulüp dün sana açıklama yaptı Yanlış mı anladım ben. Fotoğraf çeken arkadaşlar derken seni kastetti galiba.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi kulüp dün sana açıklama yaptı Yanlış mı anladım ben. Fotoğraf çeken arkadaşlar derken seni kastetti galiba.
        Evet, bana gelen cevabı Erol Ağaoğlu da paylaşınca kıyamet koptu. Hemen siyasi göndermeler vs. başladı, halbuki yapılan çok iyi niyetli bir paylaşımdı.

Basın da her zamanki gibi sormadan etmeden kafasına göre haber yaptı, olayı saptırdı ve kulüp mecburen açıklama yapmak zorunda kaldı.

Bir kısım insanımızdan ve basınımızdan iğrendim bir kez daha.

Yorum

Flamadaki renklerin üzerinde kodlar yok baskı aşamasına geçilmemiş görseller bunlar acele ile düzeltilmemiş olan görseli koymuş olabilirim..

ürün halen TsClub sitesinde mevcut

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu canlı kamera bir tek bende mi çalışmıyor ?

Yorum

Evet, bana gelen cevabı Erol Ağaoğlu da paylaşınca kıyamet koptu. Hemen siyasi göndermeler vs. başladı, halbuki yapılan çok iyi niyetli bir paylaşımdı.

Basın da her zamanki gibi sormadan etmeden kafasına göre haber yaptı, olayı saptırdı ve kulüp mecburen açıklama yapmak zorunda kaldı.

Bir kısım insanımızdan ve basınımızdan iğrendim bir kez daha.
              Gerçekten de öyle,
              her gün yeni yeni iğrenilecek olaylar,insanlar peydah oluyor,
              acayip bir toplum olduk,ahlak,edep,etik hiç bir şeyin önemi kalmamış,
              sonumuz hayır olsun deyim ama olacağına inancım sıfır.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• kamera

İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu canlı kamera bir tek bende mi çalışmıyor ?
                bende de çalışmıyor renktaş.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• erol ağaoğlunu arayım düzelttirsin 2-3 gündür giremıyorum ,gerçi uyuyordur belki 11i bekliyeyim

Yorum

• Kamera çalışıyor sorun yok ..

Yorum

• [IMG][/IMG]

Böyle kalıyor bende

Yorum

Flamadaki renklerin üzerinde kodlar yok baskı aşamasına geçilmemiş görseller bunlar acele ile düzeltilmemiş olan görseli koymuş olabilirim..

ürün halen TsClub sitesinde mevcut

https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl...lama_ODI3.aspx
                        Bilgisayardan gördüğüm kadarıyla sitedeki ürünün rengi de paletteki ile aynı değil. Yani demem o ki burada tartıştığımız renkler yanıltıcı olabilir...

Bilgisayarda farklı görünür, telefonda farklı görünür, gerçekte farklı görünür; formada farklı görünür, betonda farklı görünür. Kesin konuşmak zor yani...

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [IMG][/IMG]

Böyle kalıyor bende
                          Buradan deneyin...

Yorum

Bilgisayardan gördüğüm kadarıyla sitedeki ürünün rengi de paletteki ile aynı değil. Yani demem o ki burada tartıştığımız renkler yanıltıcı olabilir...

Bilgisayarda farklı görünür, telefonda farklı görünür, gerçekte farklı görünür; formada farklı görünür, betonda farklı görünür. Kesin konuşmak zor yani...
                            ne demek isteiğini anladım o yüzden en başta Pantone kodlarını yazdım zaten bilgisayardan tabiki farkeder pantone kataloğuna göre yapılır renkler mesela bordo ekranda açık olup katalogda koyu olabilir..
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

çok teşekkür ederim,klübün yayını çalısmıyor,bu işe gönül verenlerin açtıgı sıtedekı yayın çalısıyor.klüp her şeyi eksık yapmak zorunda mı acaba ?

Yorum

ne demek isteiğini anladım o yüzden en başta Pantone kodlarını yazdım zaten bilgisayardan tabiki farkeder pantone kataloğuna göre yapılır renkler mesela bordo ekranda açık olup katalogda koyu olabilir..
                                Eyvallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X