Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ve Pehlivan sahalara çıkar

Hoşgeldin Uğur
    saolasın bekir abi eyvallah

Yorum

• Atilla Dilaver iyi konuştu şuan dinledim konuyla alakası yok dinleyen oldu mu?
      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• [IMG][/IMG]

AKYAZI PROJESİ YENİLENMİŞ HALİ BU ŞEHİR HASTANESİ İŞİ BATIRDI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [IMG][/IMG]

AKYAZI PROJESİ YENİLENMİŞ HALİ BU ŞEHİR HASTANESİ İŞİ BATIRDI HAYIRLI UĞURLU OLSUN
          anlamadığım bu tesislere gelenler arabalarını nereye park edecekler; kaç kişilik tesis için kaç araçlık oto park planladınız...

Yorum

• Stad yaptınız, Hava alanı yaptınız bari Hastahane yapmayın burası deniz kıyısı güvenilir bir bölge değil diyoruz ama kimin umurun da.

Ondan sonra Dünya da ilk ve tek denize dolguyla yapılan yer diye birde akıllarınca övünüyorlar.

Herhalde Dünya da ilk ve tek olacak başka hangi akılsız deniz, okyanus kıyısına stad, hastahane yapar ki..?

Dünya'nın en tehlikeli yeridir bu bölgeler umarım üzücü bir olay yaşanmaz da ben haksız çıkarım.
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              anlamadığım bu tesislere gelenler arabalarını nereye park edecekler; kaç kişilik tesis için kaç araçlık oto park planladınız...
              adliye şanaya gitti şehir hastanesi de akyazıya yapılıcak geriye karakol polis kaldı onuda maçkaya yaparlar

Yorum

[IMG][/IMG]

Hastane dediğinin ulaşımı kolay olması lazım. Maç günü trafiği zaten bir problem iken bir de buraya hastane yapmak hangi aklı evvelin fikriydi çok merak ediyorum. Koskoca Trabzon'da hastane yapacak hiç mi yer kalmadı da buraya yapılıyor. Maç günü ambulans trafikte tıkanmış mı, içindeki adam kanamadan gitmiş mi bunlar hiç sorun değil herhalde onlar için.
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Trabzonun taşı toprağı politika kokar oldu.
                  Bu ne arkadaş her yer rant rant rant.
                  Rant uğruna sevdamızdan da olacaz yakında.
                  Bir stad yapıyor iyi ki devlet.. burnumuzdan fitil fitil getirdiler be arkadaş senelerdir.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğlence ve Spor Köyü olarak düşünülen bir yerin -ya da ben öyle düşünmüştüm- yanına hastane yapmak çok saçma.Bence orada konserler ve diğer aktiviteler de yapılabilirdi Hastane olan yerde bunları yapmak ne kadar mantıklı?
                    renkdas zaten amacda o. ne yazikki amac bugun insanlarin toplu olarak bulunmalarini engellemek. Bu nedenle hastane yapiliyor. Soyle dusun yarin o alanda iktidar karsiti bir topluluk herhangi birsey yapmaya kalksin hastane var diye izin verilmeyecek ama secim mitingi icin ezani durduranlara bu izin her daim verilecek. Bugun fenerli ve fener kongre uyesi bi adam ilk siradan aday gosteriliyor ve buna bir tane grup bile tepki gostermiyorsa bize hersey mustahak. Bak gor bidaki secimde aziz aday gosterilirse sasirmam ben
                    Bunlatin isiginda trabzon kent olarak bir durus sergilemedikce biz burada ancak koltuk rengini konusuruz( yonetim taraftar sececek dediya ) baskada bisey icin dediklerimizin anlami kalmaz. Allah verede sari lacivert yapmasalar stadi
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonun taşı toprağı politika kokar oldu.
                      Bu ne arkadaş her yer rant rant rant.
                      Rant uğruna sevdamızdan da olacaz yakında.
                      Bir stad yapıyor iyi ki devlet.. burnumuzdan fitil fitil getirdiler be arkadaş senelerdir.
                      Dolgunun diğer yarısına yapılacak şehir hastanesinden ne gibi bir rant sağlanabilir?

Orda hastane yapılmasına karşı olmama rağmen samimiyetle soruyorum.

Tam tersi, AVM, iş merkezi, otel gibi yapılar yapılınca rant oluşmayacak mı?

Yorum

[IMG][/IMG]

bunu hangi gerizekalı düşündüyse ALLAH onu bildiği gibi yapsın yazıklar olsun böyle düzene orda hastanenin ne işi var

Yorum

• Bu alan Trabzonspor'a verilmedikten sonra ister hastane yapsınlar ister pastane..

Yorum

• Helikopter olmasa o resimde bi anlamı kalmadı. Helikopter varsa hastaneye benden EVET.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stadin yanina hastane Allah ıslah etsin

Boyle sacma salak bisey olamaz ya rezillikte son nokta

Yorum

• Hastane yapılması gayet mantıklı, şunu demek istiyorlar; bu takım sizi daha çok hasta eder, maçlardan sonra toplu olarak hastanenin acil servisini doldururuz
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Çalışıyor...
                                X