Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Stad yaptınız, Hava alanı yaptınız bari Hastahane yapmayın burası deniz kıyısı güvenilir bir bölge değil diyoruz ama kimin umurun da.
Ondan sonra Dünya da ilk ve tek denize dolguyla yapılan yer diye birde akıllarınca övünüyorlar.
Herhalde Dünya da ilk ve tek olacak başka hangi akılsız deniz, okyanus kıyısına stad, hastahane yapar ki..?
Dünya'nın en tehlikeli yeridir bu bölgeler umarım üzücü bir olay yaşanmaz da ben haksız çıkarım.Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadığım bu tesislere gelenler arabalarını nereye park edecekler; kaç kişilik tesis için kaç araçlık oto park planladınız...
Yorum
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğlence ve Spor Köyü olarak düşünülen bir yerin -ya da ben öyle düşünmüştüm- yanına hastane yapmak çok saçma.Bence orada konserler ve diğer aktiviteler de yapılabilirdi Hastane olan yerde bunları yapmak ne kadar mantıklı?
Bunlatin isiginda trabzon kent olarak bir durus sergilemedikce biz burada ancak koltuk rengini konusuruz( yonetim taraftar sececek dediya ) baskada bisey icin dediklerimizin anlami kalmaz. Allah verede sari lacivert yapmasalar stadiBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonun taşı toprağı politika kokar oldu.
Bu ne arkadaş her yer rant rant rant.
Rant uğruna sevdamızdan da olacaz yakında.
Bir stad yapıyor iyi ki devlet.. burnumuzdan fitil fitil getirdiler be arkadaş senelerdir.
Orda hastane yapılmasına karşı olmama rağmen samimiyetle soruyorum.
Tam tersi, AVM, iş merkezi, otel gibi yapılar yapılınca rant oluşmayacak mı?
Yorum
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum