evet bu fikri ben ortaya atmıştım avni akre vefa olayı tepkilere yazılanlara bakınca okey rendaşlarım bu sene vefa göstermedik seneyede göstermiyelim bomboş olsun trübünler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkyscrapercity'de Vodafone Arena başlığındaki projeyi yakından takip eden biri..
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz burda bursa stadını örnek verdiğimizde şöyle böyle dediğimizde(gerçi sonra herkes benim yazdıklarımı yazdı orasıda ayrı ya) düşman hain ajan ilan edildik bakın renkdaşlar arkadaş skyscrapercitiy den en ince ayrıntılara kadar araştırmış evet bana yapılan saldırıların onda birini arkadaşa bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyosun bilader lav lav lav ağzın üstüne gitmedi ??
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegereksiz bir tepki vermişsin bordamavinetten yeterince ceza aldım ve atıldım ikili tartışmalara girmiyorum sonuçta haklıda olsam ben atılıyorum herkese birşeyler anlatabilrisin yazabilirsin ama bu onların anladığı kadardır
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek
Hoş forumda espanyolun statını bile beğenmeyenler vardı.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef espanyolun statın ve locaların bizimkisi ile hiç ilgisi yok.espanyolun locaları kat arasında , bizde Localar kabak gibi meydanda ve malesef bizim statta asla böyle bir görüntü oluşmaycak .
Hoş forumda espanyolun statını bile beğenmeyenler vardı.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni anlamıyorum dostum hadi bir daha görüşmemek üzere selametle..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Hiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek
Sent from my iPhone using TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu da anlamış değilim ha. Sıfırdan stadyum yapıyorsun, bjk gibi yer sorunun da yok. Yapsana locanın önündeki salonu biraz daha arkaya doğru, locanın sahaya bakan kısmını daha geniş, koy camekanın önüne iki sıralık portatif tribün. Olsun bitsin. Ne tribünden sıra harcıyorsun boş yere?
Yorum
Yorum