Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet bu fikri ben ortaya atmıştım avni akre vefa olayı tepkilere yazılanlara bakınca okey rendaşlarım bu sene vefa göstermedik seneyede göstermiyelim bomboş olsun trübünler

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Skyscrapercity'de Vodafone Arena başlığındaki projeyi yakından takip eden biri..
      biz burda bursa stadını örnek verdiğimizde şöyle böyle dediğimizde(gerçi sonra herkes benim yazdıklarımı yazdı orasıda ayrı ya) düşman hain ajan ilan edildik bakın renkdaşlar arkadaş skyscrapercitiy den en ince ayrıntılara kadar araştırmış evet bana yapılan saldırıların onda birini arkadaşa bekliyorum

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz burda bursa stadını örnek verdiğimizde şöyle böyle dediğimizde(gerçi sonra herkes benim yazdıklarımı yazdı orasıda ayrı ya) düşman hain ajan ilan edildik bakın renkdaşlar arkadaş skyscrapercitiy den en ince ayrıntılara kadar araştırmış evet bana yapılan saldırıların onda birini arkadaşa bekliyorum
        Ne diyosun bilader lav lav lav ağzın üstüne gitmedi ??

Yorum

• Signal İduna Park'ın çatısındaki sarı direkler bizim çatı direklerine aşırı benziyor

Yorum

• Espanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Espanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek

bu görüşe katılırım işte

Yorum

Ne diyosun bilader lav lav lav ağzın üstüne gitmedi ??
                gereksiz bir tepki vermişsin bordamavinetten yeterince ceza aldım ve atıldım ikili tartışmalara girmiyorum sonuçta haklıda olsam ben atılıyorum herkese birşeyler anlatabilrisin yazabilirsin ama bu onların anladığı kadardır

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gereksiz bir tepki vermişsin bordamavinetten yeterince ceza aldım ve atıldım ikili tartışmalara girmiyorum sonuçta haklıda olsam ben atılıyorum herkese birşeyler anlatabilrisin yazabilirsin ama bu onların anladığı kadardır
                  Seni anlamıyorum dostum hadi bir daha görüşmemek üzere selametle..

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Espanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek

Malesef espanyolun statın ve locaların bizimkisi ile hiç ilgisi yok.espanyolun locaları kat arasında , bizde Localar kabak gibi meydanda ve malesef bizim statta asla böyle bir görüntü oluşmaycak .
                    Hoş forumda espanyolun statını bile beğenmeyenler vardı.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Malesef espanyolun statın ve locaların bizimkisi ile hiç ilgisi yok.espanyolun locaları kat arasında , bizde Localar kabak gibi meydanda ve malesef bizim statta asla böyle bir görüntü oluşmaycak .
                      Hoş forumda espanyolun statını bile beğenmeyenler vardı.
                      valla renkdaşım direk benim yazıcağımı yazmışsın da bende polemik olmasın diye katılıyorum dedim ama sen gerçeği yazmışsın espanyol stadıyla bizim satadı nasıl özdeşleştirmiş arkadaş anlamadım dediğin gibi onları localar hem kat arası hemde localı apartman trübünü yok ayrıca trübünleride bize göre dik bizimstadın eşibenzeri yok kimse ona buna benzetmesin türünün son temsilcisi bizim stad

Yorum

Seni anlamıyorum dostum hadi bir daha görüşmemek üzere selametle..
                        renkdaşım görüşlerimiz ayrıda olsa ayını taraftayız aynı gemideyiz sanada selametle

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek

valla renkdaşım doğru tespit zamanında localar alt trübünden beş basamağımızı yuttu alt katlarda derinliği etkileyiciliği baskıyı kaybettik diyordum millet saldırıyordu bana şimdi herkes gerçeği görmeye başlamış

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu da anlamış değilim ha. Sıfırdan stadyum yapıyorsun, bjk gibi yer sorunun da yok. Yapsana locanın önündeki salonu biraz daha arkaya doğru, locanın sahaya bakan kısmını daha geniş, koy camekanın önüne iki sıralık portatif tribün. Olsun bitsin. Ne tribünden sıra harcıyorsun boş yere?
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu da anlamış değilim ha. Sıfırdan stadyum yapıyorsun, bjk gibi yer sorunun da yok. Yapsana locanın önündeki salonu biraz daha arkaya doğru, locanın sahaya bakan kısmını daha geniş, koy camekanın önüne iki sıralık portatif tribün. Olsun bitsin. Ne tribünden sıra harcıyorsun boş yere?
                                valla renkdaşım ne doğru ki ya stad yapısından çatısına kadar ya arkadaş herşey berbat planlandı onada okeyde ya bari şu ekstra locaları icat etmeseydiniz be bu stad toparlanamaz arkadaş dünyaca ünlü bir mühendis getirsen gene adam olmaz bu stad

Yorum

Yükleniyor...
                                X