Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar, hep takip ediyordum, ama ilk defa yazma firsatim oldu:-)bugün cati calismalari tekrar basladi galiba. kapali arkasinda sari bir vinc calisiyor

Yorum

• Yorum

• resim maalesef olmadi, ama direk calismalari tekrar baslamis

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devamlı karşı görüşlü arkadaşların yazdılarını "neden aynı şeyleri yazarak ortamı geriyorsun" diye eleştiren arkadaşlar, siz hep farklı şeyler mi yazıyorsunuz anlamadım. Bu stad için şüpheleriolan arkadaşlarda istediklerini yazabilir bir mahsuru yoksa. Katılırsınız katılmazsınız, okursunuz okumazsınız o sizin sorununuz. Bırakın insanları kişilikleri ile uğraşmayı...

Bu stad kupaya karşılık trabzonspora vaad edilen bir ucubedir. 7-8 yıldır yapılamayan stad bir anda 2012 den sonra yapılmaya başlandı. Ayrıca trabzonspor şehrine ve takımına hiçbir şey sorulmadan danışılmadan yapımına devam ediliyor. Trabzonspor yönetimi uefa temyiz kurulu başkanının istanbuldaki konferansına dahi katılımı luzumlu görmüyor. Uefanın şahıslar için kararları neden vermediğini kimse sorgulamıyor.

Birde şu sayfadaki misafir sayısı, neden devamlı fazla. Bmn yönetimine sorsam bir sebebi var mı. Kızmazlarsa

bazi yazdiklarin da hakli olabilirsin ama bu stadi $ikeye karsilik olduguna katilmiyorum.
          o zaman türkiyede diger yapilan 20 stad neden acaba. onlar da mi magdur. magdur olan sadece biz.
          hadi bjk kendi yapiyor stadi diyelim, vodafone ile.
          yani §ikeci sivas ve eskisehrie ozaman devlet neden stad yapiyor.
          bu ayrintiyi gecmeyelim lütfen.
          belki §ikeyi örtmek isteyebilirler, ama bu kesinklikle stadla olamaz.

ha baska neyle olur sorarsan, belki ucuz kredilerle, belki localari satmakla, belki kombine satmakla ""belki akyazinin diger alanlarinin kullanim hakkini almakla, belki de akyazinin isim hakki ile"". !!!!

ama ben inaniyorum eninde sonunda o kupa gelecek.
          En son TS-AKCAABAT-61 tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 15:07.
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Hiç kimseden Türkçe isim önerisi çıkmaması çok üzücü hele ki the blacksea leopard nedir ya ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Stadyum şikeye karşılık olarak yapılıyor diyemeyiz. Stadyum meselesinin neden bu kadar uzadığını takip eden ve araştıran biri olarak söylüyorum bunu.

Ama konumuz şike iken, stadyum inşaatının birden başlayıp hızlanması ve gündemimizin otomatikmen şike meselesinden çıkıp stadyum ve saha içi sorunlarımıza yönelmesi insanların kafasını karıştırıyor. Sanki gizli bir el tarafından başka konular konuşmaya itilmişiz gibi bir algı oluşmasına sebep oluyor bu da.

Ben şahsen zamanlamayı şanssızlık olarak görüyorum. Bizim şanssızlığımız belkide bazı çevrelerin şansı oldu. Halkı uyuşturma politikasını en iyi yapan kişiler ile muhattap olmamız şüpheye düşürüyor bazı taraftarlarımızı. Böyle tepkiler verilmesini gayef doğal görüyorum ben şahsen.
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 15:21.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• stada üst kottan girmek bünyede güzel bir etki yaratır diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Swarovski sponsor olmalı çatının şekli sert kesilmiş elmasa benziyor. Bence swarovski futbol park denilebilir.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç kimseden Türkçe isim önerisi çıkmaması çok üzücü hele ki the blacksea leopard nedir ya ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    o bir isim önerisi degil

millet tankere benzettiginden
                    bizim karadeniz leopard tankerimiz demek istedim

ben dün türkce ingilizde isim önerimi yaptim
                    hem dil olarak hem kültür olarak uygun olan
                    TRABZONSPOR onur meydani
                    ingilizcesi
                    TRABZONSPOR plac of honor
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yeni Trabzon Stadı

Hoş

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Devamlı karşı görüşlü arkadaşların yazdılarını "neden aynı şeyleri yazarak ortamı geriyorsun" diye eleştiren arkadaşlar, siz hep farklı şeyler mi yazıyorsunuz anlamadım. Bu stad için şüpheleriolan arkadaşlarda istediklerini yazabilir bir mahsuru yoksa. Katılırsınız katılmazsınız, okursunuz okumazsınız o sizin sorununuz. Bırakın insanları kişilikleri ile uğraşmayı...

Bu stad kupaya karşılık trabzonspora vaad edilen bir ucubedir. 7-8 yıldır yapılamayan stad bir anda 2012 den sonra yapılmaya başlandı. Ayrıca trabzonspor şehrine ve takımına hiçbir şey sorulmadan danışılmadan yapımına devam ediliyor. Trabzonspor yönetimi uefa temyiz kurulu başkanının istanbuldaki konferansına dahi katılımı luzumlu görmüyor. Uefanın şahıslar için kararları neden vermediğini kimse sorgulamıyor.

Birde şu sayfadaki misafir sayısı, neden devamlı fazla. Bmn yönetimine sorsam bir sebebi var mı. Kızmazlarsa
                        adamsın helal olsun sana

Yorum

Fırtına Park

Trabzonspor, Barcelona'yı saat 21:45'te Fırtına Park'ta konuk edecek.

Hayali bile güzel

İngilizce'si Storm Park
                          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 15:56.

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eline sağlık renkdaş güncel resimler içinde yalnız resimdeki o dolgu kenarlarında hala sular var neden tam doldurmamışlar bu dolgu alanını birde proje resimlerine bakıyorumda çok fazla saha yapıyorlar bence 2 tane saha yeterliydi o dolgu alanları daha güzel para getircek şekilde değerlendirilebilirdi 4-5 tane saha nedir yaa ok genç takım falan filanlar içinde yapılıyor ama bence gereksiz ayrıca a takımın çalışacağı saha çevresi mutlaka kapatılmalı
                            Yavuz Selim'e hiç ugramışlığın yok sanırım. Günün her saatinde aynı anda 4-5 takım idman yapıyor. Bence az bile.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Stadın ismi;

Başta zaten sponsorun adı olacak. Sonra da Arena yada Park olmalı. Sponsor ismiyle hangisi şık durursa o.

Mesela Ülker Park olmaz, şık durmaz ama Ülker Arena olur. Yada Garanti Arena olmaz, Garanti Park daha şık durur.

Not: Sponsorlar tamamen kafamdan sallamasyon.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Pontus Park bence iyi oldu
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X