İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
-
61ronin61
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoyunma Odasi Örnekler :
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim ve çoğu tarftarın görüşü köşe meselesi değil anormal eğimli ilk katlar kale arkasının birinin tek kat olmaması(örnek bursa) çatı ve localı trübün şunada inanki bursa stadı bize yapılsaydı burda övgüden başka bir şey yapılmazdı bir kişi iki kişi değil çoğunluk beyenmiyor stadı herkesmi yanılıyor yani bursa stadı avrupada yapılan en iyi 10 stad arasında gösteriliyor bizim esamemiz okunmuyor bizde burda kendimizi kandıralım yok deniz kenarıymış falan filan sanki maçları denizde oynayacağız
Avrupa'da en iyi 10 stad gösterildiğine dair linki atar mısın?Diğer 9 stadın isimlerini de öğrenelim.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin ol toki yine iğrenç bişey yapıcaktır kimse böyle soyunma odaları beklemesin zaten referansları localardan belli
loca dedigini kiraci zevkine göre donatir
adam yillik 100 bin dolar verecek sonra bilmem kimin zevkine göre yapilmis odayimi cekecek
konyada videolarinda neler gösteriyordu, hangisini yapti
yemin ediyorum bu basligi okudumu insan, kendini 3-5 yasindaki cocuklarlan sohbet edermis gibi hisediyor
birde stadin samsun, sakarya, konya gibi 3. sinif stadlarlan kiyaslanmasi insanin bütün icindeki heycani öldürüyor
kat arasi localara laf atiliyor
o localar olmasa oralarda koca bir hic olacak, hosunuzami gidecek kara delikleri izlemek kat aralarinda
stadin 2. kati yeni inönünün 2. katindan 2 derece daha az dik, ali sami yen kompleksinlen ayni, ama akyaziya denilmeyen kalmadi, ist. olanlar süper oluyor
herzaman ingiliz stadlarina giptaylan bakiyorduk, öyle stadimiz olsun istiyorduk
simdi türkiyede ingiliz stadlarina yapilan en yakin stad bizimki olacak, ama elestir
evet bi düzüne akyazida yanlis var
begenilmesi cok zor olan noktalar var
ne olursa olsun bu stad efsanenin yeni evi olacak, bundan artik kacis yok
bari camur atmayin
gercekleri konusalim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ömer öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stadın kalearkası maraton uzaklığı nedir tribüne"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLed reklamla loca sorunu olmaz.. Stat bitince güzelliğini anca anlarız..
Umarım koltuklar Bekir in göstermiş olduğu koltuklardır..
Çatı Mart ayında başlar sanırım..
Haziranda çim serilebilirse Ağustos'a yetişir stat..
gercekden kat aralarina led panosu dösenebilecegine inaniyormusunuz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporum sahaya led reklam panolarini 2 yil önce dösemeyi becerdi
gercekden kat aralarina led panosu dösenebilecegine inaniyormusunuz
Bunun için vizyona gerek yok, halledilebilecek bir şey.. O, o zamanki yönetimin sorunu..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun için vizyona gerek yok, halledilebilecek bir şey.. O, o zamanki yönetimin sorunu..
bizimkiler daha ropörtaj odalarinda duvar reklamlarini dijitaliz edmemisken biz kat aralarinin hayallerinden bahsediyoruz
trabzonspor bir vizyondur, son 30 yilda bu vizyon 3-4 kez realize edildi, gerisini sen düsün"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
61ronin61
Yeni stadyum bakanlığa model oluyor
- bursa büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve mimarisiyle avrupa’nın en prestijli yarışması olan international property’de ödül kazanan stadyum inşaatını gezen gençlik ve spor bakanı akif çağatay kılıç, yeni stadyumdaki bazı özellikleri türkiye’nin diğer kentlerinde yaptıkları projelerde kullanabileceklerini söyledi.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'da en iyi 10 stad gösterildiğine dair linki atar mısın?Diğer 9 stadın isimlerini de öğrenelim.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'da en iyi 10 stad gösterildiğine dair linki atar mısın?Diğer 9 stadın isimlerini de öğrenelim.
İngiltere’nin yüksek tirajlı The Telegraph gazetesinin editörü Adam Hurrey, dünya genelinde inşaatı devam eden dev stat projelerini araştırdı. Stadyumların ekonomik boyutları ve kente katacağı değerleri ele alan Hurrey, dünyanın en heyecan verici 10 projesini kaleme aldı. Hurrey’in araştırmasında Türkiye’den de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum, heyecan verici projeler arasında gösterildi. Hurrey, inşaatı devan eden heyecan verici projelerin bitiş tarihlerini de kaleme aldığı liste şöyle oluştu: “Estadio La Peineta (Atletico Madrid, 2017), Baku National Stadium (Azerbaijan, 2015), Zenit Arena (Zenit Saint Petersburg, 2016), Stade des Lumières (Lyon, 2015), Allianz Parque (Palmeiras, 2014), Timsah Arena (Bursaspor, 2015), Nouveau Stade de Bordeaux (2015), CSKA Moscow Stadium (2015), New Ferenc Puskas Stadium (Budapest, 2018), Al Wakrah Stadium (Qatar, 2022)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum