Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadımız malumunuz , yaklaşık 42 bin Kişilik
    Bana göre Diğer stadlara kıyasla ( eski ve yeni ) net olan bir durum var

Katılırmısınız bilmem, paylaşılan resimlerden Görebildiğim kadarıyla
    Stadımız,
    Helikopter kamerasından 40 bin civarı
    TV kamerasının olacağı yerden bakıldığında yaklaşık 35 bin
    Birinci kattan 30 bin
    Saha Zemininden 25 bin kişilik görünüyor

Yani zemine indikçe stad küçülüyor
    Hayatım boyunca 10 dan fazla stada gittim farklı koltuklarda oturdum bu kada acık fark görmedim hiç
    Sanırım alt katın çok yatay olması bu duruma neden oluyor
    Eğer Söylendiği gibi alt katın bu durumu ses ambiyansını olumlu etkilenecekse ne mutlu
    Değilse gereksiz yere yatay yapılmış olur ,bu saatten sonra en fazla keşke diyebilmeliyiz
    Bende daha iyi bir stad yapılabilir diyenlerdenim
    Hatta şimdi olmasada bizden sonraki nesilleri düşünürek yeni stad 61 bin Kişilik olsun demiştim bir çok kez zamanında

Artık yapacak birşey yok , iyisi ile kötüsü ile bu stad bizim
    Umarım yeni sezona yetişir

Sent from my iPad using Tapatalk
    renkdaş görüşlerine katılıyorum bir ekleme yapayım insan duyduğundan değil gördüğünden korkar kat açısı yüksekliğinde görüntü çok önemliydi bizim alt katta 24 basamak var ama gördüğün on basamak gibi isteyen kimi stadlara baksın 15 sıra adamlar dimdik yapmış bizimkinden büyük gözüküyor birde biz 24 basamağı dik yapsaydık ne olurdu siz düşünün hee ses olayına gelince görende ingiliz tarzı taraftar profilimiz var sanıcak

Yorum

• bizim stadın kalearkası maraton uzaklığı nedir tribüne

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soyunma Odasi Örnekler :

emin ol toki yine iğrenç bişey yapıcaktır kimse böyle soyunma odaları beklemesin zaten referansları localardan belli

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim ve çoğu tarftarın görüşü köşe meselesi değil anormal eğimli ilk katlar kale arkasının birinin tek kat olmaması(örnek bursa) çatı ve localı trübün şunada inanki bursa stadı bize yapılsaydı burda övgüden başka bir şey yapılmazdı bir kişi iki kişi değil çoğunluk beyenmiyor stadı herkesmi yanılıyor yani bursa stadı avrupada yapılan en iyi 10 stad arasında gösteriliyor bizim esamemiz okunmuyor bizde burda kendimizi kandıralım yok deniz kenarıymış falan filan sanki maçları denizde oynayacağız

Avrupa'da en iyi 10 stad gösterildiğine dair linki atar mısın?Diğer 9 stadın isimlerini de öğrenelim.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            emin ol toki yine iğrenç bişey yapıcaktır kimse böyle soyunma odaları beklemesin zaten referansları localardan belli
            arkadas hayatinda kac locaya girdin

loca dedigini kiraci zevkine göre donatir

adam yillik 100 bin dolar verecek sonra bilmem kimin zevkine göre yapilmis odayimi cekecek
            konyada videolarinda neler gösteriyordu, hangisini yapti
            yemin ediyorum bu basligi okudumu insan, kendini 3-5 yasindaki cocuklarlan sohbet edermis gibi hisediyor

birde stadin samsun, sakarya, konya gibi 3. sinif stadlarlan kiyaslanmasi insanin bütün icindeki heycani öldürüyor

kat arasi localara laf atiliyor
            o localar olmasa oralarda koca bir hic olacak, hosunuzami gidecek kara delikleri izlemek kat aralarinda

stadin 2. kati yeni inönünün 2. katindan 2 derece daha az dik, ali sami yen kompleksinlen ayni, ama akyaziya denilmeyen kalmadi, ist. olanlar süper oluyor

herzaman ingiliz stadlarina giptaylan bakiyorduk, öyle stadimiz olsun istiyorduk
            simdi türkiyede ingiliz stadlarina yapilan en yakin stad bizimki olacak, ama elestir

evet bi düzüne akyazida yanlis var
            begenilmesi cok zor olan noktalar var

ne olursa olsun bu stad efsanenin yeni evi olacak, bundan artik kacis yok

bari camur atmayin
            gercekleri konusalim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ömer öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim stadın kalearkası maraton uzaklığı nedir tribüne
              8,5 - 10

Ünal Karaman

Yorum

• Led reklamla loca sorunu olmaz.. Stat bitince güzelliğini anca anlarız..

Umarım koltuklar Bekir in göstermiş olduğu koltuklardır..

Çatı Mart ayında başlar sanırım..

Haziranda çim serilebilirse Ağustos'a yetişir stat..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Led reklamla loca sorunu olmaz.. Stat bitince güzelliğini anca anlarız..

Umarım koltuklar Bekir in göstermiş olduğu koltuklardır..

Çatı Mart ayında başlar sanırım..

Haziranda çim serilebilirse Ağustos'a yetişir stat..
                  Trabzonsporum sahaya led reklam panolarini 2 yil önce dösemeyi becerdi

gercekden kat aralarina led panosu dösenebilecegine inaniyormusunuz

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonsporum sahaya led reklam panolarini 2 yil önce dösemeyi becerdi

gercekden kat aralarina led panosu dösenebilecegine inaniyormusunuz

Bunun için vizyona gerek yok, halledilebilecek bir şey.. O, o zamanki yönetimin sorunu..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunun için vizyona gerek yok, halledilebilecek bir şey.. O, o zamanki yönetimin sorunu..
                      her seyde hayatda vizyona gerek var, birde bu isde paraya
                      bizimkiler daha ropörtaj odalarinda duvar reklamlarini dijitaliz edmemisken biz kat aralarinin hayallerinden bahsediyoruz

trabzonspor bir vizyondur, son 30 yilda bu vizyon 3-4 kez realize edildi, gerisini sen düsün

Ünal Karaman

Yorum

• Yeni stadyum bakanlığa model oluyor
                        - bursa büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve mimarisiyle avrupa’nın en prestijli yarışması olan international property’de ödül kazanan stadyum inşaatını gezen gençlik ve spor bakanı akif çağatay kılıç, yeni stadyumdaki bazı özellikleri türkiye’nin diğer kentlerinde yaptıkları projelerde kullanabileceklerini söyledi.

Yorum

• Bursanın stadını itici buluyorum...

Yorum

• Bizim Akyazı daha cazip bir yapı şahsi görüşüm bu yöndedir, Trabzonsporlu olmasaydım da bu yönde olacaktı

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa'da en iyi 10 stad gösterildiğine dair linki atar mısın?Diğer 9 stadın isimlerini de öğrenelim.
                              İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Telegraph'ta yer verilen "Dünyanın En Heyecan Verici 10 Stat Projesi" başlıklı araştırmada, Bursa'da yapımına devam edilen ve taraftarların "Timsah Arena" olarak tanımladığı tesis de gösterildi.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En heyecan verici statlar
                                İngiltere’nin yüksek tirajlı The Telegraph gazetesinin editörü Adam Hurrey, dünya genelinde inşaatı devam eden dev stat projelerini araştırdı. Stadyumların ekonomik boyutları ve kente katacağı değerleri ele alan Hurrey, dünyanın en heyecan verici 10 projesini kaleme aldı. Hurrey’in araştırmasında Türkiye’den de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum, heyecan verici projeler arasında gösterildi. Hurrey, inşaatı devan eden heyecan verici projelerin bitiş tarihlerini de kaleme aldığı liste şöyle oluştu: “Estadio La Peineta (Atletico Madrid, 2017), Baku National Stadium (Azerbaijan, 2015), Zenit Arena (Zenit Saint Petersburg, 2016), Stade des Lumières (Lyon, 2015), Allianz Parque (Palmeiras, 2014), Timsah Arena (Bursaspor, 2015), Nouveau Stade de Bordeaux (2015), CSKA Moscow Stadium (2015), New Ferenc Puskas Stadium (Budapest, 2018), Al Wakrah Stadium (Qatar, 2022)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X