f1bekir, eline koluna sağlık renktaş ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Cus ne cabuk bitmis maraton
fotoraflar icin tsklerEn son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 17:22....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi günü alt kat bitiyor, 1 hafta içinde de tamamen bitmesi planlanıyor prekastların. 10 gün sonra da çatıya başlanması planlanıyor...
İnşallah...
çatıdan sonra 2 ayda koltuk montajı ve son rütuşlar yapılır tabi bir yandan da çim ekilir. bence ilk maça yetişmese bile 2. ve ya 3. maça stada geçeriz. az bir süre yok sonuçta yaklaşık 8 ay var..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşubat başında çatıya başlanırsa ve 4 ay sürse haziranın başında çatı biter. bir yandan da işçilik devam edeceği için localar ve iç kısımlar çok rahat halledilir 4 ayda.
çatıdan sonra 2 ayda koltuk montajı ve son rütuşlar yapılır tabi bir yandan da çim ekilir. bence ilk maça yetişmese bile 2. ve ya 3. maça stada geçeriz. az bir süre yok sonuçta yaklaşık 8 ay var..
Karışık duygular içindeyim şu an. Mayıs 15 diyen kişiye tekrar aynı soruyu soruncaya kadar da duygudurumum bu şekilde olacak
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı ne zaman biter diye sordum, en geç mayıs 15 dedi. Sonra başka biriyle konuştuk, 15 mayısta ancak çelik işi biter dedi, 15 mayıs diyen de çelik işini kastetmiştir dedi. Ondan sonra membran işi var dedi. ama daha önce de birisi bana membran ile çelik eş zamanlı yapılacak, bi tarafın çeliği bitince bir yandan membranı da yerleştirilecek demişti.
Karışık duygular içindeyim şu an. Mayıs 15 diyen kişiye tekrar aynı soruyu soruncaya kadar da duygudurumum bu şekilde olacak
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.hadi en kötü mayıs sonu bitse bile yetişme ihtimali var. sonuçta çatı biter bitmez koltuğa ve zemine başlanır 2 ayda onlarda hazır hale gelir. fazladan 2 daha veriyorum ekimde staddayız en kötü. tabi ki stadın dışında ki çalışmalarda stadla eş zamanlı bitirilebilirse stada geçebiliriz..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ben iyi tutturdum 4 ay yeterli bi çatı için bencehadi en kötü mayıs sonu bitse bile yetişme ihtimali var. sonuçta çatı biter bitmez koltuğa ve zemine başlanır 2 ayda onlarda hazır hale gelir. fazladan 2 daha veriyorum ekimde staddayız en kötü. tabi ki stadın dışında ki çalışmalarda stadla eş zamanlı bitirilebilirse stada geçebiliriz..
MCMLXVII
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi stadın yapisindan mi yoksa benden kaynakli mi bilmiyorum ama saha çok küçük geldi bana
Ta ilk kolonlar çıktığında yazmıştım buraya öyle kale arkası 10 metre yan taraf 6 metre deniliyor ama daha yakın olacak diye.Belki göz yanılgısı ama bence o söylenilen uzaklıklara asla yer bulamazlar.Daha yakın olacak.
@f1bekir eline ayağına sağlık kardeşim.Koltuk rengi ve tipi için ne diyorlar.Valla bu stada bordo koltuk yapmazlarsa elime boya alır tekrar boyarım.Bordo renk harici yazık olur güzelim stad.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer binalar ne durumda Bekir, onları es geçmişsin bu hafta
Bi de şu an en büyük sorun sahil yolu ile dolgu arasında yapılacak olan kanalın nasıl yapılacağı imiş. Henüz karar verilememiş bu konuda...
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi stadın yapisindan mi yoksa benden kaynakli mi bilmiyorum ama saha çok küçük geldi bana
Şaka bi yana, fotoğraf yanıltabilir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum