stadın neyini beğenmiyosun anlamadım gitti ingiliz vari kutu gibi bir stad bence 10 numara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı bu taraftar hakediyormu diyen yok hiç.
Senin klübünün başkanı " Bilmem ne eylemlerine gidecek arkadaşlar trabzonspor forması giymesin " diyebiliyor.
Ozaman bende diyorum ki bir taraftar olarak. Başkanda başarılı olmadan stada girmesin. Zaten olunca bizde bir ara gelir maç filan izleriz.
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu klüp taraftar hakediyor mu hiç ?
Senin klübünün başkanı " Bilmem ne eylemlerine gidecek arkadaşlar trabzonspor forması giymesin " diyebiliyor.
Ozaman bende diyorum ki bir taraftar olarak. Başkanda başarılı olmadan stada girmesin. Zaten olunca bizde bir ara gelir maç filan izleriz.
ts siyasi üstü bir kurumdur
ve baskan bir deyimiyle kulübe bagimliliginin alakasi ne
baskan gelir baska gider ama ts herzaman durur
ani olaylarlan bu kurumu degerlendiriyorsaniz zaten yanlis saftasinizdir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bursa'nın stadı çok iyi oluyor...En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 20:02.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyleme gidipde ts esasi giymek tabiiki yanlisdir
ts siyasi üstü bir kurumdur
ve baskan bir deyimiyle kulübe bagimliliginin alakasi ne
baskan gelir baska gider ama ts herzaman durur
ani olaylarlan bu kurumu degerlendiriyorsaniz zaten yanlis saftasinizdir
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar siyaset üstü bir kurumdur ki başkanımız mitinglerde poz dağıtır. Çok üst kurum çok."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Saatlerdir Vodafone Arena ve Timsah Arenanın fotoğraflarına bakıyorum. Bunlar mı bizim stadımızdan güzel ?Yapmayın allahaşkına. Timsah Arena tam komedi zaten
Bide oval, içine etmişler. Bjk nin stadı da sanki dış kaplama malzemesi bulamamışlarda yarım kalmış gibi ve yine oval
Bizim stad ışıklandırılmış fotoğrafı gibi yapılırsa muhteşem birşey olacak.
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]6605[/ATTACH]
Bursa'nın stadı çok iyi oluyor...Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu olur mu onların stadları oval ve birsürü çıkış var ne iyisiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTimsah Arena'ya komedi demek
Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
Yorum