Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuanda yapımı suren son birkaç yıl içinde yapılmış olan ve proje aşamasındaki stadlar arasında en kötü estetiğe sahip stad bizimkisi. Birkaç sene içerisinde şu stad tamamen eski yapı gibi gözükecek herkesin gözüne. O yüzden yapılsın yapılmasın mühim değil isterlerse 5 senede bitirsinler. Ayrıca şampiyonluk maçı tarzı final maçları olmadıkça o stadı bu şehir dolduramaz. Merkezin nüfusu kaç zaten stadı doldursun. Sonuç olarak gereksiz yere harcanan onca maaliyet. Takımlar vergi borçlarını odeyemezken odul gibi stad yapıp vermekte bizim devletten beklenir.

Yorum

• Emirhan hicmi hic katilmiyorum yorumuna bu stad bize cok sey kazandiracak hicde bosa yapilmiyo vede hicte cirkin degil bekleyelim gorelim kim hakli cikacak

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa nın stadı müthiş umarım bizimki gölge de kalmaz

Stad kısmını sezona yetiştirmeleri lazım yoksa anlamı kalmayacak
        bursanın stadi türkiyenin en güzel stadi olacakdir. ondan sonra vodafone arena gelir, bu ikisi kesinlikle ilk iki olur, sonra tt arena ve eses stadi gelir, eses'in projiside fena degil. 5. ve 6. sirada Akyazı ve konya stadlari gelir, bu benim görüsüm.

Yorum

• Stadımız gayet iyi şu en üstteki mesajdaki fotoğraf beni heyecanlandırıyor her geçen gün daha da güzelleşiyor çatı ile beraber çok ihtişamlı olacak herkesin gıpta ile baktığı stadı biz yerin dibine sokuyoruz.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Videoları vatsaptan aldığım için kalite düşük kusura bakmayın son hali sayılır 1 gün öncesi sanırım

Yorum

• Bizim localar inanilmaz kötü ve ufak. Bunun nedeni projeye zorlama ile birden bire dahil edilmesi. Ne yazik ki sonradan yapilan ekleme projenin aslina uymadi. Localar kulübe gibi oldu resmen.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor
                40.753
                passolig kart sayısı az kaldı stadı doldurmaya ,

konyasporun sattığı passolig sayısı 54 bini geçti. eski statları olsa büyük ihtimalle diğer Anadolu takımları gibi 10 bini bulmayacaktı passolig sayısı. bizim stadın açılış maçı planlandığı gibi 7. ya da 8. ayda olursa gurbetçileri de hesap edersek açılış maçına 70-80 binin üzerinde talep olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emirhan hicmi hic katilmiyorum yorumuna bu stad bize cok sey kazandiracak hicde bosa yapilmiyo vede hicte cirkin degil bekleyelim gorelim kim hakli cikacak
                  Gerçi estetik kişiden kişiye değişebilir. Ancak bu vergilerini bile odeyemeyen spor kulüplerine yapılan yatırımların haklılığını kimse savunamaz. Her yıl milyonlarca liralık vergi borcu siliniyor kulüplerin ama sokaktaki vatandaş olsa umuğunu sıkarlar borcu alana kadar. Ayrıca nasıl fenerbahçenin devlet tarafından aklandığını düşünüyor ve 2010-2011 sezonunda temiz olduğumuza inanıyorsam aynı şekilde zamanında wikileaks belgelerinde ortaya çıkan ortulu odenekten para aktarımı olduğuna da inanıyorum. Son senelerdeki Trabzonspor benim Trabzonsporum değil. Türk futbolu yerlerde, kimsede ayağa kalkması için kılını kıpırdatmıyor. Ancak stad yaparlar yaptırırlar. Şu maçlardaki hakem hataları vs vs o kadar namussuzluk dönerken stadın gozumde hiç bir önemi yok. Patlatsınlar stadı kumda oynayalımda şerefli oynayalım.

Yorum

• avni aker yAvuz selim galiba tesisler bunlar alındı bize ucube bir stad yapıyorlar peki sivas eskişehir gaziantep vb. bunlardan ne aldılar stad yapma karşılığında

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadımız gayet iyi şu en üstteki mesajdaki fotoğraf beni heyecanlandırıyor her geçen gün daha da güzelleşiyor çatı ile beraber çok ihtişamlı olacak herkesin gıpta ile baktığı stadı biz yerin dibine sokuyoruz.

Abi Allah aşkına hani nerde o gıpta ile bakanlar biyerlerde saklanıpta gecelerimi ortaya çıkaçıyolar ? Ben neden görmüyorum ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi Allah aşkına hani nerde o gıpta ile bakanlar biyerlerde saklanıpta gecelerimi ortaya çıkaçıyolar ? Ben neden görmüyorum ?

Başka forumlarda diğer takım taraftarları ekseriyetle beğeniyor.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Valla rakip olsam bende beğenirdim

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimmiş onlar abi, söyledi bilelim. Bende diğer forumlarda stad konuları takip ediyorum, genelde herkez kendi stadını beğeniyor, bursa ve vodafone arenada çoğu kişiler hemfikir, en cok begenilen iki stad. bizim stadı begenen baska taraftarlara daha hic rastlamadım, bizanslarin forumlarında bizim stada proje cinayeti diye hitap ediyorlar.

Yorum

• Bursanın ve Bjk'nin tribün yapıları dikliği ve yerleşkesi insanları desteklemeye teşvik edici bizim stadın ki köfte ekmek yiyip uyumaya yada sohbet etmeye teşvik edici.

Özellikle bursanın kale arkaları çok canlar yakar.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursanın ve Bjk'nin tribün yapıları dikliği ve yerleşkesi insanları desteklemeye teşvik edici bizim stadın ki köfte ekmek yiyip uyumaya yada sohbet etmeye teşvik edici.

Özellikle bursanın kale arkaları çok canlar yakar.
                                Emirhan geldiğini nasıl da belli ediyor ya

Yorum

Çalışıyor...
                                X