Şuanda yapımı suren son birkaç yıl içinde yapılmış olan ve proje aşamasındaki stadlar arasında en kötü estetiğe sahip stad bizimkisi. Birkaç sene içerisinde şu stad tamamen eski yapı gibi gözükecek herkesin gözüne. O yüzden yapılsın yapılmasın mühim değil isterlerse 5 senede bitirsinler. Ayrıca şampiyonluk maçı tarzı final maçları olmadıkça o stadı bu şehir dolduramaz. Merkezin nüfusu kaç zaten stadı doldursun. Sonuç olarak gereksiz yere harcanan onca maaliyet. Takımlar vergi borçlarını odeyemezken odul gibi stad yapıp vermekte bizim devletten beklenir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa nın stadı müthiş umarım bizimki gölge de kalmaz
Stad kısmını sezona yetiştirmeleri lazım yoksa anlamı kalmayacak
Yorum
-
Stadımız gayet iyi şu en üstteki mesajdaki fotoğraf beni heyecanlandırıyor her geçen gün daha da güzelleşiyor çatı ile beraber çok ihtişamlı olacak herkesin gıpta ile baktığı stadı biz yerin dibine sokuyoruz.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor
40.753
passolig kart sayısı az kaldı stadı doldurmaya ,
konyasporun sattığı passolig sayısı 54 bini geçti. eski statları olsa büyük ihtimalle diğer Anadolu takımları gibi 10 bini bulmayacaktı passolig sayısı. bizim stadın açılış maçı planlandığı gibi 7. ya da 8. ayda olursa gurbetçileri de hesap edersek açılış maçına 70-80 binin üzerinde talep olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan hicmi hic katilmiyorum yorumuna bu stad bize cok sey kazandiracak hicde bosa yapilmiyo vede hicte cirkin degil bekleyelim gorelim kim hakli cikacak
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadımız gayet iyi şu en üstteki mesajdaki fotoğraf beni heyecanlandırıyor her geçen gün daha da güzelleşiyor çatı ile beraber çok ihtişamlı olacak herkesin gıpta ile baktığı stadı biz yerin dibine sokuyoruz.
Abi Allah aşkına hani nerde o gıpta ile bakanlar biyerlerde saklanıpta gecelerimi ortaya çıkaçıyolar ? Ben neden görmüyorum ?
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Allah aşkına hani nerde o gıpta ile bakanlar biyerlerde saklanıpta gecelerimi ortaya çıkaçıyolar ? Ben neden görmüyorum ?
Sent from my iPhone using TapatalkHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka forumlarda diğer takım taraftarları ekseriyetle beğeniyor.
Valla rakip olsam bende beğenirdim
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka forumlarda diğer takım taraftarları ekseriyetle beğeniyor.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın ve Bjk'nin tribün yapıları dikliği ve yerleşkesi insanları desteklemeye teşvik edici bizim stadın ki köfte ekmek yiyip uyumaya yada sohbet etmeye teşvik edici.
Özellikle bursanın kale arkaları çok canlar yakar.
Yorum
Yorum