İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 16:32.Hayat bir gündür o da bugündür.
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi anlamiyorum. O stadi yapmissin, o koltugu takmissin, her yer cicek gibi... Hangi vicdan hangi mantik o koltuga cikip zarar vermeyi düsünebilir? Hic mi ciz etmez insanin ici aklim almiyor.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski koltuk kırılmıyor işte abi, eski koltuğu kırmak için sistemli ve şiddetli bir müdahele gerekiyorama katlanabilir koltuğun üstünde zıplamak yeterli, bi süre sonra mutlaka deforme olacaktır.
Ben de bütün tribünlerde katlanabilir koltuktan yanayım ama bakalım, ben fırsat buldukça ileteceğim ilgililere, inşallah istediğimiz gibi olur.
bu çok işimize yarar hiç değilse bağırmadığın için kimse küfretmez sana
tabi önemli olan ne nasıl görüneceği görüntü olarak çirkin olmazsa böyle olabilirEn son EgeKum tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 17:02.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
kale araklarının tümüyle katlanabilir olmasına karşıyım.
kendilerine başkan diye hitap ettiren kekolar taraftarları bağırmak için çıktığı o direkte millette ana avrat küfür ediyor sırf bağırmadığı için(bi gün ters birine denk gelecekler fena dayak yiyecekler) ve acı olan bunları destekleyenlerde destek veriyor böyle bir zihniyete sahip isnanlar o katlanabilir koltuğu kırar hatta kırmaz ordan çıkarır evine götürür. saldırgan taraftarlar gurupları olan takımlar gurupların olduğu yere asla katlanabilir koltuk koymazMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
tepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
bide lütfen sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmeyin. stattda birbiriyle kavga eden taraftar olduk çıktık. biraz dikkat edelim
Yorum
-
İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
bide lütfen sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmeyin. stattda birbiriyle kavga eden taraftar olduk çıktık. biraz dikkat edelim
Milleti küfürle kiyametle zorla bagirtmanin anlami nedir ki? Gerci bagirsalar da bir faydasini görmüyorduk.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCit cikinca bir sey oluyor muydu güzel kardesim?
Milleti küfürle kiyametle zorla bagirtmanin anlami nedir ki? Gerci bagirsalar da bir faydasini görmüyorduk.
Yorum
-
İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
Yorum
-
Madem koltuklara çıkıp zıplamaları engellenemiyecekse o zaman bu işi avantajımıza çevirmenin yollarını arayalım.
Mesela dünyanın en yüksek zıplayabilen kale arkası için koltuk yerine trampolinler monte edilsin:
Hem bu zıplamalardan kinetik enerji de üretebiliriz belki. Stadyum ışıklarını oradan yakarız. Durdukları anda ışıklar söner ve maç biter....Ömer
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene passoligi protesto eden gruplar seneye yeni stada mı geleceklermiş? Devam etselerdi protestoya.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski koltuk kırılmıyor işte abi, eski koltuğu kırmak için sistemli ve şiddetli bir müdahele gerekiyorama katlanabilir koltuğun üstünde zıplamak yeterli, bi süre sonra mutlaka deforme olacaktır.
Ben de bütün tribünlerde katlanabilir koltuktan yanayım ama bakalım, ben fırsat buldukça ileteceğim ilgililere, inşallah istediğimiz gibi olur.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem koltuklara çıkıp zıplamaları engellenemiyecekse o zaman bu işi avantajımıza çevirmenin yollarını arayalım.
Mesela dünyanın en yüksek zıplayabilen kale arkası için koltuk yerine trampolinler monte edilsin:
Hem bu zıplamalardan kinetik enerji de üretebiliriz belki. Stadyum ışıklarını oradan yakarız. Durdukları anda ışıklar söner ve maç biter....#
Yorum
-
İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke çekirdekten de faydalanabilsek bu konudaÖmer
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi anlamiyorum. O stadi yapmissin, o koltugu takmissin, her yer cicek gibi... Hangi vicdan hangi mantik o koltuga cikip zarar vermeyi düsünebilir? Hic mi ciz etmez insanin ici aklim almiyor.
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir abi benim görüşüm şu eğer kötü gözükmeyecekse kale arkalarındaki köşelerde katlanabilir koltuk olsun kalan orta taraf eski tip koltuk olsun taraftar gurupları ve tepinmeye meraklılar kale arkasına geçer.hem kale arkasında olup bağırmak istemeyen ve rahat koltukta oturmak isteyen köşe taraflara geçer
bu çok işimize yarar hiç değilse bağırmadığın için kimse küfretmez sana
tabi önemli olan ne nasıl görüneceği görüntü olarak çirkin olmazsa böyle olabilir
Yorum
Yorum