Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eski koltuk kırılmıyor işte abi, eski koltuğu kırmak için sistemli ve şiddetli bir müdahele gerekiyor ama katlanabilir koltuğun üstünde zıplamak yeterli, bi süre sonra mutlaka deforme olacaktır.

Ben de bütün tribünlerde katlanabilir koltuktan yanayım ama bakalım, ben fırsat buldukça ileteceğim ilgililere, inşallah istediğimiz gibi olur.
    Koltuk kirilinca nerde ziplayacak bu medeniyetsizler ,koltuk kirmadan da bu isin yapilabilecegini elbette ogrenecekler diger taraftarlari konfordan niye mahrum edelim stadin goruntusunu niye bozalim eski koltuk koymak bence cozum degil ve yeni stada yakismaz.Konya stadinda heryer katlanabilir koltuk ama kucuk bir bolum eski koltuk var inanilmaz siritiyor cirkin bir goruntu.
    En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 16:32.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ciddi ciddi anlamiyorum. O stadi yapmissin, o koltugu takmissin, her yer cicek gibi... Hangi vicdan hangi mantik o koltuga cikip zarar vermeyi düsünebilir? Hic mi ciz etmez insanin ici aklim almiyor.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ciddi ciddi anlamiyorum. O stadi yapmissin, o koltugu takmissin, her yer cicek gibi... Hangi vicdan hangi mantik o koltuga cikip zarar vermeyi düsünebilir? Hic mi ciz etmez insanin ici aklim almiyor.
        İnsanda vicdan olmazsa, utanma olmazsa o insandan her şey beklenir

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eski koltuk kırılmıyor işte abi, eski koltuğu kırmak için sistemli ve şiddetli bir müdahele gerekiyor ama katlanabilir koltuğun üstünde zıplamak yeterli, bi süre sonra mutlaka deforme olacaktır.

Ben de bütün tribünlerde katlanabilir koltuktan yanayım ama bakalım, ben fırsat buldukça ileteceğim ilgililere, inşallah istediğimiz gibi olur.
          bekir abi benim görüşüm şu eğer kötü gözükmeyecekse kale arkalarındaki köşelerde katlanabilir koltuk olsun kalan orta taraf eski tip koltuk olsun taraftar gurupları ve tepinmeye meraklılar kale arkasına geçer.hem kale arkasında olup bağırmak istemeyen ve rahat koltukta oturmak isteyen köşe taraflara geçer
          bu çok işimize yarar hiç değilse bağırmadığın için kimse küfretmez sana
          tabi önemli olan ne nasıl görüneceği görüntü olarak çirkin olmazsa böyle olabilir
          En son EgeKum tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 17:02.
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• kale araklarının tümüyle katlanabilir olmasına karşıyım.
            kendilerine başkan diye hitap ettiren kekolar taraftarları bağırmak için çıktığı o direkte millette ana avrat küfür ediyor sırf bağırmadığı için(bi gün ters birine denk gelecekler fena dayak yiyecekler) ve acı olan bunları destekleyenlerde destek veriyor böyle bir zihniyete sahip isnanlar o katlanabilir koltuğu kırar hatta kırmaz ordan çıkarır evine götürür. saldırgan taraftarlar gurupları olan takımlar gurupların olduğu yere asla katlanabilir koltuk koymaz
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• tepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
              bide lütfen sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmeyin. stattda birbiriyle kavga eden taraftar olduk çıktık. biraz dikkat edelim

Yorum

• İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
                bide lütfen sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmeyin. stattda birbiriyle kavga eden taraftar olduk çıktık. biraz dikkat edelim
                Cit cikinca bir sey oluyor muydu güzel kardesim?

Milleti küfürle kiyametle zorla bagirtmanin anlami nedir ki? Gerci bagirsalar da bir faydasini görmüyorduk.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cit cikinca bir sey oluyor muydu güzel kardesim?

Milleti küfürle kiyametle zorla bagirtmanin anlami nedir ki? Gerci bagirsalar da bir faydasini görmüyorduk.
                  o konu apayrı bi konu. tribün abileri malesef bu konularda biraz yetersiz. hep birlikte eşlik edilen nerdeyse hiç tezahuratmız yok. ben 4-5 yaşlarında maça giderdim, 25 sene geçti hala aynı şeyler söyleniyo

Yorum

• İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tepinmek nedir ya? insanları neden bu şekilde yadırgıyosunuz. seversin sevmezsin beğenirsin beğenmezsin ama (ben de beğenmiyorum) o taraftar grupları olmazsa ki bu sene görüldüğü üzere statta çıt çıkmaz. oralara eğer katlanabilir koltuk koyulsa o kotluk katlanık vaziyetteyken önünde ayakta durmaya yer olmayacakmı. olacaksa neden koltuğun üzerine çıkılsın ki? mal değilya bu adamlar?
                    Çıkarlar, hiç affetmezler, Hayri Gür'e gidip bakmak yeterli.

Yorum

• Madem koltuklara çıkıp zıplamaları engellenemiyecekse o zaman bu işi avantajımıza çevirmenin yollarını arayalım.

Mesela dünyanın en yüksek zıplayabilen kale arkası için koltuk yerine trampolinler monte edilsin:

Hem bu zıplamalardan kinetik enerji de üretebiliriz belki. Stadyum ışıklarını oradan yakarız. Durdukları anda ışıklar söner ve maç biter....
                      Ömer

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene passoligi protesto eden gruplar seneye yeni stada mı geleceklermiş? Devam etselerdi protestoya.
                        +61

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer en kalitelilerinden kullanırlarsa kolay kolay kırılmaz abi. Balyozla zor kırılanlar var.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem koltuklara çıkıp zıplamaları engellenemiyecekse o zaman bu işi avantajımıza çevirmenin yollarını arayalım.

Mesela dünyanın en yüksek zıplayabilen kale arkası için koltuk yerine trampolinler monte edilsin:

Hem bu zıplamalardan kinetik enerji de üretebiliriz belki. Stadyum ışıklarını oradan yakarız. Durdukları anda ışıklar söner ve maç biter....
                          keşke çekirdekten de faydalanabilsek bu konuda
                          #

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            keşke çekirdekten de faydalanabilsek bu konuda
                            Bi de hayal et: şikebahçeli volkan kale de, arakada çekirdek yiyen ve 10 metre yükseklere zıplayan taraftar... abow
                            Ömer

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ciddi ciddi anlamiyorum. O stadi yapmissin, o koltugu takmissin, her yer cicek gibi... Hangi vicdan hangi mantik o koltuga cikip zarar vermeyi düsünebilir? Hic mi ciz etmez insanin ici aklim almiyor.
                              cünkü para kendi cepleri den cikmiyor kardesim, o yüzden adam takmiyor, koltuk kirani kameralardan tespit edip tıpıs tıpıs ödeteceksin o klotugun parasini, bak bakayim birdaha yapiyormu hayvan.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bekir abi benim görüşüm şu eğer kötü gözükmeyecekse kale arkalarındaki köşelerde katlanabilir koltuk olsun kalan orta taraf eski tip koltuk olsun taraftar gurupları ve tepinmeye meraklılar kale arkasına geçer.hem kale arkasında olup bağırmak istemeyen ve rahat koltukta oturmak isteyen köşe taraflara geçer
                                bu çok işimize yarar hiç değilse bağırmadığın için kimse küfretmez sana
                                tabi önemli olan ne nasıl görüneceği görüntü olarak çirkin olmazsa böyle olabilir
                                Onlar da böyle düşünüyor ama bakalım. Hatta alt katı da katlanabilir düşünüyorlarmış, üst kata almayı düşünüyorlar grupları heralde. Gerçi bizim bir avuç grubumuz var zaten, bir kale arkasının üst katını bile dolduramazlar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X