Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok efendim Mete Arat'ın elinde kalan projeymiş falan filan...

Kusura bakmayın ama yapılan diğer stadyumları takip etmeden bu stadyumu eleştirmek tek kelime ile ''KOMİK''!

Şu an Bjk ve Bursa'nın ki de dahil yapılan stadyumlar içerisinde en iyi 2 Stadyumdan birisi ''AKYAZI''!

Kabul etseniz de etmeseniz de, ''Görünen Köy Kılavuz İstemez!''

Stadyum ortada!
    Hepsi kötü ama kötünün iyisi bu.Savunmanız buysa söylenecek söz yok.
    En iyi konuma sahip stad derseniz daha gerçekçi bir yaklaşım olur.
    En son KazazogLu tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 22:46.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok efendim Mete Arat'ın elinde kalan projeymiş falan filan...
      Hakikat bu, kanıt ortada. Diğer dediklerin doğru olabilir ama hakikat bu. Varsa bu konuda bir itirazın alalım bey efendi.

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bakü Crystal Hall'i Akyazı Stadına çok benzetiyorum. Işıklandırmanın ne derece önemli olduğunu anlatabilmek için Crystal Hall'ü birebir örnek alabiliriz.Çatıya lazerler eklenirse havada inanılmaz güzel bir efekt oluşacaktır.

İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Hay masallah bu ne guzelliktir keske bizde yaptirabilsekyaa gerekirse ben kendi payimdan cikarir veririm offf

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamamda herhangi bir çatı malzemesi değilki bu. Gelse gelse loca apartmanının üstündeki çelik parçalar gelir. Çatı malzemesi olduğunu nerden anladı?

Gesendet.
            dostum buyuk demir parcalari. su kirmizi demirler gibi ama griydi. ve buyuk parcalardi.

Yorum

• İlk olarak BAHADIR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakü Crystal Hall'i Akyazı Stadına çok benzetiyorum. Işıklandırmanın ne derece önemli olduğunu anlatabilmek için Crystal Hall'ü birebir örnek alabiliriz.Çatıya lazerler eklenirse havada inanılmaz güzel bir efekt oluşacaktır.

bu resimleri erol ağaoğluna göstermeli 500 binlira gibi bi maliyetle bu ışıklandırma yaptırılabilir belkide tutmaz bile

Yorum

• Kale arkası ve maraton sahaya biraz uzak ee stad da yapıldı onu değiştiremeyiz ama sahayı büyütemez miyiz?

Yorum

• bu resimleri erol ağaoğluna göstermeli 500 binlira gibi bi maliyetle bu ışıklandırma yaptırılabilir belkide tutmaz bile
                  Çok rahat gerçekleştirilebilecek bir proje.

Paramız mı yok...?

Varsın hareketli lazerlerimiz olmasın sabitini yapalım ama yine de yapalım şu ışıklandırmayı
                  İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Bu lazer ışıklandırma tamda Trabzon un girişinde olan bir stad için yapılmalıdır.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu resimleri erol ağaoğluna göstermeli 500 binlira gibi bi maliyetle bu ışıklandırma yaptırılabilir belkide tutmaz bile
                      Ağa bu nedir? Kardeş bu ışıklandırma çok abartı ve daha çok düğün salonuna veya night clublara yakışır bence. Aman aman böyle fikirler sokmayın adamlarının aklına lütfen. Aman!
                      Ömer

Yorum

Bakü Crystal Hall'i Akyazı Stadına çok benzetiyorum. Işıklandırmanın ne derece önemli olduğunu anlatabilmek için Crystal Hall'ü birebir örnek alabiliriz.Çatıya lazerler eklenirse havada inanılmaz güzel bir efekt oluşacaktır.

Petrol zengini Bakü'de bunları yaparsın ama Trabzon'da yapmaya kalksan elektrik yetmez. Neyle neyi karşılaştırıyorsunuz yahu
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Stad uçak güzergahında olduğu için lazer yapılabileceğini sanmıyorum.
                          Ama ışıklandırma olursa çok güzel olur.
                          Swarovski ile de uyumlu olur. Sponsorluk anlaşması yaparsak tabi.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağa bu nedir? Kardeş bu ışıklandırma çok abartı ve daha çok düğün salonuna veya night clublara yakışır bence. Aman aman böyle fikirler sokmayın adamlarının aklına lütfen. Aman!
                            Akçaabatta sahilde geziyorsun, Trabzon tarafına yol aldın, karşında Trabzon parlıyor ışıl ışıl, önünde havada Trabzonspor logosu dalgalanıyor. Nesi varki?

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Aman aman! Sakın! Düğün salonuna çevirmiyelim yeni stadı.
                              Lütfen ya.
                              Ömer

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akçaabatta sahilde geziyorsun, Trabzon tarafına yol aldın, karşında Trabzon parlıyor ışıl ışıl, önünde havada Trabzonspor logosu dalgalanıyor. Nesi varki?

Gesendet.
                                Işıklandırmaya genelde karşıyı değilim. Sade ve spor kompleksine uygun olmalı.

Yukarda ki resimler çok çocuksu ve abartı, ayarını tamamen kaçırmışlar bence.
                                Ömer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X