Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prekast işi aciliyet gerektiren bir iş değil Bursa'nın stadında prekast tam 1 sene evvel bitti çatıya daha yeni başladılar o prekastlar öylece 1 sene bekledi.Çatı işi çok daha fazla süre alıyor en az 3-4 ay bu yüzden çatı işi daha önemli onun da hazırlıkları yapılıyor.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Prekast işi aciliyet gerektiren bir iş değil Bursa'nın stadında prekast tam 1 sene evvel bitti çatıya daha yeni başladılar o prekastlar öylece 1 sene bekledi.Çatı işi çok daha fazla süre alıyor en az 3-4 ay bu yüzden çatı işi daha önemli onun da hazırlıkları yapılıyor.
      Sende söylüyorsun işte,

Çatı önemli ise prekastları erken bitir çatı için fazladan zamanın olsun. Kışın çatı için çalışılabilecek mi muamma.

Ben diyorum ki ilk başladıklarında nasıl kazık çakılan yerde hemen inşaata başladılarsa şimdide aynı hızla yapsınlar.

İşin erken bitmesi yüklenici firma için kötü birşey değil aksine iyi birşeydir. Ne kadar erken biterse o kadar süre sabit maliyete katlanmayacaklar. Karlılıkları artacak.

Sorun ya para yada paranın geldiği yer derim ben yine

Bu arada Bursa örneği bizimle pek örtüşmüyor, zaten 2 sene sarktı onların stadlarının bitiş tarihi.

Yorum

• Içerde şuan prekaast takılıyor mu. Kamera çalışıyor mu. Resim atacak kimse yokmu. Yoksa yağmurdan dolayı stad içinde prekaast takılmıyor mu, yada çalışma yokmu. Resim bekliyoruz arkadaşlardan.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Içerde şuan prekaast takılıyor mu. Kamera çalışıyor mu. Resim atacak kimse yokmu. Yoksa yağmurdan dolayı stad içinde prekaast takılmıyor mu, yada çalışma yokmu. Resim bekliyoruz arkadaşlardan.
          Ben güncel resimleri facebook tan takip ediyorum. Hüseyin emin, stadyum görevlisi saolsun yeni yeni resimler koyuyor. Misal, localardan birisi maviye boyanmis test amacli deneniyor..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnce işçilikten konuşmuyoruz ki biz şu anda en önemli konu prekastlardan bahsediyoruz çok yavaş ilerliyor tek vinçlik iş değil.
            yanlış anlamasın kimse ama bu işin bitim tarihi belli. baştan beri o süreye kadar hatta daha erkenden bitireceğini taahhüt ediyor yüklenici firma.
            bırakalım da işlerini yapsınlar bence.
            her işin bir oluru vardır.
            bazı şeyler dışarıdan görüldüğü gibi değil.
            prekast yerleştirme kameradan izlenirken basit bir şey gibi görünebilir.
            ama ekip işidir. yüklenici 10 tane ekiple anlaşıp her birinini statın 10 farklı yerinde çalıştırmaz. bunu hiç kimse yapmaz.
            özetle bu işin teslim tarihi bellidir. ve zamanında bitecektir.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Zamanla ilgili problem olmaz.herkes rahat olsun.Trabzonspor u en kısa zamanda Avni Aker den çıkarmaları gerekiyor.oradaki rant çok sağlam.

O yüzden seneye Akyazıdayız.relax.
              İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlış anlamasın kimse ama bu işin bitim tarihi belli. baştan beri o süreye kadar hatta daha erkenden bitireceğini taahhüt ediyor yüklenici firma.
                bırakalım da işlerini yapsınlar bence.
                her işin bir oluru vardır.
                bazı şeyler dışarıdan görüldüğü gibi değil.
                prekast yerleştirme kameradan izlenirken basit bir şey gibi görünebilir.
                ama ekip işidir. yüklenici 10 tane ekiple anlaşıp her birinini statın 10 farklı yerinde çalıştırmaz. bunu hiç kimse yapmaz.
                özetle bu işin teslim tarihi bellidir. ve zamanında bitecektir.
                Bende zamanında yetişeceğini düşünüyorum ama anlamsız bir yavaşlama var şu anda. Neyse artık bekleyip göreceğiz.
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 00:27.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.

Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor
                  Stad genel olarak fena değil aslında ama şu loca işinin savunulacak tarafı yok bence loca satışında gerçekçi bir rakam değil il hali hayli hayli yeterdi diye düşünüyorum....
                  sakin olun...

Yorum

• Kaba işler biter önemli olan çatı.

Stad rahat yetişir bence, kışın kaba inşaat biter ilkbahar yaz gibi çatı biter geriye zemin için zaman kalır çevre düzenlemeleri falan ve açılış açı yapılır.
                    Açılış maçı kimle olur acaba, şu forma muhabbetinden aston villa olabilir,kardeş drogheda olabilir, barça çok sükseli olur
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaba işler biter önemli olan çatı.

Stad rahat yetişir bence, kışın kaba inşaat biter ilkbahar yaz gibi çatı biter geriye zemin için zaman kalır çevre düzenlemeleri falan ve açılış açı yapılır.
                      Açılış maçı kimle olur acaba, şu forma muhabbetinden aston villa olabilir,kardeş drogheda olabilir, barça çok sükseli olur
                      turnuva düzenliyelim

Trabzon
                      barça
                      a.villa
                      drogheda

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kale arkasının ikinci kat dikliği çok iyi görünüyor. Şu saçma loca olayı olmasaydı harika bir stat olacaktı ama yinede localar güzel bir makyajla göze batmayabilir.
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• canlı yayın linkini açtım sonunda bu bi mucize

şaka bi yana ikinci katlar baya bi dik duruyo taraftar stada giderse güzel bi ambiyans yakalanabilir..
                          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben güncel resimleri facebook tan takip ediyorum. Hüseyin emin, stadyum görevlisi saolsun yeni yeni resimler koyuyor. Misal, localardan birisi maviye boyanmis test amacli deneniyor..
                            facebook ta nasıl takip ediyorsun bize de yazarmısın?

Loca fotosunu biz de görmek isteriz
                            NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Hüseyin Emin Avni Aker stad müdürüdür. Face'den eklerseniz iyi olur ben ordan takip ediyorum güzel resimler atıyor

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                facebook ta nasıl takip ediyorsun bize de yazarmısın?

Loca fotosunu biz de görmek isteriz

Hüseyin Emin. 1.028 beğenme · 540 kişi bunun hakkında konuşuyor. Dijital İçerik Üretici

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X