Prekast işi aciliyet gerektiren bir iş değil Bursa'nın stadında prekast tam 1 sene evvel bitti çatıya daha yeni başladılar o prekastlar öylece 1 sene bekledi.Çatı işi çok daha fazla süre alıyor en az 3-4 ay bu yüzden çatı işi daha önemli onun da hazırlıkları yapılıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrekast işi aciliyet gerektiren bir iş değil Bursa'nın stadında prekast tam 1 sene evvel bitti çatıya daha yeni başladılar o prekastlar öylece 1 sene bekledi.Çatı işi çok daha fazla süre alıyor en az 3-4 ay bu yüzden çatı işi daha önemli onun da hazırlıkları yapılıyor.
Çatı önemli ise prekastları erken bitir çatı için fazladan zamanın olsun. Kışın çatı için çalışılabilecek mi muamma.
Ben diyorum ki ilk başladıklarında nasıl kazık çakılan yerde hemen inşaata başladılarsa şimdide aynı hızla yapsınlar.
İşin erken bitmesi yüklenici firma için kötü birşey değil aksine iyi birşeydir. Ne kadar erken biterse o kadar süre sabit maliyete katlanmayacaklar. Karlılıkları artacak.
Sorun ya para yada paranın geldiği yer derim ben yine
Bu arada Bursa örneği bizimle pek örtüşmüyor, zaten 2 sene sarktı onların stadlarının bitiş tarihi.
Yorum
-
İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIçerde şuan prekaast takılıyor mu. Kamera çalışıyor mu. Resim atacak kimse yokmu. Yoksa yağmurdan dolayı stad içinde prekaast takılmıyor mu, yada çalışma yokmu. Resim bekliyoruz arkadaşlardan.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnce işçilikten konuşmuyoruz ki biz şu anda en önemli konu prekastlardan bahsediyoruz çok yavaş ilerliyor tek vinçlik iş değil.
bırakalım da işlerini yapsınlar bence.
her işin bir oluru vardır.
bazı şeyler dışarıdan görüldüğü gibi değil.
prekast yerleştirme kameradan izlenirken basit bir şey gibi görünebilir.
ama ekip işidir. yüklenici 10 tane ekiple anlaşıp her birinini statın 10 farklı yerinde çalıştırmaz. bunu hiç kimse yapmaz.
özetle bu işin teslim tarihi bellidir. ve zamanında bitecektir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış anlamasın kimse ama bu işin bitim tarihi belli. baştan beri o süreye kadar hatta daha erkenden bitireceğini taahhüt ediyor yüklenici firma.
bırakalım da işlerini yapsınlar bence.
her işin bir oluru vardır.
bazı şeyler dışarıdan görüldüğü gibi değil.
prekast yerleştirme kameradan izlenirken basit bir şey gibi görünebilir.
ama ekip işidir. yüklenici 10 tane ekiple anlaşıp her birinini statın 10 farklı yerinde çalıştırmaz. bunu hiç kimse yapmaz.
özetle bu işin teslim tarihi bellidir. ve zamanında bitecektir.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 00:27.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o dereceCanlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.
Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyorsakin olun...
Yorum
-
Kaba işler biter önemli olan çatı.
Stad rahat yetişir bence, kışın kaba inşaat biter ilkbahar yaz gibi çatı biter geriye zemin için zaman kalır çevre düzenlemeleri falan ve açılış açı yapılır.
Açılış maçı kimle olur acaba, şu forma muhabbetinden aston villa olabilir,kardeş drogheda olabilir, barça çok sükseli olurÜzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaba işler biter önemli olan çatı.
Stad rahat yetişir bence, kışın kaba inşaat biter ilkbahar yaz gibi çatı biter geriye zemin için zaman kalır çevre düzenlemeleri falan ve açılış açı yapılır.
Açılış maçı kimle olur acaba, şu forma muhabbetinden aston villa olabilir,kardeş drogheda olabilir, barça çok sükseli olur
Trabzon
barça
a.villa
drogheda
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen güncel resimleri facebook tan takip ediyorum. Hüseyin emin, stadyum görevlisi saolsun yeni yeni resimler koyuyor. Misal, localardan birisi maviye boyanmis test amacli deneniyor..
Loca fotosunu biz de görmek isterizNASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefacebook ta nasıl takip ediyorsun bize de yazarmısın?
Loca fotosunu biz de görmek isteriz
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum