Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu stat nerede yaa..
    Bence çatı mükemmel. Keşke bizim çatının alt yüzeyide böyle olsa.....
    gerçekten muazzam, müthiş de ses çıkar.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burası harika olmuş yalnız. Ama açılmıyor. Genel sorun mu yoksa bende mi açılmıyor sadece ?
      Hala sorun yaşayan var mı arkadaşlar? Dün gece iletmiştim kamera ile ilgilenen kişiye ama geri dönmedi...

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben kale arkalarini ve maratonu kastetdim.. insallah o iki kat arasindaki bosluk cok fazla göze batmaz..en büyük endisem bu yönde..

mesela burasi gecen metalistle oynadigimiz stad (olmamasi gereken bu)
        http://ukrainefan.com/wp-content/upl...vArena_008.jpg
        Hemen hemen aynısı olacak bizimki de...

Yorum

• Localar küçük mü bana mı öyle geliyor ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Localar küçük mü bana mı öyle geliyor ?
            Bence küçük, 20-25 m2. Ben olsam numaralıdaki locaları ikişerli birleştirip büyük loca yapardım. Yeni eklenen localar da mevcut halleriyle kalırdı, böylelikle her keseye göre locamız olurdu...

Yorum

• Kat arasına böyle led paneller koymayı düşünüyorlar mı acaba, gayet şık oluyor.
              .

Yorum

• led paneller yönetimin bileceği iş. bence koyulmalı hatta katlı loca aralarına da koyulmalı. çok daha estetik bir görüntü olur.. maç sıralarında aynı anda gool yazısı yazması renkli reklamlar dönmesi filan çok hoş bir görüntü oluşturur

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Locaların küçük ya da büyük olması benim umrumda değil, kodamanlar düşünsün, ben tribünden rahat rahat, insan gibi maçımı izleyeyim, loca falan beni ilgilendirmiyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Localar küçük mü bana mı öyle geliyor ?
                    locada ne yapmayi düsündügüne bagli
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Birbirimizle muhatap olurken düzgün bir üslup kullanalım lütfen...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kat arasına böyle led paneller koymayı düşünüyorlar mı acaba, gayet şık oluyor.
                        Aynen çok şık, hem artı reklam geliri..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• En iyi günümüzde bile Trabzon daki taraftar dolduramaz bu stadi.

Düzköy de yolumu sasirdim ve bu manzarayla karsilastim
                          En son Erdogan tarafından düzenlendi; 22.09.2014, 20:14.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            led paneller yönetimin bileceği iş. bence koyulmalı hatta katlı loca aralarına da koyulmalı. çok daha estetik bir görüntü olur.. maç sıralarında aynı anda gool yazısı yazması renkli reklamlar dönmesi filan çok hoş bir görüntü oluşturur
                            yapılan anlaşmaya göre yüklenici firma yeni statımıza led reklam panoları alacak. halihazırda bizim avni akerdeki reklam panolarını da yeni statın 2. kat aralarına monte ederiz (eğer çöpe atmayacaklarsa tabi)..

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En iyi günümüzde bile Trabzon daki taraftar dolduramaz bu stadi.

Düzköy de yolumu sasirdim ve bu manzarayla karsilastim
                              Bu manzarada aklına bumu geldi yani. Oturdun burasını dolduramayız mı dedin gerçekten ?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yapılan anlaşmaya göre yüklenici firma yeni statımıza led reklam panoları alacak. halihazırda bizim avni akerdeki reklam panolarını da yeni statın 2. kat aralarına monte ederiz (eğer çöpe atmayacaklarsa tabi)..
                                bence bizimkiler avni akerdeki panolari tokiye satarlar yeni avni akere dösensin diye
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X