İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası harika olmuş yalnız. Ama açılmıyor. Genel sorun mu yoksa bende mi açılmıyor sadece ?
Yorum
-
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kale arkalarini ve maratonu kastetdim.. insallah o iki kat arasindaki bosluk cok fazla göze batmaz..en büyük endisem bu yönde..
mesela burasi gecen metalistle oynadigimiz stad (olmamasi gereken bu)
http://ukrainefan.com/wp-content/upl...vArena_008.jpg
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalar küçük mü bana mı öyle geliyor ?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalar küçük mü bana mı öyle geliyor ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Birbirimizle muhatap olurken düzgün bir üslup kullanalım lütfen...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleled paneller yönetimin bileceği iş. bence koyulmalı hatta katlı loca aralarına da koyulmalı. çok daha estetik bir görüntü olur.. maç sıralarında aynı anda gool yazısı yazması renkli reklamlar dönmesi filan çok hoş bir görüntü oluşturur
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi günümüzde bile Trabzon daki taraftar dolduramaz bu stadi.
Düzköy de yolumu sasirdim ve bu manzarayla karsilastim
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapılan anlaşmaya göre yüklenici firma yeni statımıza led reklam panoları alacak. halihazırda bizim avni akerdeki reklam panolarını da yeni statın 2. kat aralarına monte ederiz (eğer çöpe atmayacaklarsa tabi).."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum