Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelecek sezonun başına yetişmeyecekse stadyum hiç acele etmesinler, 2016 Ocak'ta, devre arasından sonra açsınlar. Bazı şeyleri eksik kalmış, halen inşaat kokan bie stadyumda oynamaya gerek yok. Kompleksin tamamının adam gibi bitmesini beklesinler.

Yorum

• localı tribününde; kırmızı çizdiğim kısım portatif çelik yapım tribün olsa, siyah çizdiğim kısım alt tribün çıkış tünelleri olsa , localı tribünün tüm olumsuz görüntüsü bir anda kaybolur.
      teknik anlamda bunu uygulamak çok zor mu acaba? bilgisi olan bir renktaş açıklayabilir mi? kaç gündür bu konu aklıma takıldı..
      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 21.09.2014, 12:53.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en cok da resimdeki huseyin avni aker yerleskesi olayi hosuma gitti.. Helal olsun sana be Bekir
        aynen renktaş. benimde hoşuma gitti. amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bencede. bu isim güzel.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Spor Yerleşkesi on numara olmuş bu resimler çok daha fazla paylaşılmalı ve taraftarın kompleksin ismi noktasında ki tavrı net şekilde gösterilmeli..

Bekir eyvallah kardeş sağ olasın.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

localı tribününde; kırmızı çizdiğim kısım portatif çelik yapım tribün olsa( loca sahipleri için) siyah çizdiğim kısım alt tribün çıkış tünelleri olsa , localı tribünün tüm olumsuz görüntüsü bir anda kaybolur.
            teknik anlamda bunu uygulamak çok zor mu acaba? bilgisi olan bir renktaş açıklayabilir mi? kaç gündür bu konu aklıma takıldı..
            senin cizdigin yerde loca yokki, orasi protokolun girisleri
            ic tarafdada toplanti alanlari, restoran, mutfak vs gibi yerler olacak
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senin cizdigin yerde loca yokki, orasi protokolun girisleri
              ic tarafdada toplanti alanlari, restoran, mutfak vs gibi yerler olacak
              şöyle bir portatif tribünle kötü görüntüden kurtulmak mümkün olur bence.

Yorum

localı tribününde; kırmızı çizdiğim kısım portatif çelik yapım tribün olsa, siyah çizdiğim kısım alt tribün çıkış tünelleri olsa , localı tribünün tüm olumsuz görüntüsü bir anda kaybolur.
                Alt tribünün devamı şeklinde yapılabilir bence. Teknik olarak da bir sorun oluşturacağını sanmıyorum. Ama bu tip düzenlemeler ancak kulüp stadı devraldıktan sonra gündeme gelebilir. TOKİ şu an tek kelime dahi duymak istemiyor değişiklik adına...

İleride kulüp kendine göre değişikliklere mutlaka gidecektir. Biz de elimizden geldiğince görüşlerimizi bildirelim, belki dinleyen birileri olur

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alt tribünün devamı şeklinde yapılabilir bence. Teknik olarak da bir sorun oluşturacağını sanmıyorum. Ama bu tip düzenlemeler ancak kulüp stadı devraldıktan sonra gündeme gelebilir. TOKİ şu an tek kelime dahi duymak istemiyor değişiklik adına...

İleride kulüp kendine göre değişikliklere mutlaka gidecektir. Biz de elimizden geldiğince görüşlerimizi bildirelim, belki dinleyen birileri olur
                  Aynen agbi o kale arkası tribünü 7m olamadı için bende cabalicam yanındayım bu de su ambulans tünelleri 2 te inmeli.

Yorum

şöyle bir portatif tribünle kötü görüntüden kurtulmak mümkün olur bence.

Bu stat nerede yaa..
                    Bence çatı mükemmel. Keşke bizim çatının alt yüzeyide böyle olsa.....

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stat nerede yaa..
                      Euro 2016 Fransa şampiyonasında kullanılacak bir stadyum. Özelliği iskeletinin komple çelik yapılması.

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stat nerede yaa..
                        Bordeux 42 binlik yeni statı. Çatı tam benim hayalimdeki gibi.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet.alt tribünün devamı şeklinde portatif tribün yapılabilirse harika olur. Hem kapasite 500-700 artar hemde localı tribünün görüntüsü düzelir. İleride olur inşallah.
                          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 21.09.2014, 20:43.

Yorum

• canlı yayın yapan kameranın sitesi değişmiş. yeni mi değişti acaba ilk kez görüyorum daha rahat izleniyor şimdi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              canlı yayın yapan kameranın sitesi değişmiş. yeni mi değişti acaba ilk kez görüyorum daha rahat izleniyor şimdi.

http://212.156.87.134/index.php?controller=login
                              Burası harika olmuş yalnız. Ama açılmıyor. Genel sorun mu yoksa bende mi açılmıyor sadece ?
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maci televizyondan izleyenler icin problem yok o taraf zaten gözükmicek.
                                ben kale arkalarini ve maratonu kastetdim.. insallah o iki kat arasindaki bosluk cok fazla göze batmaz..en büyük endisem bu yönde..

mesela burasi gecen metalistle oynadigimiz stad (olmamasi gereken bu)

Yorum

Çalışıyor...
                                X