Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oy verirken düsünecektiniz bu demokrasi düsmanlarina. Simdi ben size Akp demokrasisini anlatayim kisaca: Eger RTE Ismini begenmiyorsaniz parti kurup iktidara geleceksiniz sonra ismi degistireceksiniz.Yoksa hashasi , sülük darbeci olursunuz, inim inim inlersiniz.

Yorum

• Gökhan Dinç ‏@gkndinc 23 sn.
      Az sonra yönetim kurulumuz resmi internet sitemiz http://www.trabzonspor.org.tr den Akyazı Projesi ile ilgili açıklama yapacaktır.
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan Dinç ‏@gkndinc 23 sn.
        Az sonra yönetim kurulumuz resmi internet sitemiz http://www.trabzonspor.org.tr den Akyazı Projesi ile ilgili açıklama yapacaktır.
        Açıklama geldi şimdi resmi siteden

Yorum

• Açılmıyor sayfa

Yorum

• Boyun bükenin boynu kırılsın. Stat yıkılsın demeyin. Zaten bizim olandan vazgeçmek ne demek? O stat bizim. İsmi de bizim.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya kardesim biz bu baslikta Resimler görmek istiyoruz yada stad hakkinda konusmak istiyoruz. Öbür dava icin baska bir baslik var zaten ordan yapin tartismanizi.
              yazar burda diyorki

ben bu ismin komplekse verilmesinden gayet memnunum

burası stad başlığı

tartışılan konu stadın bulunduğu komplekse verilecek olan isim

stad ile direk alakalı
              sakin olun...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yazar burda diyorki

ben bu ismin komplekse verilmesinden gayet memnunum

burası stad başlığı

tartışılan konu stadın bulunduğu komplekse verilecek olan isim

stad ile direk alakalı
                Bekir reyiz bu iş kesinleşene kadar resim çekmeyeceğini açıkladı. Bakalım kim resim çekecek ona.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..

Bekir kardes hep orta bir cizgide yer aldi. ne o tarafta ne bu.. dusuncelerini merak ediyorum. bir insan ya RTE ismini ister yada istemez.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..

Bekir kardes hep orta bir cizgide yer aldi. ne o tarafta ne bu.. dusuncelerini merak ediyorum. bir insan ya RTE ismini ister yada istemez.
                    Bence bugüne dek -özellikle son olaylarda- Bekir'in yazdıklarını ve yaptıklarını anlayamamışsın. Halbuki net konuştu.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..

Ben hep siyasi tartışmalardan uzak durup, bu başlıkta sadece "stadyumu" tartışmak gayreti içinde oldum ama bu son olay artık kabul edilemez. Bu isim, istenilen yere verilebilir ama Trabzonsporla alakalı hiçbir yerde bu ismin geçmesini kabul edemem. Bu da benim neçizane tepkimdir, elimden gelen budur.

Bu iş istediğimiz şekilde sonuçlandığında paylaşımlarım kaldığı yerden devam edecektir.

Yorum

• Bekir kardeşim dolgu alanının ismi bizi ilgilendirmiyor. Stadyum ismine Trabzonspor umuz karar verecek. Ama şu OFG denen ajan bozuntusu kuklaya haddi bildirilmeli.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir kardeşim dolgu alanının ismi bizi ilgilendirmiyor. Stadyum ismine Trabzonspor umuz karar verecek. Ama şu OFG denen ajan bozuntusu kuklaya haddi bildirilmeli.
                          Biliyorum abi ama o isim o alana verilirse stadın isminin bi önemi kalmıyor artık. Ali Sami Yen nasıl aynen korunduysa Avni Aker de aynı şekilde korunmalıdır.

Niye biz kardeşlerim, niye biz? Ensemize vuran lokmamızı alıyor. Artık bişeyler yapmak lazım.

Yorum

• Bekir abi sen genede resimlerini cekmeye devam et. Ben inanmiyorun boyle biseye izin verilecegine.
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekir abi sen genede resimlerini cekmeye devam et. Ben inanmiyorun boyle biseye izin verilecegine.
                              Tepki vermek lazım kardeşim, yoksa kimse dikkate almaz bizi. Erol Ağaoğlu ben bu paylaşımı yaptıktan beş dakika sonra beni aradı, öyle bişey olmayacak, canını sıkma dedi, seni toplantıya da çağıracağım dedi. Ne düşündüğümüzü, hassasiyetlerimizi, isteklerimizi bilsinler...

Hiçbir şey olmamış gibi devam edersek hiçkimseye hiçbir şey yaptıramayız....

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tepki vermek lazım kardeşim, yoksa kimse dikkate almaz bizi. Erol Ağaoğlu ben bu paylaşımı yaptıktan beş dakika sonra beni aradı, öyle bişey olmayacak, canını sıkma dedi, seni toplantıya da çağıracağım dedi. Ne düşündüğümüzü, hassasiyetlerimizi, isteklerimizi bilsinler...

Hiçbir şey olmamış gibi devam edersek hiçkimseye hiçbir şey yaptıramayız....
                                haklisin abi.. insallah Trabzonsporumuza yakisir bir isim bulunur
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

Çalışıyor...
                                X