Oy verirken düsünecektiniz bu demokrasi düsmanlarina. Simdi ben size Akp demokrasisini anlatayim kisaca: Eger RTE Ismini begenmiyorsaniz parti kurup iktidara geleceksiniz sonra ismi degistireceksiniz.Yoksa hashasi , sülük darbeci olursunuz, inim inim inlersiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gökhan Dinç @gkndinc 23 sn.
Az sonra yönetim kurulumuz resmi internet sitemiz http://www.trabzonspor.org.tr den Akyazı Projesi ile ilgili açıklama yapacaktır..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Dinç @gkndinc 23 sn.
Az sonra yönetim kurulumuz resmi internet sitemiz http://www.trabzonspor.org.tr den Akyazı Projesi ile ilgili açıklama yapacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardesim biz bu baslikta Resimler görmek istiyoruz yada stad hakkinda konusmak istiyoruz. Öbür dava icin baska bir baslik var zaten ordan yapin tartismanizi.
ben bu ismin komplekse verilmesinden gayet memnunum
burası stad başlığı
tartışılan konu stadın bulunduğu komplekse verilecek olan isim
stad ile direk alakalısakin olun...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazar burda diyorki
ben bu ismin komplekse verilmesinden gayet memnunum
burası stad başlığı
tartışılan konu stadın bulunduğu komplekse verilecek olan isim
stad ile direk alakalı
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
bekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..
Bekir kardes hep orta bir cizgide yer aldi. ne o tarafta ne bu.. dusuncelerini merak ediyorum. bir insan ya RTE ismini ister yada istemez.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..
Bekir kardes hep orta bir cizgide yer aldi. ne o tarafta ne bu.. dusuncelerini merak ediyorum. bir insan ya RTE ismini ister yada istemez.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir reisin tepkisi neye onu bir turlu anlamadim.. Ismin RTE olmasinda ne gibi bir sakinca var kafasindami yoksa o da cogunluk gibi dusunup boyle birseyi onaylamadigindan dolayimi boyle bir karar aldi..
Bekir kardes hep orta bir cizgide yer aldi. ne o tarafta ne bu.. dusuncelerini merak ediyorum. bir insan ya RTE ismini ister yada istemez.
Bu iş istediğimiz şekilde sonuçlandığında paylaşımlarım kaldığı yerden devam edecektir.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeşim dolgu alanının ismi bizi ilgilendirmiyor. Stadyum ismine Trabzonspor umuz karar verecek. Ama şu OFG denen ajan bozuntusu kuklaya haddi bildirilmeli.
Niye biz kardeşlerim, niye biz? Ensemize vuran lokmamızı alıyor. Artık bişeyler yapmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abi sen genede resimlerini cekmeye devam et. Ben inanmiyorun boyle biseye izin verilecegine.
Hiçbir şey olmamış gibi devam edersek hiçkimseye hiçbir şey yaptıramayız....
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepki vermek lazım kardeşim, yoksa kimse dikkate almaz bizi. Erol Ağaoğlu ben bu paylaşımı yaptıktan beş dakika sonra beni aradı, öyle bişey olmayacak, canını sıkma dedi, seni toplantıya da çağıracağım dedi. Ne düşündüğümüzü, hassasiyetlerimizi, isteklerimizi bilsinler...
Hiçbir şey olmamış gibi devam edersek hiçkimseye hiçbir şey yaptıramayız....Onur Recep Kivrak
Yorum
Yorum