Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takim sahaya gök gürültüsü ile cikabilir, muhtesem olur. Önceden son mohikan müzigi ile cikiyorduk sanirim?
    İpsiz Recep vardı o çok güzeldi.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takim sahaya gök gürültüsü ile cikabilir, muhtesem olur. Önceden son mohikan müzigi ile cikiyorduk sanirim?
      Bununla çıkıyoruz : https://soundcloud.com/enis-nar/trabzonspor-coming

Bu değişmesin bence. Olabilecek en güzel müzik. Hem karadenizi yansıtıyor hemde gaz veriyor. Hah huh lu falan
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bununla çıkıyoruz : https://soundcloud.com/enis-nar/trabzonspor-coming

Bu değişmesin bence. Olabilecek en güzel müzik. Hem karadenizi yansıtıyor hemde gaz veriyor. Hah huh lu falan
        Bu da iyiymis, buna gök gürültüsü ile remix yapilabilir. Acayip bir sey olur hem de.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de hem bu fikri hem de saha tribün arasının yeşil olması önerisini yolladım Erol Ağaoğlu'na. Herkes yollasın arkadaşlar, daha etkili oluruz...
          mavi de güzel olur abi hem tribünler tek renk bordo olursa mavi iyi katkı yapar görüntüye.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mavi de güzel olur abi hem tribünler tek renk bordo olursa mavi iyi katkı yapar görüntüye.
            Bunun için de anket yapmayalım şimdi, yeşil iyidir iyi

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunun için de anket yapmayalım şimdi, yeşil iyidir iyi
              yapalım abi demokratik bi ülke burası Valla şu tribün rengi belli olsun da gerisi çok önemli değil. He birde çatı ışıklandırması olsun tabi ki.
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• @tekinonline
                bahsettiğin örnek için bir link var mı ben bulamadım.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konu açamadığımdan buraya yazıyorum umarım yetkili biri görür de başlık açar.

atlanta hawks kendi sahasındaki maçlarda al harford sayı atınca stadyumda bi kartal sesi yankılanıyor acayipte gaza getiriyor en azından beni. böyle ses efektli uygulamalar tüm NBA da var.

asıl konuya gelecek olursak. avni akerde başlayıp bunu akyazı stadında da devam ettirebiliriz.

gol attıktan sonra şiddetli bi gök gürültüsü efekti fena olmazdı. rakip olsam korkardım yalan yok. madem ki fırtına diyoruz alın size fırtına. hafif bi rüzgarla başlayıp gök gürültüsüyle bitebilir sonrasında trabzonsporumuzun golü .... diye gider işte.

veya maçı kazandıktan sonra ancak maç içinde olması daha iyi olur.
                  Fikir için bende kardeşimi tebrik ediyorum yalnız,Avni akerdeki her golden sonra zaten kazım koyuncunun mükemmel marşı çalıyor,bence bundan daha iyisi zaten olamazki,ayrıca ipsiz recep dizi miziğide gerek kemence gerekse ha hu sesleriyle çıkış müziği için çok ideal bir müzik
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

atlanta hawks kendi sahasındaki maçlarda al harford sayı atınca stadyumda bi kartal sesi yankılanıyor acayipte gaza getiriyor en azından beni. böyle ses efektli uygulamalar tüm NBA da var.

asıl konuya gelecek olursak. avni akerde başlayıp bunu akyazı stadında da devam ettirebiliriz.

gol attıktan sonra şiddetli bi gök gürültüsü efekti fena olmazdı. rakip olsam korkardım yalan yok. madem ki fırtına diyoruz alın size fırtına. hafif bi rüzgarla başlayıp gök gürültüsüyle bitebilir sonrasında trabzonsporumuzun golü .... diye gider işte.

Adamsin, orjinal fikir budur iste. Zevk almak, keyif almak derken bundqn bahsediyoruz.kurtlar vadisinin jeneriginde vardi boyle bir gok gurultusu mesela. Sezon baslamadan, yetkililete iletmek lazim.biraz da supriz olsun, fazla dillendirilmesin ilk mac da fener maci gol atarsak fena olur

Yorum

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fikir için bende kardeşimi tebrik ediyorum yalnız,Avni akerdeki her golden sonra zaten kazım koyuncunun mükemmel marşı çalıyor,bence bundan daha iyisi zaten olamazki,ayrıca ipsiz recep dizi miziğide gerek kemence gerekse ha hu sesleriyle çıkış müziği için çok ideal bir müzik

Arada degisiklik iyidir. Denemekten zarar gelmez.

Yorum

• renkdaşlarıma teşekkür ediyorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @tekinonline
                        bahsettiğin örnek için bir link var mı ben bulamadım.
                        valla konuya yazmadan önce çok aradım ama bulamadım sayılardan sonra hep kesilmiş görüntü diğer görüntülere geçilmiş. ancak kesinlikle var böyle bi efekti hawks'ın NBA izleyenler bilir. veya yakınlarınızda nba2k14 oyunu olan varsa ordan da bakabilirler.
                        lay lay lay

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende memnunum kazım abinin sesini duymaktan ancak ben rakibin irkileyeceğini düşünerek önerimi yaptım rakibi bırakın herkes irkilir. bilmiyorum yani ağzımla ses çıkartıp deniyorum o bile hoş oluyor
                          lay lay lay

Yorum

İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son zamanlarda duyduğum en güzel fikir tebrik ederim.
                            İnşallah uygulanır. Özellikle golden sonra yapılacak anons öncesi muazzam atmosfer oluşturabilir bu uygulama.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Gerçekten orjina fikir. Söyle bir gözümün önünde canlandirdim da, müthis olur bence.

Yorum

• gök gürültüsinlen kazim abinin parcasini kombine edebilirizde bence
                                gol oldum 3-5saniye gök gürültüsü pesine al sana kazim abi
                                zaten simdi gecen sezondan 3-4 golümüzü seyrettim en erken müzigin calisi golden 10saniye sonra
                                bu sürenin effektif kullanildiginda iyi kombinasyonu kullanmakta sorun teskil etmez
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X