Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• deniz dalgası gibi açık maviden koyu maviye geçişli mavi tonlarının olduğu bir uygulama atmosfer oluşturabilir.

Yorum

• Bu alttaki taraftar modelini üste yapıp, alta da dalga ya da fırtına görseli yapılabilir diye düşündüm.

Renkleri sen uyarla Cem hangisi iyi giderse.

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Koltukları kırmayın ama maçta 2 senede geri getirilmez bu şekiller )
        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koltukları kırmayın ama maçta 2 senede geri getirilmez bu şekiller )
          Passolig var ya dertler bitecek
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• öteki baslikta yazdigim gibi, koltuklara dalga motivi uygulanabilse müthis olur

Yorum

• * Valla bende bu çökme,kayma haberlerinden işkillenmiyor değilim, Allah korusun
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öteki baslikta yazdigim gibi, koltuklara dalga motivi uygulanabilse müthis olur
                koltuklara dalga motifi eklemenin tasarımsal bir karşılığı yok, mesela emirates stadındaki gibi dalgalı bir tribün inşa edilseydi, onun üzerine renk çalışması yapılabilirdi. böyle sadece resim olur. iyi tasarım anlayışına uygun değil bence.

Yorum

• stad yapılınca çok daha iyi bir Trabzonspor olacak inşallah...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Valla bende bu çökme,kayma haberlerinden işkillenmiyor değilim, Allah korusun
                    Attın ortaya bişe daha.

Yorum

• inşaattan çok anlamam yanlışta bir şey demek istemiyorum ama TRABZON dan dönmeden en son gördüğüm sdat baya bitmiş bitmişte insana dıştan bakınca çok dayanıklı değilmiş gibi geliyor umarım sadece bir göz yanılmasıdır bu. deniz doldurulduğu için insan bi korkmuyor değil malum karadenizimizin dalgası pek bi hırçındır

BORDO YÜREKLER MAVİ DÜŞLER.....
                      en sevdiğiniz lazzzz :))))

Yorum

• bende inşaat mühendisi değilim ama bekir beyin resimlerinden göründüğü üzere gayette sağlam bir yapı inşa edildiği ortada.zaten yapan kişinin bizim oralı olması ve şehrimiz için en iyisi için uğraşıyoruz demesi de boşuna değildir bence.ayrıca bunların hepsini geçtim her maçta onbinler insanın orda bulunduğunu düşünürsek sağlam yapılmayacak bir yapının çökmeden dolayı okadar insana vereceği zararı hiç bir firma göze alamaz.koltuk renginede gelince benficamıydı tam hatırlıyamadım ama tek renk bordo olmasından yanayım
                        bütün trabzonlulara selam

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadyumumuz malzeme konusunda kaliteli. Dış kaplaması bile New York'dan getirtilecek ve çok pahalı bir malzeme.
                          new yorktan gelecek olmasi kaliteli oldugu anlaminami geliyor ? amerikan mali = kalite mi ?

amerikada yasadigim malzeme kalitelerini az cok bildigim icin soyluyorum.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar önceden dedim yine diyeyim; Stadımız o gördüğünüz dolgunun üzerinde durmuyor. Stadın temeli deniz tabanındaki kayalara saplanmış Fore Kazık Rijit sistem üzerinde duruyor. Binlerce kazık var temelde. Yani o dolguyu komple alsak stad denizin üstünde durmaya devam eder. Fore Kazık Rijit sistemde esneme payı yoktur. Kazıklar çok yüksek basınca dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu basıncı aşabilecek bir deprem veya dalga zaten Trabzon'u komple götürür. Kimse o an stadın derdine düşmez. Ve şuan stadımız dünyada dolgu alanı üstüne kurulan en büyük kapasiteli stad ünvanına kavuşacak inşaat bittiğinde. Bu mühendisliği görmek için hem ülke çapından, hemde yurt dışından gelen mühendisler bile oluyor. Ve mimarideki kaplamasından da bahsetmiştim yine. Dünyada şuan sadece japonya'da kullanılan çok kaliteli bir malzeme. Özelliği kendi kendini yineleyebilmesi. Bence artık stadımızı küçümsemeye çalışmayın. Eğer her şey yolunda giderse çok iyi bir proje çıkacak ortaya. Betonarme kısım bitti çelik bölüm başlıyor yakın zamanda. Stadın görüntüsü aniden değişmeye başlayacak. İhtişamı artacak.

NOT: Zamanla dolguda küçük çökmeler olabilir. Ancak bu yapıları etkilemez ve düzeltilebilir çökmeler olur bunlar. Bu tür büyük dolgularda yer yer çökmeleri engellemek şuanki teknolojide çok zor. Dünyanın saygıyla eğildiği Dubai mimarisinde ve mühendisliğinde bile buna engel olunamıyor, zeminde çökmeler oluyor bazen ama anında gideriliyor. Bizim projemizde de bu tarz çöekmeler olabilir ancak yapılara zarar vermez ve kısa sürede giderilir. Tabi bu dönemlerde "Stadyum çöküyor işte ben demiştim" diye çok insan çıkar
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Attın ortaya bişe daha.
                              He de geç abi. Sıkıntı yok
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• geçen bir belgeselde görmüştüm, Çin'de adamlar yaptıkları binada kullanılacak renkleri belirlemek için farklı tonlar ve kimyasallarda renkleri uygulayıp, güneşin soldurma oranını ve renklerin en etkili tonunu yakalamaya çalışıyorlardı. Ayrıca tahliye sistemini simüle ederek en hızlı tahliye nasıl sağlanır belirleyip inşa planını değiştirmişlerdi.
                                Bu 5 sene once çekilmiş bir belgeseldi, biz tabii inşaat sektöründe çok ilerideyiz Çinlilerden falan.
                                ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X