İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
u will need justice at the end..
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki zaten fotoğrafta da sağ altta ki merdivene bakınca anlaşılıyor..
Teşekkürler....
Yorum
-
Stadın etrafındaki alanların da kiralanması çok önemliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Mevcut stadyum ile kıyaslandığında akyazı nasıl 41 bin kişilik olacak anlamış değilim, milleti kucak kucağa mı oturtacaklar? Koltuklar kaç cm acaba? Koltuk arası mesafe nedir?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurus ödemiyorsun ? 2 yıldır yurt dısındayım hala daha Turkıyeye vergi ödüyorum. 2 ay once geldim deposu arabanın 270 tl ye doldu.. yarısından cogu vergi. sonra kalkmıs bana birşey ödemiyorsun diyorsun. hadi ordanGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledışardan değil ama içeriden daha heybetli görünüyor stat.bir de ikinci katı 22 basamak saydım ben 24 olmayacak mıydı?
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarıda ki görsel iyi bir fikir ama genelde şehrin en kalabalık meydanlarına kuruluyor,bizim stad şehir dışında olduğundan sanmıyorum yapılacağını anca seyircisiz oynama cezası alırsak ozaman stadın yanına kurulur
amerikan tarzı gibi olmuş kale arkaları locaları , nfl ligi oynanan stadlarda kale arkaları locaları bayağı pahalı diye duymuştum ama bizde uyarmı bilmem...
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAusturyada yasiyorum ve taxi soforlugu yapi orum arabama koydugum herbir litremazotun yuzde 70 i devlete vergi olarak kesiliyor.tamam turkiyede benzin fiyatlari cokyuksek ama petrol tezervin yoksa yada alternatif cozumler uretemiOsan o parayi pasa pasa odersin bu heryerde boyle malesefEn son erolizmts tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:40.
Yorum
Yorum