Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonda ki o topraklar devletin değil mi? ve ya hüseyin avni aker ve çevresi? bir çok ile statlarının karşılığı olarak uzak yere basit bir stat yapılırken trabzona kocaman bir kompleks yapılıyor üstelik sen kuruş harcamıyorsun. bir de tamamının sana ait olmasını bekliyorsun. evet kulağa hoş geliyor tüm gelirlerin trabzonspora kalması zaten ona uğraşılıyor belkide öyle olacak ama diğer takımlarla şehirlerle kıyaslarken bu kadar rantı trabzonspora kalması da ayrıca bir rant oluyor..
    kurus ödemiyorsun ? 2 yıldır yurt dısındayım hala daha Turkıyeye vergi ödüyorum. 2 ay once geldim deposu arabanın 270 tl ye doldu.. yarısından cogu vergi. sonra kalkmıs bana birşey ödemiyorsun diyorsun. hadi ordan
    u will need justice at the end..

Yorum

• Kale arkası alt kat tribünleri ve diğer tribünler bu şekilde zemine kadar indirilecek dimi?
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kale arkası alt kat tribünleri ve diğer tribünler bu şekilde zemine kadar indirilecek dimi?
        Tabi ki zaten fotoğrafta da sağ altta ki merdivene bakınca anlaşılıyor..

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabi ki zaten fotoğrafta da sağ altta ki merdivene bakınca anlaşılıyor..
          Konu Trabzonspor olunca enterasan işlere imza atılabilir, yine de sorayım dedim

Teşekkürler...
          .

Yorum

• Stadın etrafındaki alanların da kiralanması çok önemli
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kim ne derse desin eger localar kabak gibi belli olmayacaksa(ki olmayacak localarin onune mini tribun yapilacak) 3 katli loca guzel olacak ve bittiginde tarafli tarafsiz bursanin stadindan guzel olacak ben bursanin satdini hic begenmiyorum
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Spartak stadindan tek farki cati.diger konularda neredetse ayni eger membran kaliteli olursa guzel bir catimiz olur.bir de stadin platform uzerinde olmasi cok ii
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Şike aniti
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• bu stadın mimari projesini bulabilir miyiz?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Mevcut stadyum ile kıyaslandığında akyazı nasıl 41 bin kişilik olacak anlamış değilim, milleti kucak kucağa mı oturtacaklar? Koltuklar kaç cm acaba? Koltuk arası mesafe nedir?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kurus ödemiyorsun ? 2 yıldır yurt dısındayım hala daha Turkıyeye vergi ödüyorum. 2 ay once geldim deposu arabanın 270 tl ye doldu.. yarısından cogu vergi. sonra kalkmıs bana birşey ödemiyorsun diyorsun. hadi ordan
                        Austuryada yasiyorum ve taxi soforlugu yapi orum arabama koydugum herbir litremazotun yuzde 70 i devlete vergi olarak kesiliyor.tamam turkiyede benzin fiyatlari cokyuksek ama petrol tezervin yoksa yada alternatif cozumler uretemiOsan o parayi pasa pasa odersin bu heryerde boyle malesef
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dışardan değil ama içeriden daha heybetli görünüyor stat.bir de ikinci katı 22 basamak saydım ben 24 olmayacak mıydı?
                          Birinci kat 24, ikinci kat 25 basamaklı olacak diye biliyorum. Dediğin gibi ikinci katta 22 basamak var gibi. Yani olması söylenenden 3 basamak eksik. Maraton ve kale arkalarından 3 basamak eksiltilmesi kaç kişiye denk gelir bilemiyorum. Geçen hafta zaten Juve Arena ile kıyaslayıp kapasite konusunda rakam şişirip milletin gazını alabileceklerini dile getirmiştik.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yukarıda ki görsel iyi bir fikir ama genelde şehrin en kalabalık meydanlarına kuruluyor,bizim stad şehir dışında olduğundan sanmıyorum yapılacağını anca seyircisiz oynama cezası alırsak ozaman stadın yanına kurulur

amerikan tarzı gibi olmuş kale arkaları locaları , nfl ligi oynanan stadlarda kale arkaları locaları bayağı pahalı diye duymuştum ama bizde uyarmı bilmem...
                            arkadaşlar antalya'nın stadı bizimkinden daha mı büyük yoksa bana mı öyle geliyor?

Yorum

• Projede alt kat da üst kat da 24 basamak görünüyor, daha doğrusu 24 koltuk diyeyim...

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Austuryada yasiyorum ve taxi soforlugu yapi orum arabama koydugum herbir litremazotun yuzde 70 i devlete vergi olarak kesiliyor.tamam turkiyede benzin fiyatlari cokyuksek ama petrol tezervin yoksa yada alternatif cozumler uretemiOsan o parayi pasa pasa odersin bu heryerde boyle malesef
                                Hocam, bahçe duvarının altından boru döşeyerek komşusundan petrol alan bir kişi ile, 6-7 blok ötede yaşayan ve boru hattı ile petrole ulaşma sorunu çeken adam aynı maliyetle benzin elde edemez. O adam mecburen 6-7 blok öteden petrol getirmek için daha çok para harcayacak. Ve normal olarak daha pahalıya satacak. Ama gel gör ki bu duruma rağmen adamlar bizden ucuza satıyorlar. Benzin bir örnek. Sigara'da da vergi % 70 üzerindedir. Birçok üründe de aynıdır. Diğer yandan Avusturya'da ortalama bir kişinin aylığı ile Türkiye'dekini kıyaslayınca biz bildiğin çok temiz ve nefis kazıklanıyoruz. Yani biz vergi manyağıyız. En vahimi de vergi arttıkça zevke gelen kitlelerce yönetiliyoruz.
                                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:40.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X