Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    satamazlar kiralar ki çok da güzel olur. otel konforunda olsa hatta ev gibi de kullanılabilse değil 40 bin 100 bin dolarda eder.. yeter ki pazarlamasını bilen bir yönetimimiz olsun.

Önce bir yönetimimiz olsun da, sonra pazarlama bilen bir yönetime bakarız.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Arkadaş, bir Arap veya başka milletten bir adam Trabzonspor stadından neden loca alsın veya kiralasın? Statla yabancı sermaye bile çekebileceğimiz konuşuluyor. Valla bu kadar basitse eğer Trabzon ekonomisi 2015'ten sonra Bursa, Konya, Kocaeli'ni yakalar sanırım. Çok mu uçuyoruz ne! Her zaman rahat satarız her zaman müşterisi olur mantığı da bir yere kadar. Hayaller çok büyük ama gerçekçi değil. Evet, Trabzon'lu çok zengin var ama bu adamlar her yıl loca alacak diye birşey de yok. Bu adamların Trabzonspor sevdası varsa zaten gönüllü olarak ellerini ceplerine atarlar. Yeni stat olmasını beklemezlerdi. Göreceksiniz o localar ilerleyen yıllarda kurbanlık alır gibi insanların 7-8 kişi bir araya gelip locaya giriyoruz olayına dönecek. Yani burada dile getirilen fiyatları bile arayacak duruma geleceğiz.

Trabzon şehri zengin bir şehir değil.Genç nüfus fırsat bulunca uçuyor şehirden. Trabzon gittikçe fakirleşen, Güneydoğu ve Doğu Anadolu illerinin bile önüne geçerek ülkenin en çok göç veren 13 ilinden biri. Bu stat Trabzon'a çağ atlatacak diyenler bile var. Sanırsın tarım/hayvancılık'a veya sanayi yatırımı yapıyorlar da şehir köşeyi dönecek. Türkiye'nin son 10 yıldaki gelişme mantığı bu. Bütün paraları betona yatır, milletin devletin parasıyla üretime, tarıma, hayvancılığa, sanayiye yatırım yapma, heryer beton yığını olsun, tv'lerde beyaz eşya, diş fırçasından daha çok inşaat reklamı gör ve ülkenin çağ atladığını san. Sonra ekonomi neden bu kadar açık veriyor? Çünkü üretmiyorsun, borç parayla beton atıyorsun ve o beton yığınları dünya öçeğinde Türkiye'yi, Akyazı stadı ise ülke ölçeğinde Trabzon'u maddi anlamda kurtaramaz. Bu stadyumun anca Trabzonspor'a faydası olur. Genel anlamda Akyazı projesi ise mevcut haliyle şehire maddi anlamda bir katkı sağlayamaz. Ha yaparsan plajını, otelini ve o Akyazı alanını minik bir turizm alanına çevirirsen belki. Ama alanda insanlara alkol alma iznini de vermeyeceksen anca çay bahçesi yapar tavlacılardan para alırsın. Yani Trabzon şehri olarak bazı şeylerin değimesi gerekiyor. Gelişme betonla olmaz, insan ile olur. İnsani gelişmişlik ne kadarsa şehrin gelişmişliği de odur. Siz sanıyor musunuz o localarda insanlar rahatça maç izlerken 2 bira içebilecek? Şu loca yerine plaj ve bu tarz şeyler için biraz sinerji yaratmak daha faydalı olurdu sanırım.
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.05.2014, 14:36.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Şu an takip edebildigim kadariyla araplar trabzona cok geliyor, sermaye neden olmasin?

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu an takip edebildigim kadariyla araplar trabzona cok geliyor, sermaye neden olmasin?
          Tabiki geliyorlardır da ama adam gelir, gezer sonra başka şehirlere uğrayıp basar döner ülkesine. Trabzonspor stadından loca almasının mantığı ne onu anlamadım Yani Ege'ye Akdeniz'e o kadar Alman, İngiliz gelir ama ben hiç duymadım Almanlar loca alıyorlar diye. Veya kaç kişi yurtdışına turistik amaçla gidip, "hazır Frankfurt'a gelmişken bir de stadından loca kiralayayım" der ki? Hani süs eşyası, hediyelik eşyası satarsın adam alır, para bırakır da Trabzon'da yaşamayacaksa o adam neden loca alsın? Paris'i gezdik çok güzel, bir de loca kiralayıp geldik!
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.05.2014, 14:51.

twitter

Yorum

• ooy oy. Bırakın arabı falan olabilecek şeylerden konuşalım.
            gereksiz yere uzayıp gitmiş konu.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabiki geliyorlardır da ama adam gelir, gezer sonra başka şehirlere uğrayıp basar döner ülkesine. Trabzonspor stadından loca almasının mantığı ne onu anlamadım Yani Ege'ye Akdeniz'e o kadar Alman, İngiliz gelir ama ben hiç duymadım Almanlar loca alıyorlar diye. Veya kaç kişi yurtdışına turistik amaçla gidip, "hazır Frankfurt'a gelmişken bir de stadından loca kiralayayım" der ki? Hani süs eşyası, hediyelik eşyası satarsın adam alır, para bırakır da Trabzon'da yaşamayacaksa o adam neden loca alsın? Paris'i gezdik çok güzel, bir de loca kiralayıp geldik!
              dediğimi anlamadınız sanırım. locaları otel konforunda yaparsın dedim otel gibi konaklamaya izin verirsin dedim. kısaca otel ve ya ev kiralayacağına günlük 200-500 tl vereceğine bunu sana verir. trabzondan geçen yıl 300 den fazla konut aldı araplar. yazın otelleri bile şimdiden doldu neredeyse... sermaye hazır kullanmayı bilmek lazım. yılda 80-100 bin araptan 10 15 tanesine loca kiralamak zor olmasa gerek. 3 4 ay kalan arap var trabzonda..

Yorum

• Valla bana çok uçuk fikirler silsilesi gibi geliyor. Stat localarını otel odalarına dönüştürmek! Hani bunun örneği var mı bilmiyorum dünyada. Yani loca dediğin şeyin mantığı belli. Adam ailesiyle, arkadaşlarıyla hem maç izleyecek, hem içecek sonra evine gidecek. Hani yaz aylarında olabilir desen bile olmaz. Adamlarda para var zaten. Stat locasında niye kalsın normal otel rahatlığı varken. altı üstü bir stat yapılıyor arkadaşlar. Konya'ya, Antalya'ya ve diğer şehirlere olduğu gibi. Çok fazla anlam yüklemenin alemi yok. Stat futbol anlamında birşey verebilir şehre ama stat üzerinden şehir ekonomisini nasıl ayağa kaldıracağız dersen olay biraz garipleşir. İşte o yüzden diyoruz ki o alana bir otel dikilebilir, plaj yapılabilir ve gerek yerli gerek yabancı turistten gelir elde edilebilir. Bunu belediye de yapabilir kulüpte..
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.05.2014, 18:37.

twitter

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Borussia Park stat kapasitesi: 54.010
                  Akyazı stat kapasitesi: 41.461

Borussia Park loca sayısı: 45
                  Akyazı loca sayısı: ''50 civarında olan loca sayısı Trabzonspor’un talebi ve Başbakan’ın direktifleriyle 190’a çıkarıldı.''

Kapasite 12.000 (yaklaşık %25) daha az. Loca sayısı 145 loca yani dört katından daha fazla.

O fotoğraf sizi aldatmasın. Hem o kısım daha büyük olacak, hem de stadın dört bir tarafı localarla dolacak anladığım kadarıyla, kale arkaları ve maraton dahil.
                  ozaman sunuda biliyorsunuzdur dordmunt her seferinde tribun gelirinin azligindan yakiniyor bayern ile arasinda tribun geliri olarak ucurum var sebebi bayernin ve diger takimlarin loca geliri hatirlatmakta yarar var.stadyumdaki normal tribunden gelen gelir okadar abartilacak kadar degil.yonetim cok akilli davrandi loca sayisini artirmakla...birde artik baskasinin tavugu gozumuze kaz gelirmis hesabi hep baskasinin stadlarini ovmeyi birakalim..stad bittigi an bjk ts ve gs nin stadlari en iyisi olacak yer bakimindan ilk sirada bjk sonra ts olur
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• * Salak arapları denk getirirsek neden olmasın, yalnız sizi Arapları da ticaret yapmadığınız için parayı böyle yürürken sağa,sola saçan adamlar zannediyorusnuz galiba
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bitirebilsekte...gerisi kolay....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Araplar loca alıp zeki yavruyu izlerlerse, cihat ilan ederler
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Elin arabina adini bile bilmedigi takimin locasini satmayi bi Kayserili bile hayal edemez. Siz nasil ettiniz sasirmadim desem yalan olur.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Trabzon'da ticaret yapan Arap iş adamı.

Şehre ve insanlarına olan aidiyetini, niyetini göstermek ve sevgisini kazanmak için loca alırda.

Münferit olarak bir Arap turistin bizim locamızı almasına ben akıl sır erdiremedim.

Hani Barca ve Bayern gibi küresel piyasada popüler bir takım olsak anlarım.

Diğer taraftan bu locaları salt Trabzonlu iş adamlarına, varlık kesimlere satmak olarak değerlendirmemliyiz.

Fikret Orman gibi büyük şirketlere, bankalara ve holdinglere de loca satışını yapmalıyız, yaptırabilmeliyiz.

Nitekim istanbul'un 3 ezik takımı da aynı politikayı izliyor.

Ayrıca bu locaların fiyatları da önemli. gs, bjk ve fb'de bu rakam. 100 ile 250 bin dolar arasında değişiyor.

İş dünyasında ağırlığı, ikili ilişkileri iyi olan bu locaları iyi pazarlar.

Bakalım İHO ne yapacak.

Yorum

• Oldu olacak localari internet kafeye donusturelim derahane gunleri parayi kirariz

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oldu olacak localari internet kafeye donusturelim derahane gunleri parayi kirariz
                                hatta macin olmadigi gunler cim sahayi da mangallik piknik alanina ceviririz
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X