Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bugün biraz daha ayrıntılı fotoğraflar çektim. Fotoğraflar imzamdaki linklerdedir.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bugün biraz daha ayrıntılı fotoğraflar çektim. Fotoğraflar imzamdaki linklerdedir.

Eyvallah adamsın.
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bazı arkadaşlar araç çıkışlarının büyük olduğunu söylüyor, büyüklükler bence normal sonuçta ordan, itfaiye, ambulans, zaman zaman traktör... v.s girecek. Konuşulması gereken bence çıkışların 4 tane olması. 4 tane çıkış çok fazla
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Fotolar icin tesekkürler muazzam iyi calisma var
          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Arkadaşlar şu video'un 720p hali yokmu hiç bir yerde?

Her yerde 240p çözünürlüğü berbat video bulunuyor. Bunun HD si lazı bana...

720P halini bana bulabilirseniz büyük sevaba girersiniz
            En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 20.04.2014, 18:26.
            t @Selim_Turan

Yorum

• Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• tribünler gereksiz olmuş.sadece loca olarak daha iyi olabilirdi...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Çıkışlar birinci kata kadar yüksek olmayacak bence prekastlar ile birlikte belli bir mesafeye kadar yüksekliği alçalacaktır. Maket ve görsellerin hiç birinde birinci kata kadar olduğunu görmedik. ayrıca diğer stadyumlarda da hep birinci kat mesafesinden daha düşük.
                  “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bugün biraz daha ayrıntılı fotoğraflar çektim. Fotoğraflar imzamdaki linklerdedir.
                    kardeş eline sağlık.. yalnız bir sorum olacak: stad harici alanda başka bir çalışma mevcut mu? malum kamp eğitim merkezi vs. olacaktı projede..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ahokan
                      ambulans çıkışı tribün arasına kadar çıkıyor mu ?? lütfen hayır de.. eğer komple tribünü bölerse iğrençlikten öteye geçemez.

passed_minute
                      Komple derken ? 2.6m den yüksek ambulans 4 m den yüksek itfaiye aracı mi var piyasada ... @ahokan

ahokan
                      Şunu demek istedim çıkışlar iki kat arasında ki boşluğa kadar yerden yüksek olacak mı yoksa standart büyüklükte olup üstünde tribün mü olacak?

Ben hiç bişey anlamadım bu cümleden anlayan biri anlatabilir mi ?
                      En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 20.04.2014, 21:52.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bende anlamadım ama muhtemelen korktuğumuz olmayacak. "4 m den yüksek itfaiye aracı mi var piyasada" olmadığına göre çıkışlarda büyük olmayacakdır.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş eline sağlık.. yalnız bir sorum olacak: stad harici alanda başka bir çalışma mevcut mu? malum kamp eğitim merkezi vs. olacaktı projede..
                          Yok hocam, şu an diğer taraflarda dolgu işlemi var sadece, bi de yol çalışmaları.

O dediğin binalar muhtemelen stadın kaba inşaatı bittikten sonra yapılacak. Hatta belki de staddaki kazık çakma işlemi bitince o binaların kazıklarına geçilir, onların kazıkları da bitince inşaatlarına başlanır.

ki stad bittikten sonra yapılsa bile staddaki bu ekip olaya girsin, o binalar 2 ayda dikilir oraya, sıkıntı yok

Yorum

• Akyazıdan Trabzona bakış

Kaynak
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Akyazinin acigina denize bir rüzgargülü parki stadyumun yesil enerjiyle desteklenmeinin yanisira dünyada alaninda tek olma ünvanini da kazandirir stadyuma.
                              Assagidaki Park bir yilda 340 bin ecin elektrik ihtiyacini karsiliyor. böyle bir proje bizi dünyanin en zengin kluplerinden biri yapar.

http://www.google.de/imgres?imgurl=h...d=0CKABEK0DMBY
                              En son blues tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 01:23.

Yorum

• locanın 2. katı bitmiş geçen haftaki resimlerde o katın yarısından fazlasının henü tamamlandığı görülüyodu bu hızla basın tribünü de önümüzdeki hafta bitmiş olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X