İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBankadan kredi çektik ev yaptırdık. Annemin büyük mutfak isteğine ne parayı veren banka hayır diyebildi, ne benim projeler hep standart diyen mimar, ne duvarı dizen inşaattaki ustalar nede başka biri. Annem kadar delikanlı olamıyormuda her şeye eyvallah diyor koskoca Trabzonspor camiası?
Gesendet.
Trabzonspor camiası dediğimşz kesim şu anda sadece biziz yani taraftar. Bu projeye itiraz eden ne bi başkan var ne bi yönetici var ne bi sanatçı var nede bi siyasi. O yüzden stad konusunda camia sadece biziz. Peki biz camia olarak ne yapabildik? Buraya yazdığımkz üç beş kelam dışında hiç bişey. Beğenmeyenler bi girişim yaptı da biz mi durdurduk? İmza kampanyası yaptılarda biz mi imzalamadık? Protesto için yürüdülerde biz mi gelmedik? Sadece burada 300-500 kişinin göreceği eleştiri yazıları yazdık.
Şahsım adına eksikleri olmasına rağmen içime sindirebildiğim bir stadyum yapılıyor. Zamanında üç beş kişi mailler yolladık ama dikkage alınmadı. Bu saatten sonrada bu proje değişmez. İhale yapıldı fiyatlar verildi iş başladı. Yapılanı yıkacaklarını sanmıyorum. O yüzden artık neyi değiştirebiliriz kısmına yoğunlaşmalıyız. Ama bu tüm mimariyi etkileyecek şekilde değil. Çünkü artık çok geç.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes degil ama sen hala benim sözlerimi çarpıtarak cidden kendi oluşturdugun bu sınıfın tek mensubu olduğun konusunda ciddi belirtiler gösteriyorsun .. Hadi kal sağlıcakla.
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer dediğiniz gibiyse kale arkasında tribün çatı arasında hava boşluğu olması ne saçma. Nedeni ne ki arkadaş orayı öyle yapmanın. Kapat orayı güzel bir şekilde.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim millet $ike $ike diye tutturdu, birak $ikeyi burada Takini hatta sehrin gelecegi sözkonusu!
Sanki başarısızlıklarımız hep kadrolarımız, futbolumuz kötü diye yaşandı.
En iyi kadroyu kursan ne olacak çarka çomak sokmadıktan sonra????BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer dediğiniz gibiyse kale arkasında tribün çatı arasında hava boşluğu olması ne saçma. Nedeni ne ki arkadaş orayı öyle yapmanın. Kapat orayı güzel bir şekilde.En son oflubektas tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 09:42.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Trabzon'da felasife deyince sadece Şenol Güneş ve Mustafa Reşit Akçay'ı mı tanıyorsunuz ? O işin de felsefi bir derinliği var. Bizim gibi kale arkası müdavimleri düşünülerek yapılmış, soğuğu ye ki zıplayasın, deli gibi bağırasın diye. O mabad donacak arkadaş))))
Yorum
-
dünki olimpiyakos taraftarını gördünüz mü bilmiyorum adamlar ceza meza takmamış zaten juveden sonra muhtemelen ilk maçımız seneye ön eleme olacak ön elemede toplasan 5000 kişi gelmiyor maçı izlemeye saha kapama alsakta bişey olmaz gelin yakalım şu stadı yarın elalem nasıl meşale yakılır görsün yönetimde göz yumsun biraz stada sokmakta çok zorlamasınlar rize trabzon giresunda toplam 10000 meşale çıkarmı bilmiyorum ama istanbuldan arabayla geen arkadaşlarda bagajı doldursun gelsin
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda Trabzon halkı kadar eleştiren bir halk görmedim Stadyum dışında herşeyi konusmussunuz çok değil daha 2 hafta önce ne güzeldi burası çorba yapmışsınız.
başlık resmen mundar oldu,daha da olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Stadyumun çizimleri gelse de keyiflensek..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle,
başlık resmen mundar oldu,daha da olur.
yıl olmuş 2014??????????? planlama koordinasyon???????????
ankaraya metro yaptılar nasıl coşkuyla hayaller kuruyorduk buradan binip kızılaydan çıkacağız falan filan... gel gör abi böyle kaos olur mu rezillik küfür otobüse rahmet okuttular.. planlama sıfır SIFIR "0"
metrodaki bu kaotik ortamı bile savunan andavallar varken???!!!
yani beklentileri düşürün derim... mutlu olmak hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsanız!!!!
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen vaktiyle bir yorum yazmistim buraya ve ceza yemistim.
$ike de halledilecek elbet, ama stat gelir bakimindan cok önemli.
Parasizliktan adam gibi transfer yapilamiyor, ve sözde uyguna
alinan da pahaliya patliyor. Tasaruf yanlis yapildigindan.
Arkadas öyle bir kadro kuracaksinki hakeme ragmen Kadiköyde 6-7
tane cakacak ve al sana $ike diyeceksin. bunun icin gelir sart ve gelir icin adam gibi stat! Iyi bir stat icabinda transferi de kolaylastirir. Cünkü her futbolcu süper taraftar önünde süper bi statta oynamak ister. Bizde maaelesf ikisi de yok, bu kafayla da olmaz. bari iyi bir stat yaptiralimda gerisi gelsin."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
DEEP BLUE
Cahillik mutluluktur dedim, silinmiş... Saygılarımı sunuyorum... Halbuki, lafım kimseye değil, kendime idi... Ne kadar az bilgi o kadar mutluluk...Yalnız üç gün önce bir soru sordum, hala cevap alamadım.
Bir kez daha soruyorum;
Stat inşaatı % 25 seviyesine gelmeden bilgilendirme yapılamayacağına dair yasa, yönetmelik ya da her hangi bir belgenin kaynağı nedir? Özelden ve açıktan, ahmaklığımızı ilan eden, ''en Trabzonspor'lu'' fedakar dostlarımızdan kişisel ricamdır... Koyun şu belgeyi buraya...
Yorum
Yorum