Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu stat projesinde tek övdüğümüz stadı yapan firmanın yetkilisi de gelip bizlere atarlandı ya tamamdır artık
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsmail beye değerli bilgileri için teşekkür ediyorum öncelikle. Sağolsun aydınlatmaya çalışmış bizleri, ama bu eleştiri kısmına fazla takılmamalı bence. Kaldı ki eleştirmek için bu işten anlamaya da gerek yok. Göz var nizam var. Adam dış kaplamasının rengi nasıl olacak diye soruyor. Ne var bunda şimdi. Bunu sormak için mühendis mi olmamız gerekiyor

Tamam doğrudur bu ışten anlamıyoruz belki ama neticede o stadyum bittiğinde sadece müdendis ve mimarlar maç izlemeyecek orada. Orayı dolduracak olanlar bu işten anlamayan insanlar. Haliyle merak ediyorlar. İstiyorlar ki iyi olsun güzel olsun

İsmail beye teşekkür ederek acizane bir soruyla bitirmek istiyorum;

Proje de hangi sınıf beton kullanıyorsunuz?
      hocam lütfen betondan siz anlamazsınız şöyle başlayalım, basınca çalışırmış kendileri ....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TT arenanın zemini haricinde neresinde bir sorun var? neresini beğenmediniz?
        Futbol zeminde oynanıyor değil mi? Projeye bütün olarak bakmak lazım bildiğim kadarıyla üstünün kapanması gerekiyormuş ama ertelenmiş bu da büyük bir teknik hatadır. Şuna benziyor binayı yapalım ama doğalgaz tesisatını sonradan yapalım gibi, bunun dışında stada hiç gitmedim ama eminim çok eksiği vardır, bknz toki.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, zamanında İstanbul Olimpiyat Stadında çalışmış bir İnşaat Mühendisi olarak, stadın kaplaması, koltuk rengine falan takılmamamız gerektiği, Satadın etinden sütünden nasıl faydalanmamız gerektiğine daha fazlasıyla kafa yormamızın daha güzel olacağı inancındayım. Stadın her yerinin Loca olması daha manalı olacaktı, ki ilk başlarda öyle yapılacağını düşünmüştüm. Ancak tek bir tarafta loca olması inanılmaz bir getiri kaybıdır. Membrandan daha çok Loca sayısıdır bence. Localar, Trabzon hatta Türkiye dışında yaşayan Trabzon taraftarına çok kolaylıkla satılabilecek ürünlerdir, gelip gelmemesi dolup dolmamasının localarının önemi yoktur ama 200 locayı 100.000$ dan sattığınız zaman her yıl inanılmaz bir getiri elde edersiniz. Muhtemelen 50 tane anca locamız vardır şimdi...

Transfer başlığında bir kaç gündür, futbolcu izleme konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyoruz ama...
          Evet projedeki en büyük eksiklik ..Loca sayısı Daha önce bende değindim yapısal eksikliklerin başında geliyor. Localarin büyüklugü. Fiyatlandirmaya yansitilabilir mi becerikli bir yönetimle belki ..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam, bizim localar 2-3 kişilik değil, 7-9 kişilik olacakmış... Yani az loca, çok insan prensibinden hareket etmiş mimar abi... İçerde hamsi ızgara yapılacak ya, ondandır...
            Abi Stadlar konusunda nacizane tecrübelerim var hem dizaynında hemde yapımında çalıştım. Localar genellikle 10-20 kişilik yapılıyor. Ne kadar çok locan varsa o kadar çok paran var demektir. Locaları şirketlere satarsın, hava olsun diye alırlar gidere yazarlar, herkes memnun
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol zeminde oynanıyor değil mi? Projeye bütün olarak bakmak lazım bildiğim kadarıyla üstünün kapanması gerekiyormuş ama ertelenmiş bu da büyük bir teknik hatadır. Şuna benziyor binayı yapalım ama doğalgaz tesisatını sonradan yapalım gibi, bunun dışında stada hiç gitmedim ama eminim çok eksiği vardır, bknz toki.
              Ben orada Milli maça gitmiştim. Atmosfer olarak mükemmel bir stad. oranın tek sorunu zemin şuana kadar bana kalsa.. Oda aşılamıyacak bir problem değil.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu stat projesinde tek övdüğümüz stadı yapan firmanın yetkilisi de gelip bizlere atarlandı ya tamamdır artık
                Cunku onlatin beklentisi bizim hukumete, tokiye, mimara sonsuz sükranlarimizi, tesekkurlerimizi sunmamiz gerektigi. Bizim konusmaya, dusunmeye, fikrimizi soylemeye hakkimiz yok. Ahfeş'in keçisi gibi baş sallamaliyiz herşeye.z
                Mesela taka muhabiri gökhan karakaş resim varsa gidiyo hukumet yanlisi wowturkey'de paylasiyo resimleri, röportajlari. Cunku buraya gelse eleştirilerden bisey yazmaya yüzü olmucak
                Arkadaş her Trabzonspor'lunun stadin çimentosunda bile hakki var. Bunu geçtim yolsuzluk yaptigi ortada olan bayraktar'in sectigi bi projeyse hele...
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• "siz degerli Trabzonspor taraftarları stadı tam olarak doldurdugunda 42.000 kisinin üzerinde olacak... Dün instagramda mactan bir kare yollayıp paylasmıstım, bu stat bu kadar zor dolarken ben günde 18 saat calısıp normalden erken bitirecem diye 42.000 kişilik bir stat yapacam diye neden ugrasıyorum,"
                  Gören duyanda sanacak el arabasıyla kalıba beton taşıyor.

Yorum

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "siz degerli Trabzonspor taraftarları stadı tam olarak doldurdugunda 42.000 kisinin üzerinde olacak... Dün instagramda mactan bir kare yollayıp paylasmıstım, bu stat bu kadar zor dolarken ben günde 18 saat calısıp normalden erken bitirecem diye 42.000 kişilik bir stat yapacam diye neden ugrasıyorum,"
                    Gören duyanda sanacak el arabasıyla kalıba beton taşıyor.
                    Zaten hayrina yapiyolar bize. Karsiliginda milyon dolar para kazaniyosun
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Ünal Er tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
                      Arkadaşlar, zamanında İstanbul Olimpiyat Stadında çalışmış bir İnşaat Mühendisi olarak, stadın kaplaması, koltuk rengine falan takılmamamız gerektiği, Satadın etinden sütünden nasıl faydalanmamız gerektiğine daha fazlasıyla kafa yormamızın daha güzel olacağı inancındayım. Stadın her yerinin Loca olması daha manalı olacaktı, ki ilk başlarda öyle yapılacağını düşünmüştüm. Ancak tek bir tarafta loca olması inanılmaz bir getiri kaybıdır. Membrandan daha çok Loca sayısıdır bence. Localar, Trabzon hatta Türkiye dışında yaşayan Trabzon taraftarına çok kolaylıkla satılabilecek ürünlerdir, gelip gelmemesi dolup dolmamasının localarının önemi yoktur ama 200 locayı 100.000$ dan sattığınız zaman her yıl inanılmaz bir getiri elde edersiniz. Muhtemelen 50 tane anca locamız vardır şimdi...

200 loca 100.000 USD'dan = 20.000.000 USD paraya bak bee... Arada bir Trabzon'a gelip şöyle bir şehri dolaşmanızı öneririm kardeşim, bu rakamlara Trabzon'da bu sayıda loca satmak, Türkiye'nin dış borcunu bir yılda ödemekten zor inan, bence realiteden çok uzaklaşmamkta fayda var, sonra büyük hayal kırıklığına uğruyoruz maalesef...
                      whisper

Yorum

• Gerekli gereksiz alınmalar devam ediyor...

Hani şu forumu dışarıdan izleyen biri inanılmaz gülüyordur bazı arkadaşlara..

Yorum

• Anlamadığım nokta tt arenayı da toki yaptı ama proje baştan belliydi bu %25 bize mi özel yoksa sonradan mı çıktı bu kanun.

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal Er tarafından yazılan Mesajı Görüntüle

200 loca 100.000 USD'dan = 20.000.000 USD paraya bak bee... Arada bir Trabzon'a gelip şöyle bir şehri dolaşmanızı öneririm kardeşim, bu rakamlara Trabzon'da bu sayıda loca satmak, Türkiye'nin dış borcunu bir yılda ödemekten zor inan, bence realiteden çok uzaklaşmamkta fayda var, sonra büyük hayal kırıklığına uğruyoruz maalesef...
                            Bildiğiniz gibi Trabzonspor Trabzon'dan ibaret değildir renkdaş. Zaten tek bir şehrin imkanlarıyla yol almaya çalıştığımız için bu durumdayız
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerekli gereksiz alınmalar devam ediyor...

Hani şu forumu dışarıdan izleyen biri inanılmaz gülüyordur bazı arkadaşlara..
                              Sen alınma hocam, gülen arkadaşlarda açıkta bişey mi görmüş neye gülecek anlamadım?

Yorum

İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlamadığım nokta tt arenayı da toki yaptı ama proje baştan belliydi bu %25 bize mi özel yoksa sonradan mı çıktı bu kanun.
                                Hocam proje bastan belli oldugu icin %25'lik dilimi bekleme geregi duyulmadi
                                Ancak bizim proje her bir evresinde yeni bir hâl aldigi icin ortada belirsizlik var. Kisacasi onlarin beklentisi bizden sessizce kenara gecip oturmamiz
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X