Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abartmasak
    gayet güzel, abartı felan yok eksik var, altınada iki bank koysaydınız...
    rezil bişey olacağı kesinde onuda yapabilirlerse...

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz abartmıyormusun? tmm burda marjinal gruplarda gleip mesaj atıyor seni o kılıfa sokmucam ama bukadarda dar bakışlı olunmaz.
      akp basın sözcüsü gibisin maşallah
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz abartmıyormusun? tmm burda marjinal gruplarda gleip mesaj atıyor seni o kılıfa sokmucam ama bukadarda dar bakışlı olunmaz.
        Marjinal gruplar burada ha.
        Üslup çok tanidik...
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Antalyaya yapilan stadta bile kale arkasi 8.5 mt
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oglum bak git

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antalyaya yapilan stadta bile kale arkasi 8.5 mt
              bizim kale arkası 12 metre sanki maç değilde tiyatro izlicez bu ne be arkadaş 12 metre uzaklık nedir

Yorum

• Düne kadar 10 metre olan kale arkası uzaklığı ne zaman 12 metre oldu ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Düne kadar 10 metre olan kale arkası uzaklığı ne zaman 12 metre oldu ?
                  projede 12 metre yazıyo en azından ben öle biliyorum yanlışım varsa düzeltin
                  En son jojuk tarafından düzenlendi; 09.01.2014, 02:08.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    projede 12 metre yazıyo en azından ben öle biliyorum yanlışım varsa düzeltin
                    Kale arkası tribün saha mesafesi 10 metre.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• zemine çakılan kazıklar tamamlandıktan sonra inşaat baya hızlanacak bunu biliyorum. son 4 gündür her gün oradan geçen biri olarak her geçtiğimde üst dolgunun daha da genişlediğine şahit oluyorum. yine fotoğrafta belli olmasa da büyük bir bölüme beton döküldüğünü hatta merdiven basamaklarının da yapıldığını gördüm. şuan tek sıkıntı kazık çalışmalarının çok fazla olması eğer kazık işlemi olmasaydı baya bir yol katedilmiş olacaktı. bu arada yol çalışmaları da baya hızlı ilerliyor. beşirli tarafından akyazı dolgu sahasında kalan ve şuan ki yola paralel olan kısım da dolgu çalışması şuan ki yolla eşit yüksekliğe gelmiş durumda ve hızlı bir şekilde devam ediyor. yol çalışmaları stattan önce bitecektir muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zemine çakılan kazıklar tamamlandıktan sonra inşaat baya hızlanacak bunu biliyorum. son 4 gündür her gün oradan geçen biri olarak her geçtiğimde üst dolgunun daha da genişlediğine şahit oluyorum. yine fotoğrafta belli olmasa da büyük bir bölüme beton döküldüğünü hatta merdiven basamaklarının da yapıldığını gördüm. şuan tek sıkıntı kazık çalışmalarının çok fazla olması eğer kazık işlemi olmasaydı baya bir yol katedilmiş olacaktı. bu arada yol çalışmaları da baya hızlı ilerliyor. beşirli tarafından akyazı dolgu sahasında kalan ve şuan ki yola paralel olan kısım da dolgu çalışması şuan ki yolla eşit yüksekliğe gelmiş durumda ve hızlı bir şekilde devam ediyor. yol çalışmaları stattan önce bitecektir muhtemelen.
                        zaten stat yoldan önce biterse komedi olur.stada gidecek yol yok tam komedi
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• Teşekkürler ahokan253 izlenimlerinizi bizimle paylaştığınız için.
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zemine çakılan kazıklar tamamlandıktan sonra inşaat baya hızlanacak bunu biliyorum. son 4 gündür her gün oradan geçen biri olarak her geçtiğimde üst dolgunun daha da genişlediğine şahit oluyorum. yine fotoğrafta belli olmasa da büyük bir bölüme beton döküldüğünü hatta merdiven basamaklarının da yapıldığını gördüm. şuan tek sıkıntı kazık çalışmalarının çok fazla olması eğer kazık işlemi olmasaydı baya bir yol katedilmiş olacaktı. bu arada yol çalışmaları da baya hızlı ilerliyor. beşirli tarafından akyazı dolgu sahasında kalan ve şuan ki yola paralel olan kısım da dolgu çalışması şuan ki yolla eşit yüksekliğe gelmiş durumda ve hızlı bir şekilde devam ediyor. yol çalışmaları stattan önce bitecektir muhtemelen.
                            Tsk ederim.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hani birileri diyor ya,

''Adamlar kupanı çaldı, stadyum yapıyorlar diye seviniyorsun.''

Arkadaş hala anlamamakta ısrarcısınız, bana bu stadyumu yapan ''DEVLET''

Yapılan stadyum da bir lütuf değil, zira senin benim vergi gelirim ile yapılıyor bunlar...

Artık anlamıyorsanız problem sizin algılarınızda...

Sap ve saman ayrımını yapabilirsiniz, bu kadar zor bir şey değil...

Yorum

• Devleti kendi amaçları için araç haline getirenler utansın o zaman..
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X