Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2007, proje bitince görüşeceğiz
    2008, proje bitince görüşeceğiz
    2009, proje bitince görüşeceğiz
    2010, proje bitince görüşeceğiz
    2011, proje bitince görüşeceğiz
    2012, proje bitince görüşeceğiz
    2013, proje bitince bakalım nasıl bahaneniz olacak.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2007, proje bitince görüşeceğiz
      2008, proje bitince görüşeceğiz
      2009, proje bitince görüşeceğiz
      2010, proje bitince görüşeceğiz
      2011, proje bitince görüşeceğiz
      2012, proje bitince görüşeceğiz
      2013, proje bitince bakalım nasıl bahaneniz olacak.

*

Şu projeyi ve bu projenin yaşadığı seçim süreçleri, rant süreçlerini eleştirenleri bu projeye karşıymış gibi görenlerin hep aynı ezber kelimeleri. Kimse bu projeye karşı değil, bunun altını çizmek lazım. Ama bu proje ile uyutulmaya, bu projeyi sanki kendi ceplerinden paralarla yapıyorlarmış gibi "alın size sus payı" diye servis edilmesine, senelerdir "şu zaman bitecek, bu zaman bitecek, şu zaman bitecek" yalanları ile geçiştirilmeye karşı insanların eleştirilerini çürütmek için "bitince görüşeceğiz" restlerini bir kenara bırakmak gerekiyor.

Hele ki, 2010-11 sezonunda hakkı gasp edilen şehrin takımını destekleyen insanlar olarak polyannacılığı artık bırakalım.

*

Kazım Koyuncu'nun çernobil sonrası çaydan zehirlenen Karadeniz halkını teselli etmek için çay içen dönemin milletvekillerinden birine söylediği bir söz vardı; "insanları salak yerine koymak en büyük salaklıktır." Aslında dünyanın varoluşundan beri süregelen zamanda her zaman gerçekliği net olan bir yaklaşımdır. O yüzden biz Trabzonspor taraftarını kimse salak yerine koymaya kalkmasın. Adaletin olmadığı yerde değil Akyazı projesi milyonlarca proje yapsan ne olur?
      Ağzına sağlık. Okumayan varsa tekrar okusun.
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Burçak hocam ayrıntılı projeyi bilmiyoruz ama yapılacak olana en yakın proje en alttaki. Stad ve bir spor salonu var. Yat limanı vb. Bişey yok. Kumsal da şekil olsun diye koyulmuş diye dusunuyorum çunku kumsal için de ayrı bi dolgu yapmak gerekir herhalde.

Yorum

• Kimileri sadece konuşur, kimileri de yaptıkları icraatlar ile ''Konuşulur''.

Tamam stadyum işi uzadı, bu tartışılmaz bir gerçek.
          Keşke çok daha önce yapabilselerdi.

Ama kimse çıkıp da 7-8 yıldır bekliyoruz demesin. Gerçekten komik oluyor...
          Proje fikrinin ortaya atılması hemen yapılmaya başladığı anlamına gelmiyordu.
          Ki aradan geçen zaman kimilerine bunu öğretti, kimileri de hala anlamamakta ısrarcı...

Gerekli yasal izinleri almak,
          Dolguyu yapmak,
          Mühendis ve Mimarlar Odasının Mahkeme Kararı,
          Doğal Afetler...

Bunlar hiç geciktirmedi zaten projeyi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimileri sadece konuşur, kimileri de yaptıkları icraatlar ile ''Konuşulur''.
            Kişi başına düşen milli gelir konusunda Afrika ülkesi Bostwana ile yarışan, bir diğer Afrika ülkesi Gabon'dan bile fakir olan Türkiye'de son 5-6 yıldır söylenen içi boş söz/safsata. Gelişmişlik sembolü "AVM" ler olan bir ülkede insanları böyle kandırmak zor olmasa gerek. Akyazı'ya da yapıyorlar mı AVM? Müthiş icraat olur. Zenginleşecek Trabzon.. Bol bol duble yol da yapılıyor zaten oh mis. İcraatleriyle konuşuyorlar. Afyon'a bile devasa spor tesisleri yapılmış. Çünkü halkın birincil ihtiyacı o. Çünkü fena zenginiz. İkinci ligde bile takımı olmayan şehirlere milyonlarca liralık stadyumlar. Sonra alt geçit üst geçit, milletin dibi düşüyor. Simitçimiz de bile dokunmatik telefonlar. Zaten AB/ABD'de bizim zenginliğimizden korktukları için hökümetin kuyusunu kazıyor. Mimarlar odası da Akyazı'nın olmaması için projeyi yavaşlattı zaten. Adamlar yapıyor ama birileri onları kıskanıyor. Halk aç ama olsun eserleriyle gurur duysunlar tabi. Bence 2 Akyazı daha yapsınlar. Uçacak Trabzon'lu..
            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 01:57.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Hakkını yemeyelim, akp ve başbakan başta olmak üzere kılıçdaroğlu ve chp, bahçeli ve mhp "şike davasındaki" icraatleri ile yüzyıllarca konuşulur.
              Trabzonsporlular'ın büyük çoğunluğu konuşmaz belki ama en azından Japon başbakan başka bir olimpiyat açılışında yine konuşur.

Adaletin olmadığı bir ülke hayal ediyorum, stadyumlar, projeler, tesisler, spor kompleksleri falan.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kişi başına düşen milli gelir konusunda Afrika ülkesi Bostwana ile yarışan, bir diğer Afrika ülkesi Gabon'dan bile fakir olan Türkiye'de son 5-6 yıldır söylenen içi boş söz/safsata. Gelişmişlik sembolü "AVM" ler olan bir ülkede insanları böyle kandırmak zor olmasa gerek. Akyazı'ya da yapıyorlar mı AVM? Müthiş icraat olur. Zenginleşecek Trabzon.. Bol bol duble yol da yapılıyor zaten oh mis. İcraatleriyle konuşuyorlar. Afyon'a bile devasa spor tesisleri yapılmış. Çünkü halkın birincil ihtiyacı o. Çünkü fena zenginiz. İkinci ligde bile takımı olmayan şehirlere milyonlarca liralık stadyumlar. Sonra alt geçit üst geçit, milletin dibi düşüyor. Simitçimiz de bile dokunmatik telefonlar. Zaten AB/ABD'de bizim zenginliğimizden korktukları için hökümetin kuyusunu kazıyor. Mimarlar odası da Akyazı'nın olmaması için projeyi yavaşlattı zaten. Adamlar yapıyor ama birileri onları kıskanıyor. Halk aç ama olsun eserleriyle gurur duysunlar tabi. Bence 2 Akyazı daha yapsınlar. Uçacak Trabzon'lu..

Helal olsun guzel yazi. Toki diksin binalari her yere. FED'den borclari alalim IMF'e borcumuz bitti diye gogus gerelim. Borc artmis, cari acik hala ayni cari acik, tum buyuk projelerini Japonnlar yapsin, dogru durust Turk markasi kalmasin ulkende sonrada diyelimki soyle bina yaptim boyle bina yaptim. Din konusmalari ile insanlari uyustur arkadan gemicikleri getir. Hamd olsun bir stat projemiz var!
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Biz Akyazı'dan bahsettikçe birileri de ''Ekonomi'' den dem vurmaya başladı.

Ben ne diyorum sen neye cevap veriyorsun?

Alaka?

Ayrıca bu ülkenin 2000 yılından beri geri gittiğini,

Halkın 10 yıl öncesinden daha aç olduğunu iddia etmekte ''En baba komedi programlarına'' taş çıkarır cinsten

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kişi başına düşen milli gelir konusunda Afrika ülkesi Bostwana ile yarışan, bir diğer Afrika ülkesi Gabon'dan bile fakir olan Türkiye
                    Güzel bir espriydi

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu Stadyum projesi diye çeşitli fotoğraflar var her bir yanda.
                      Ama işin ilginç yanı bu fotoğrafların hepsi birbirinden farklı.
                      Aynı gün servis edilen işte statımız haberlerinden hangisi doğru olan ?

Farklı olmasını boş ver. Bu fotoğraflardan herhangi biri gibi olacağını düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum. Hayal böyle bir şey. Bunu şöyle düşün: Ortaya bir stad. sağına soluna 1-2 antrenman sahası, 1-2 kulüp binası vs. oldu bitti

Resimde görünen,;

Lüks oteller
                      Antrenman sahaları
                      Spor tesisleri
                      Futbol okulları
                      Yabancı okullar
                      Kapalı - acık halı sahalar
                      Cevre düzenlemeleri,ağaçlandırmalar
                      Tesise özel liman
                      Helikopter pisti
                      Havuz vs

var Bunların kaçı olacak acaba
                      En son SALDIRAY tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 03:44.
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanıyorsam bu forumda bu stadyum işi bitene kadar eskiyi konuşma geleneği aynen devam edecek.
                        Şu an çalışmaların önünden her geçtiğimde ayrı ayrı memnuniyet duyuyorum. Dolgu işi ihale süreci içerisinde bitirildiğine göre (Durdurulan ve dolgu alanı büyütülmesi ile eklenen süreleri de saymamız gerekir.). Stadyum ve kompleksinin inşaatı da ihale sürecinde bitirilir dileğini taşıyorum.

Bu stadyum dolgu yapılmadan H.Avni Aker in yerine de yapılsa bir çok itiraz gündeme gelecekti. Şehrin 5 km güneyi de yapılsa şikayet eden olacaktı. Önemli olan işin şu anda nasıl yürüdüğüdür. Hala ihale edilmesini beklediğimiz diğer yarısı var dolgunun. Trabzon şehri adına garajların oradan kalkmasını benim kadar isteyen bir çok Trabzon'lu vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla dolgu ile kastedilen şey bir şehir planlamasıdır.

Bu forumda bu dolgu sittin sene bitmez, bitse yolları sittin seneye yapılır, dolgu bitse stadyum sittin seneye biter ile ilgili 500 mesaj bulabilirim. Ama yolda dolgu da Stadyum da bitirilme yolunda ilerliyor.

Nereden baktığınıza bağlı. Karadeniz e dolgu yapalım hadi yapalım, demekle mi olur, projelendirilip, fizibilite raporları hazırlanıp, kıyı şeritleri ile ilgili kanunu değiştirip meclisten geçirip, ihaleye çıkartıp yapmakla mı olur?

Teknik bir işi bu kadarda basite indirgemeyelim lütfen. Bize tek verdikleri "kazık" demeniz bile binlerce kazık üzerine konulacak bu mühendislik işine saygısızlık gibi geliyor.

Bir düşünün Zigana Yeni tüneli neden başlanamıyor? Kop, Borçka, Bayburt tünelleri bu bölgede başlanmışken neden Zigana başlanamıyor. Söyleyeyim, fizibilite çalışmaları bitirilemiyor çünkü. Tünelin gidebileceği güzergahın belirlenmesi için çalışılıyor. Dolayısıyla bir işi yaparken ön hazırlıkların bitmesi için sürenin yeterince verilmesi gerekmektedir. Ön hazırlığı aceleye getirilen, bir işin sağlıksız olacağını takdir edersiniz.
                        Yalnız sıkıntı şurada başlıyor, halka göre şu anda Zigana tüneli için hiç bir şey yapılmıyor!!! çünkü görmüyorlar, bilmiyorlar, bilmeleri de gerekmiyor zaten.
                        Biz oldu mu! olsun! hemen olsun! bizim olsun! diyen bir güruhuz. bu topluluk içerinde her hafta Zigana'dan gidip gelen birisi olarak bende varım diyorum, ama bazen de beklemeyi bilmek lazım.
                        Taraftara stadyum yapacağız denmeseydi, kimse bu kadar sövmeyecekti. Sövenler zaten oy vermeyenler ki en doğal hakkınız. Takdir edenler ise oy verenler ki bu da onların en doğal hakkı, Trabzon'da hiç kimse stadyum üzerinden bu partiye oy vermez, vermedi de. Bu parti Stadyum meselesi çıkana kadar 2 genel 2 yerel seçimden 1. çıkmış bir parti, neden stadyum gibi dar ölçekli bir hizmeti oy için bu kadar süründürsün. Siyaset ile ilgili yeterli derecede yazışma okuduğumu düşünüyorum. Saygı ve Sevgi çerçevesinden çıkmamamız dileğiyle.
                        Trabzonspor için ne gerekirse üzerimize düşeni yapan taraftarlar olarak, şehrimizin takımı için en iyisini istediğimiz konusunda herkes hem fikirdir herhalde, bu yüzden bu forumu takip ediyoruz haliyle.
                        Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım yine...
                        Yeni stadyum fikrinin ortaya atıldığı günden bugüne 7-8 sene geçmesine rağmen hala birbirimizi anlamakta bile bir adım yol alamadığımızı görmek en hafif ifadesiyle içler acısı maalesef...
                        Yıllarımızı peşinde koşmakla geçirdiğimiz, karşılık beklemeksizin sevdiğimiz takımımızı siyasetten ne kadar uzak tutmaya çalışsak o kadar içine gömülüyoruz siyasetin...
                        Yazınızda planlamadan, şehircilikten dem vurup geriye bakmayı bırakıp önümüze odaklanmayı tavsiye etmişsiniz özetle...
                        Bir de benim gözümden bu süreci bir değerlendirin isterseniz, şu an şehrimize yapılmakta olan stad herkesin bildiği üzere Almanya Bundesliga takımlarından Mainz için tasarlanmış bir projenin %95 aynısı, sadece loca kısmı değiştirilmiş, hala o takımın renkleri olan kırmızı ve beyaz renklerini içeriyor, projenin hiç bir yerinde bordo ile maviyi yanyana dahi görmek mümkün değil, video kanallarında Mainz takımı için hazırlanan animasyonu izlerseniz çok net bir şekilde göreceksiniz ki söz konusu stad bir tarlanın ortasına projelendirilmiş, biz de alıp sahilin kenarına konumlandırmaya çalışıyoruz bu stadı, yıllarca üstü açık stadyumda yağmur altında maç izleyen bizler bundan sonra da deniz kenarında bütün cephelerinin alt bölümleri açık bir stadyumda battaniye ile izleriz maçımızı ne olacak alıştık ne de olsa... Şehrimize belki 50 yıl hizmet edecek bir yapı inşa edilirken yapının asıl evsahipleri olan taraftarın fikrinin dahi alınmaması da planlamanın en güzel örneklerinden olsa gerek... Gerçi olaya nereden baktığınız çok önemli tabi, ne de olsa bir stadyuma koca koca direkleri dikip üstüne çatı yapan bir başkanın hatta eski Bayındırlık ve İskan bakanımızın takımı bu takım, çok fazla hayal kurmamak gerekir... Gelelim vermiş olduğunuz Zigana Tüneli örneğine, yıllarca titizlikle süren planlamalardan, hesaplamalardan bahsetmişsiniz yazınızda doğrudur olması gereken de odur, peki o zaman Boztepe'ye ne demeliyiz, son 10-15 yılda adeta yeni bir şehir halini alan Boztepe-Çukurçayır'a, hala doğru dürüst yolu olmamasına rağmen yüzlerce konut yapılmaya devam ediliyor, bu güzide semtimizin askeriye tarafında bırakın çift şerit yolu tek yönlü gidiş geliş yolu dahi yok yolun ortasındaki ağacıyla meşhur bu beldemiz hangi planlamanın hangi şehirciliğin ürünüdür acaba, şu anki şehircilik bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar bile bir mülakatında Boztepe'nin son halinin kabul edilemez olduğunu söylerken hangi şehircilikten bahsedilebilir bu şehirde...
                        Hiçbir siyasi görüşün savunucusu değilim zaten bana göre ülkemizde savunulabilecek bir siyasi görüş te mevcut değil maalesef, kimse yanlış anlamasın o yüzden yazdıklarımı, diğer partilerinde bu hükümetten bir farkı yok bana göre, ama benim anlamadığım, anlamak istemediğim şu..
                        Neden yanlışa yanlış doğruya doğru demek için bile bir taraf olmak gerek, herkesin üzerinde mutabık kaldığı bir konuda dahi sırf siyasi görüş nedeni ile ses çıkarmamak niye, mimarından, mühendisine, akademisyeninden, taraftarına herkesin karşı olduğu bu projeyi desteklemek niye, hadi hepsini geçtim, yazık değil mi bunca emeğe, bunca kaynağa, bu kaynakla bu emekle çok daha doğrusunu, çok daha güzelini yapmak varken önümüze koyulanı koşulsuz şartsız kabullenmek niye..?
                        whisper

Yorum

• Vayy be yillar ne cabuk geciyor,bu proje basladiginda saclarim vardi.
                          Sahsim adima konusuyim stad,tribun,bunlar beni hic heyecanlandirmiyor artik.
                          Isterseniz mimari harikasi bir stad olsun icinde insanlar olmadikca bir anlam ifade etmiyor.
                          Trabzonspor 2010-2011 hakli kazanimlari alamasin 3 yada 4 sene sonra cimbizla maca giden adam bulursunuz.

Trabzonspor taraftari olan insanlar ile konusuyoruz bazen birakmis cogu,biliyor asla sampiyon yapilmayacagini Trabzonspor'un Ingiliz Alman liglerini takip ediyor.

Trabzonspor tribunu rant kapisi zaten hic bir vasfi olmayan amigo belediyede ise girmis tek yaptigi devlet erkanini karsilamak birde kadraja girmeye calismak.

Stadmis,gelirmis tribunmus bunlar ingiliz futbol fantezisi.
                          En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 05:30.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz Akyazı'dan bahsettikçe birileri de ''Ekonomi'' den dem vurmaya başladı.

Ben ne diyorum sen neye cevap veriyorsun?

Alaka?

Ayrıca bu ülkenin 2000 yılından beri geri gittiğini,

Halkın 10 yıl öncesinden daha aç olduğunu iddia etmekte ''En baba komedi programlarına'' taş çıkarır cinsten
                            senin işin de zor kardeş. =( allah kolaylık versin.

Yorum

• El birliği ile Trabzon'u ve Trabzonspor'u mahvettiler çanak tutanlar utansın.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senin işin de zor kardeş. =( allah kolaylık versin.
                                Kardeşim inan ki ben çok rahatım...

Her gün bu foruma girip ''Juventus'un Stadyum Resimlerini'' paylaşan,

Stadyumun Çadır olduğunu iddia eden,

Projeyi beğenmeyip bunun üzerinden mevcut ''Hükümete'' nasıl geçiririm hesabı yapan,

İNSANLAR RAHATSIZ...

İşte o insanlar her gün sıkıntıdan buraya gelip içlerini boşaltıyorlar.

Bir nevi terapi oluyor kimi arkadaşlarımız için.

Yorum

Yükleniyor...
                                X