Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu alemdar niye ceza yedi özetleyebilecek varmidur merak ettim Ertan abi sen bilirsin

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yöneticilerden ricam şu sayfada sürekli Juventus, B. Dortmund gibi takımların stadlarının resimlerinin paylaşılmasını yasaklasınlar. Bıktım.
      Sanırım sizi o mesajları okumaya zorlayan biri yok. Yanılıyor muyum?

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu alemdar niye ceza yedi özetleyebilecek varmidur merak ettim Ertan abi sen bilirsin
        Baba tüm sorun otogar
        eğer o değilse Hilton'un yanındaki 8. kat tan olabilir,7 olsa bişi olmazdı
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baba tüm sorun otogar
          eğer o değilse Hilton'un yanındaki 8. kat tan olabilir,7 olsa bişi olmazdı
          Bu alemdar 61, çok şüpheli konuşuyor. Israrla otogarı gündeme getirip burada doğu kökenli insanların bulunacağından bahsediyor, dayanaksız eleştiri ve kışkırtmaları var.
          LÜTFEN forumu amacında uzaklaştıranlara izin vermeyelim...

Yorum

• Bizime görüşmek isteyenler Trump Towers'taki ofisimize gelebilirler..

Yorum

• Kot sıkıntısı nedeniyle imalat durduruldu.

Şantiye durdu yani bilgilerinize , daha doğrusu dolgu yapılıyor tekradan
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 28.10.2013, 22:12.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kot sıkıntısı nedeniyle imalat durduruldu.

Şantiye durdu yani bilgilerinize
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• şaşıracak bir durum yok zaten bunu burada yazan arkadaşlarda söylemişti. demek ki söylediğimiz yerin altında ve ihtişamsız bir stadımız olmayacak. güvenlik ve su sorunundan dolayı stad yükseliyor. bu işimize gelir artık..

Yorum

• Raylı sistem

İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Raylı sistem için bastırmazsak şehrimiz için çok şey kazanmış olmayacağız diyorum ama bir raylı sistemle projeyi zenginleştirirseler şehrin ulaşım sistemleri için bir başlangıç yapmış oluruz ve şehir çok şey kazanabilir. Trabzonspor taraftarları olarak bu görevi yerine getirmemiz gerekiyor kayserililere bakın kendi adamlarına çok iyi telkinde bulunuyorlar her istediklerini yaptırtıyorlar biz de her şeye eyvallah çekiyoruz bu huyumuzdan bir an önce vazgeçmemiz lazım şehrimiz için de bir şeylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum Trabzon kabuğunun içine sıkışmış kalmış.
                    Merhaba
                    Tüm proje raylı sistemin geleceği üzerine kurulu henüz ihale edilmedi ama yakındır diye düşünüyorum ancak bu konuyla ilgili şöyle bir sıkıntımız var bunu da burada dile getireyim raylı sistem düşünüldüğü için toplu taşımayla taraftar gelecek hesabı var ve bu yüzden otopark sayısı inanılmaz az tutuluyor stadın yükselmesi gündemdeyken biz bunu dile getirdik eğer yükselecekse otopark olarak yükselsin diye ama gerekli görülmedi ben sıkıntılı olacağını düşünüyorum çünkü stad zaten şehir dışında ve bir çok kişi hususi aracıyla geliyor otoparklar dolunca yolda büyük kuyruklar olacaktır bu yüzden bu konuya devamlı bastırıyoruz gerçi dolgu bizim otoparklara göre daha kolay ve daha az maliyetli ama otopark her daim olması gereken bir imalattır... Birde arkadaşlar burada yazdıklarımın birilerini kendi işimiz için arkamıza almak gibi bir amacı olmadığını belirtmek isterim temsilcilerinizin bana ulaşmasından sonra sessiz kalmanın gerekli olmadığını ve belki de ilk defa taraftarın da ne istediğinin önemsendiğini en azından bizim için böyle olduğunu bilin diye yazıyorum ancak malesef ki iş proje aşamasını çoktan geçtiği için değişiklikler minimal seviyede olabilecek bir de bence tüm bu aksaklıkların zaman kaybının sıkışıklığın yegane sebebi stadın yeridir görüntü çok güzel olabilir bitince ama eğer amaç futbolsa taraftarı memnun etmekse temelde boğulmak yerine stadı elektroniğiyle mekaniğiyle açılır kapanır çatısıyla olağanüstü bir yapı yapabilirdi daha az paraya...

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Merhaba
                      Tüm proje raylı sistemin geleceği üzerine kurulu henüz ihale edilmedi ama yakındır diye düşünüyorum ancak bu konuyla ilgili şöyle bir sıkıntımız var bunu da burada dile getireyim raylı sistem düşünüldüğü için toplu taşımayla taraftar gelecek hesabı var ve bu yüzden otopark sayısı inanılmaz az tutuluyor stadın yükselmesi gündemdeyken biz bunu dile getirdik eğer yükselecekse otopark olarak yükselsin diye ama gerekli görülmedi ben sıkıntılı olacağını düşünüyorum çünkü stad zaten şehir dışında ve bir çok kişi hususi aracıyla geliyor otoparklar dolunca yolda büyük kuyruklar olacaktır bu yüzden bu konuya devamlı bastırıyoruz gerçi dolgu bizim otoparklara göre daha kolay ve daha az maliyetli ama otopark her daim olması gereken bir imalattır... Birde arkadaşlar burada yazdıklarımın birilerini kendi işimiz için arkamıza almak gibi bir amacı olmadığını belirtmek isterim temsilcilerinizin bana ulaşmasından sonra sessiz kalmanın gerekli olmadığını ve belki de ilk defa taraftarın da ne istediğinin önemsendiğini en azından bizim için böyle olduğunu bilin diye yazıyorum ancak malesef ki iş proje aşamasını çoktan geçtiği için değişiklikler minimal seviyede olabilecek bir de bence tüm bu aksaklıkların zaman kaybının sıkışıklığın yegane sebebi stadın yeridir görüntü çok güzel olabilir bitince ama eğer amaç futbolsa taraftarı memnun etmekse temelde boğulmak yerine stadı elektroniğiyle mekaniğiyle açılır kapanır çatısıyla olağanüstü bir yapı yapabilirdi daha az paraya...
                      Merhabalar,

Arkadaşlar genellikle stadyumun çatısı ile ilgili tereddütlerini dile getiriyorlar.

Çatının dizaynının değişme ihtimali var mı?

Çünkü stad 3,5 metre kadar yükselirse çatıyı da revize etmek gerekmez mi?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merhabalar,

Arkadaşlar genellikle stadyumun çatısı ile ilgili tereddütlerini dile getiriyorlar.

Çatının dizaynının değişme ihtimali var mı?

Çünkü stad 3,5 metre kadar yükselirse çatıyı da revize etmek gerekmez mi?
                        merhaba alper bey öncelikle iyi bayramlar

yükselmesi durumunda çatıda pek bir değişiklik olmuyor teknik olarak ama rüzgar yükü ve testi sonucu topun hareketinin etkilenmesi akustik yağış güvenlik vs konularında eğer ki bir sorun görülürse belki o zaman gündeme gelebilir çünkü bu çatıya bayılanlar var

Yorum

• Sağolun sizlere de iyi bayramlar,

Yukarıdaki temsili resimlerde çatının beyaz malzemesi ile tribünlerin altı arasındaki boşluğun cam vs. malzeme ile kapatılması ve yeni kapalı alanlar kazandırılması mümkün olabilir mi? Bunun maliyeti ne olabilir acaba? Ve böyle bir şeyin yapılması ekstra bir revizyon demek midir?

Yorum

• * Denize sıfır bir stad'da o boşlukları normal bulan bir mühendis varsa kendini tokatlayıp istifa etsin, yahu bunun kışı var zaten millet maça gitmiyor ordan soğuk girecek felan yanlış mı düşünüyorum, şu bile bu projeye ayar olmam için yeterli bir sebep...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Merhaba
                              Bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. TT Arena stadında otoparklar kullanılmıyor gibi bir şey. Herkes metroyu kullanıyor. Yeni stad inşaatında da bu söz konusu olabilir. Yeter ki raylı sistem düzgün yapılsın.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Merhaba
                                Merhabalar, hoşgeldiniz.

Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum ama sizden izinsiz isminizi zikretmek istemiyorum. Yukarıdaki mesajınızdan kim olduğunuzu anladım, aynı şeyleri daha önce telefonda konuşmuştuk, ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim; ben Trabzon'dan Bekir Bulut

Stadın başka yere yapılması konusu çok tartışılmıştı ama kimse de uygun bir yer göstermemişti. Sadri Şener çimento fabrikasının yerini önermişti ama orasının geleceği ne olacak o bile kesin olarak belli değil şu an, hala yerinde duruyor fabrika. Bir grup da Maçka yolu üzerindeki bir araziyi işaret etmişti ama Akyazı'ya bile uzak diye burun kıvıran bu millete şehirden tamamen kopuk bu araziyi kabul ettirmek hayalden öteye geçmezdi. Bu iki zayıf öneriden başka ''gerçekleştirilebilir'' bir öneri sunulmadı.

Trabzon'da 1 dönüm arazi 1 milyon lira şu an. Stad için 200 dönüm arazi lazımsa 200 milyon lira, dolguyla 40 milyona 700 dönüm arazi... Stadın oraya yapılmasının yegane sebebi bu olsa gerek.

Bir de ben bu raylı sistem olayını sormak istiyorum. Bilmenizi isterim ki Trabzon'da belirttiğiniz raylı sistemle ilgili ''en ufak bir'' gelişme, haber, konuşma, fısıltı, ... hiçbir şey yok. Böyle bir proje olduğuna emin misiniz?
                                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 17:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X